Uitstapjes vlakbij Museum Huis Doorn

Parkhuys Rosarium

doorn, Utrecht (0.16km)  -  Bij Parkhuys Rosarium in Doorn is er naast lekker eten en drinken genoeg te doen voor jong en oud. Zo zijn er onder andere skelters en trampolines. Ook is er een midgetgolfbaan.

elke dag geopend 

Laco Zwembad Doorn

doorn, Utrecht (1.46km)  -  Baby- en peuterzwemmen, therapeutisch zwemmen of misschien aquajoggen en relaxen in de sauna? In Laco Zwembad Doorn is het allemaal mogelijk.

elke dag geopend 

Uitkijktoren De Kaap

doorn, Utrecht (1.65km)  -  Ontdek Uitkijktoren De Kaap en beklim de 25 meter hoge toren die op de 40 meter hoge Doornse Kaap staat. Geniet van het mooiste uitzichten over Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug.

elke dag geopend 

Nationaal Bomenmuseum Gimborn

doorn, Utrecht (1.84km)  -  Nationaal Bomenmuseum Gimborn: elk seizoen een fascinerende kleurrijke schatkamer vol kronkelende paadjes, slingerende watertjes en duizenden boom- en struiksoorten.

elke dag geopend 

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

doorn, Utrecht (2.1km)  -  Tussen Driebergen en Rhenen is een natuurlijke schat van 10.000 hectare groot te vinden: Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. In de prachtige natuur van het park leven veel wilde dieren als reeën en dassen en allerlei vogels.

elke dag geopend 

RCN het Grote Bos

doorn, Utrecht (3.16km)  -  Midden in de natuur van RCN het Grote Bos, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, vindt iedereen een vakantiebungalow of een kampeerplek.

geopend op afspraak of bel +31 (0)85 - 04 00 700 

Laco Driebergen

driebergen-rijsenburg, Utrecht (4.66km)  -  Trek sportieve baantjes of kom lekker ontspannen zwemmen bij Laco Driebergen. Vier bassins, een glijbaan en een buitenbad zorgen ervoor dat je hier heerlijk kan zwemmen!

elke dag geopend 

Het Kersenmuseum

cothen, Utrecht (4.83km)  -  In het hart van de Kromme Rijnstreek vind je Het Kersenmuseum. Ontdek hier alles over de eeuwenoude kersenteelt en speel het veilingspel! Kom jij als beste bieder uit de bus?

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Kersenhut

cothen, Utrecht (4.83km)  -  Verstopt midden in een kersenboomgaard in Cothen ligt landwinkel de Kersenhut. Haal hier heerlijke streekproducten, of blijf iets langer hangen en kies voor een relaxte High-tea of lekkere Lunch.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Buitenplaats Sparrendaal

driebergen-rijsenburg, Utrecht (4.83km)  -  Op een bosrijke locatie ligt het bijzondere Buitenplaats Sparrendaal. Een ideale plek voor beurzen, vergaderingen of feesten.

elke dag geopend 

Wandeltocht Leersumse Plassen

leersum, Utrecht (5.24km)  -  Kies voor een van de vele wandeltochten die om de Leersumse Plassen, door bosgebied en over heide voeren. Struin door het stuifzand of bezoek een observatiehut.

elke dag geopend 

Golfclub Anderstein

maarsbergen, Utrecht (5.34km)  -  Kom tot rust tijdens het slaan van een balletje in de prachtige natuurlijke omgeving van golfclub Anderstein.

elke dag geopend 

Kinderboerderij 't Woelige Nest

driebergen-rijsenburg, Utrecht (5.48km)  -  Op kinderboerderij 't Woelige Nest in Driebergen is het één gezellige beestenboel. Hier wonen onder andere geiten, ezels, varkens, cavia's en konijnen.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zaterdag 

Gotcha Outdoor Lasergames Woudenberg

woudenberg, Utrecht (5.82km)  -  Lasergamen in het bos? Het is mogelijk bij Gotcha Outdoor in Woudenberg! Bespied de vijand van achter de bomen, verscholen achter boomstammen!

geopend op afspraak of bel +31 (0)900 12 346 82 

Recreatiegebied en strand Henschotermeer

woudenberg, Utrecht (5.91km)  -  Midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug ligt het Henschotermeer met zijn mooie strand. Hier kun je heerlijk zwemmen en relaxen.

elke dag geopend 

Zingend door de stad met de Troubadour

wijk bij duurstede, Utrecht (5.99km)  -  Troubadour Boudewijn Hansen fleurt een dagje uit op met zijn stem en zijn leuke verhalen over Wijk bij Duurstede. Leuk voor zangkoren!

elke dag geopend 

De Pyramide van Austerlitz

woudenberg, Utrecht (6.09km)  -  De Pyramide van Austerlitz is letterlijk een historisch hoogtepunt uit de tijd van Napoleon. Wandel ook door het omringende bos.

open op zondag 

Kartcircuit Driebergen

driebergen-rijsenburg, Utrecht (6.17km)  -  Lekker karten in de groene omgeving van Driebergen! Kartcircuit Driebergen is een heerlijke buitenbaan.

's maandags gesloten 

Uitkijktoren Uilentoren

leersum, Utrecht (6.21km)  -  Kom een dagje de uitkijktoren Uilentoren in Leersum beklimmen en ontdek de mysterie van het historische Landgoed Lombok!

elke dag geopend 

De Pyramide van Austerlitz - speeltuin en lunapark

woudenberg, Utrecht (6.45km)  -  Ontdek de Pyramide van Austerlitz, een restaurant, uitgebreide speeltuin en het lunapark in één. Geniet van urenlang speelplezier met botsauto’s, een treintje, draaimolens en nog veel meer.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum Huis Doorn