Uitstapjes vlakbij Valkenvlucht

Grolsch Brouwerij Tour

enschede, Overijssel (5.07km)  -  Ontdek tijdens de Grolsch Brouwerij Tour alles over bier - en Grolsch in het bijzonder! Tijdens een rondleiding van ongeveer 2,5 uur door de brouwerij leer je alles over onder andere het brouwproces en de geschiedenis van het biermerk.

Speeltuin 't Mekkelholt

enschede, Overijssel (0.91km)  -  In speeltuin 't Mekkelholt in Enschede klimmen en klauteren kinderen de hele dag op alle speeltoestellen. Ook organiseert de speeltuin leuke activiteiten, zoals een disco en een rommelmarkt.

Wandelroute Roombeek

enschede, Overijssel (0.95km)  -  Maak een wandeling door de wijk Roombeek, dat jaren geleden werd verwoest door de vuurwerkramp. Tegenwoordig is de wijk hét toonbeeld van creativiteit en veerkracht.

Stedentrip Enschede

enschede, Overijssel (0.96km)  -  Enschede kent vele bezienswaardigheden zoals het stadhuis, het Rijksmuseum Twenthe en diverse parken en musea. Er is een uitgebreid centrum en een gezellige, populaire weekmarkt. Echt een stad van nu.

Rijksmuseum Twenthe

enschede, Overijssel (0.96km)  -  Rijksmuseum Twenthe heeft een grote collectie kunstwerken uit de middeleeuwen, voornamelijk beeldende kunst en kunstnijverheid.

Zwembad Het Slagman

enschede, Overijssel (1.01km)  -  Zwembad Het Slagman in Enschede is een heerlijk zwembad om baantjes te trekken, zwemlessen te volgen, of mee te doen aan een lesje aquajoggen!

Kunstcentrum Tetem

enschede, Overijssel (1.02km)  -  Wandel zomaar museum Tetem binnen voor een gratis bezoekje. Hier bekijk je innovatieve tentoonstellingen over de samenleving en onze media.

Wilminktheater

enschede, Overijssel (1.03km)  -  Cultuur in allerlei soorten en maten vind je in het Wilminktheater in Enschede. Er zit vast een voorstelling tussen die bij jou past!

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

enschede, Overijssel (1.03km)  -  Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, een multifunctioneel muziek- en theatercentrum, vormt met drie zalen dé accommodatie voor liefhebbers van de Twentse muziekcultuur. Daarnaast zijn er kantoorruimtes, oefenruimtes en lesruimtes.

The Game Box Enschede

enschede, Overijssel (1.07km)  -  Ben je een echte game liefhebber? Ga dan naar The Game Box in Enschede, waar je meer dan vijftig verschillende games kunt spelen. In dit ware spelletjeswalhalla speel je de gaafste spellen van vroeger én nu!

Synagoge Enschede

enschede, Overijssel (1.13km)  -  De Synagoge van Enschede werd al in 1928 gebouwd en wordt nog altijd gebruikt als gebedshuis. Stap binnen in het monumentale pand en volg een rondleiding.

Het Vestzaktheater

enschede, Overijssel (1.2km)  -  Het Vestzaktheater biedt een diversiteit aan voorstellingen. Door de intieme sfeer wordt het zeker weten een verrassend avondje uit.

Street art route in Enschede

enschede, Overijssel (1.29km)  -  Bekijk Enschede met andere ogen tijdens de street art route in het centrum van de stad. Lokale en regionale kunstenaars hebben de stad in een creatief jasje gestoken door middel van street art.

Cube Bouldergym

enschede, Overijssel (1.38km)  -  Kom klimmen tot vier meter hoog, over uitdagende routes. Zonder touw, klimgordel of andere hulpmiddelen. Bij Cube Bouldergym kun je kiezen uit meer dan tweehonderd routes.

Primark Enschede

enschede, Overijssel (1.46km)  -  Betaalbare mode voor vrouwen, mannen en kinderen vind je nu ook bij de Primark in Enschede! Kom lekker shoppen in het voormalige gebouw van de Bijenkorf!

Vue Enschede

enschede, Overijssel (1.47km)  -  Haal een bak popcorn, ga lekker zitten en laat je helemaal meenemen in één van de nieuwste films bij Vue in Enschede!

Zwembad Aquadrome

enschede, Overijssel (2.55km)  -  Zwembad Aquadrome heeft alle ingrediënten voor een gezellige dag waterplezier. Bij mooi weer kun je in het buitenbad terecht.

Arqué Klimcentrum Enschede

enschede, Overijssel (2.59km)  -  Bij Arqué Klimcentrum is klimmen echte topsport! Bedwing de spectaculaire overhangende parcoursen. Ook beginners en kinderen mogen de muur op. Een cursus is niet verplicht, dus kom het eens proberen!

Vrijhof Culture

enschede, Overijssel (2.62km)  -  Kom een avondje lachen bij een cabaretvoorstelling, beluister muziek van een strijkorkest of volg een interessante lezing. Het Vrijhof Cultuurcentrum biedt een gevarieerd aanbod van voorstellingen, cursussen en exposities speciaal voor studenten....

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Valkenvlucht