1

Uitstapjes vlakbij Minicamping Niesjeshof -...

Exodus Events

otterlo, Gelderland (0.94km)  -  Doe een potje discgolf of neem pijl en boog ter hand. Exodus Events verzorgt familiedagen, bedrijfsuitjes en andere evenementen op maat.

Maak een mooie huifkartocht over de Veluwe

otterlo, Gelderland (2.04km)  -  Met een span sterke Shire Horses rijden de huifkarren van Huifkarcentrum Wouter Hazeleger over de schitterende Veluwe. Stap op en geniet van een ontspannen rit over de hei. Of maak er een dagje van met picknick of barbecue!

Otterlo Events

otterlo, Gelderland (2.09km)  -  Natuur en evenementen zijn nauw met elkaar verbonden bij Otterlo Events. Op zoek naar een memorabele activiteit met vrienden, familie, teamgenoten of collega's? Dan zit je hier gebakken!

Nederlands Tegelmuseum

otterlo, Gelderland (2.37km)  -  Tegels, tegels, tegels. Het Nederlands Tegelmuseum ligt vol met deze kunstwerkjes, die vroeger de wanden sierden. Schilder hier ook zelf een tegel!

OERRR speelnatuur Mosselse Zand

otterlo, Gelderland (2.48km)  -  Wie durft er stoer in een boom te klimmen? En wie maakt de mooiste hut? Kom geulen graven in het zand en vul ze met water uit de pomp! Kinderen leven zich helemaal uit in OERRR speelbos Mosselse Zand bij Otterlo.

Familierestaurant en Indoor Speeltuin De Houtzagerij

otterlo, Gelderland (2.48km)  -  Op de veranda van Restaurant De Houtzagerij in Otterlo kijk je uit over het bos, waar zo een wild zwijn of hert kan opduiken. Wandel door het natuurgebied Planken Wambuis en laat de kinderen spelen in de speeltuin, binnen en buiten!

Farm Fields

wekerom, Gelderland (2.98km)  -  Proef de biologische wijn van Eco Fields, een rietgedekte boerderij die ook gebruikt kan worden als ontvangst- en demonstratieruimte. Koop hier verse boerenproducten als vlees en wijn of volg een rondleiding over het bedrijf.

De Groenerie Harskamp

harskamp, Gelderland (4.26km)  -  Bij De Groenerie speel je in een boerenbinnentuin, vis je in de forelvisvijver of bewonder je vlinders in de vlindertuin.

Plattelandswinkel et Schuurtje

lunteren, Gelderland (4.31km)  -  Bij plattelandswinkel et Schuurtje kun je gewoon je dagelijkse boodschappen doen. Met het verschil dat je weet waar de producten vandaan komen: uit de streek. Koop eerlijke groente, fruit, melk, boter, vlees en nog veel meer in deze knusse winkel.

Klompenpad het Valkschepad

lunteren, Gelderland (4.31km)  -  Ontdek Klompenpad het Valkschepad en beleef verschillende soorten landschappen. Van eindeloze zandvlakten tot 'Celtic Fields' en door korenvelden.

Kröller-Müller Museum

otterlo, Gelderland (5.44km)  -  Het Kröller-Müller Museum is een unieke combinatie van kunst, natuur en architectuur. Ontdek de inspirerende kunstcollectie en de op één na grootste Van Gogh-collectie ter wereld in de prachtige omgeving van het Nationale Park de Hoge Veluwe.

IJzertijdboerderij

wekerom, Gelderland (5.47km)  -  Het leven gaat nu snel en jachtig voorbij, maar vroeger was het een stuk rustiger. Ga terug naar de eenvoud van de IJzertijd en bekijk de IJzertijdboerderij op het Wekeromse Zand.

Wekeromse Zand

wekerom, Gelderland (5.47km)  -  Het Wekeromse Zand is een van de weinige stuifzandgebieden van Nederland. Het gebied is 100 hectare groot en wordt door moeflons en heidekoetjes open gehouden.

Uitkijktoren De Zandloper

kootwijk, Gelderland (5.96km)  -  Beklim uitkijktoren De Zandloper en ontdek het grootste zandverstuivingsgebied van West-Europa. Ontdek ook hoe de bijzondere toren aan zijn naam is gekomen.

Kootwijkerzand

kootwijk, Gelderland (5.96km)  -  Het Kootwijkerzand voelt buitenlands aan, maar het ligt in Nederland! Maak kennis met een van de grootste zandgebieden van Europa met door de wind gevormde duinen.

Natuurcentrum Veluwe

ede, Gelderland (6.13km)  -  De Veluwe aan het verkennen, maar geen idee wát te doen? Natuurcentrum Veluwe maakt je wegwijs in de veelzijdige omgeving.

Het Bosbad Lunteren

lunteren, Gelderland (6.22km)  -  Midden in de Veluwse bossen ligt het prachtige Bosbad Lunteren. Neem een verfrissende duik!

Museonder

otterlo, Gelderland (6.24km)  -  Ontdek alles over het leven op de Veluwe in het ondergrondse museum Museonder in Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Uitkijktoren De Koepel

lunteren, Gelderland (6.33km)  -  Beklim Uitkijktoren De Koepel in Lunteren in Gelderland en ontdek de rijke geschiedenis van het Lunteren en het Lunterse Buurtbosch.

Uitkijktoren Valenberg

otterlo, Gelderland (6.5km)  -  In natuurgebied Planken Wambuis vind je Uitkijkpunt Valenberg. Bij helder weer heb je hier een fantastisch uitzicht op onder andere Radio Kootwijk, Jachthuis Sint Hubertus.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Minicamping Niesjeshof - GESLOTEN