1

Aquacentrum Den Helder

den helder, Noord-Holland (0.51km)  -  Aquacentrum Den Helder beschikt over een binnenbad, buitenbad, familieglijbaan en een uitgestrekte ligweide.

Vuurtoren De Lange Jaap

huisduinen, Noord-Holland (1.42km)  -  Waarom deze vuurtoren 'De Lange Jaap' heet, is niet zo moeilijk! De top van deze hoogste gietijzeren toren van Europa zwenkt bij veel wind soms wel één meter uit, schijnt...

Word een held op zee in het Reddingmuseum

den helder, Noord-Holland (1.6km)  -  Kun jij levens redden op zee? In Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers trotseer je windkracht 10 in de windtunnel, leer je scheepsknopen leggen en vaar je woeste wateren in de vaarsimulator. Leuk voor kids!

Theater de Kampanje

den helder, Noord-Holland (1.63km)  -  Vroeger was het een ketelmakerij, nu geniet je hier van theater! Stap binnen op de bijzondere locatie van Theater de Kampanje en ontdek de voorstellingen.

Fort Kijkduin

huisduinen, Noord-Holland (1.68km)  -  In Fort Kijkduin staat de geschiedenis van het fort, haar bewoners en de omgeving centraal. Bezoek ook het Noordzeeaquarium, waar vissen uit de Noordzee wonen.

Kinepolis Den Helder

den helder, Noord-Holland (1.76km)  -  Ga achterover zitten in een van de zalen van bioscoop Kinepolis in Den Helder en bekijk de nieuwste films!

Pannenkoekenvallei

den helder, Noord-Holland (2.02km)  -  Schuif aan in de Pannenkoekenvallei voor een pannenkoek in vele variaties! Of geniet van een lunch of borrel op het terras bij dit gezellige pannenkoekenrestaurant.

De KlimVallei

den helder, Noord-Holland (2.07km)  -  Klim door bomen, slinger aan touwbruggen en beland zonder kleerscheuren weer met beide benen op de grond. Natuurlijk zit je veilig vast tijdens een klimervaring bij De Klimvallei.

Bezoekerscentrum De Helderse Vallei

den helder, Noord-Holland (2.07km)  -  Bezoekerscentrum De Helderse Vallei is de toegangspoort tot het natuurgebied De Helderse Duinen. Kom kijken op de kinderboerderij of doe mee aan een van de natuurexcursies.

Fort Westoever

den helder, Noord-Holland (2.23km)  -  Fort Westoever is gebouwd rond 1825 om het net aangelegde Noord-Hollands kanaal te verdedigen tegen aanvallen op de haven van Den Helder. Dankzij de nieuwe bewoners is er tegenwoordig van alles te beleven op het fort en het omliggende terrein....

Kunst- en natuurproject De Nollen

den helder, Noord-Holland (2.38km)  -  Verwonder je over de indrukwekkende sculpturen, bouwsels en schilderingen van kunstenaar R.W. van de Wint, die van De Nollen een groot kunstproject maakte.

Strandhuisjes Julianadorp

julianadorp, Noord-Holland (5.32km)  -  Val in slaap bij het ruisen van de zee en ontwaak met de eerste zonnestralen op het strand. Een verblijf in de Strandhuisjes van Landal in Julianadorp is magisch!

Bikestore fietsverhuur

julianadorp, Noord-Holland (6.2km)  -  Huur een comfortabele fiets of e-bike bij de Bikestore in Julianadorp en verken de polder en de duinen. Rij door Den Helder en ontdek in de lente de uitgestrekte bollenvelden.

Fietsverhuur Veerhaven Texel

den hoorn, Noord-Holland (6.27km)  -  Zo van de boot op de fiets bij Rijwielverhuur Veerhaven Texel. Er zijn fietsen te huur in alle soorten en maten. Trap de benen rond en verken het eiland!

Floratuin Julianadorp

julianadorp, Noord-Holland (6.54km)  -  Tulpen in het voorjaar, dahlia's in het najaar en het hele jaar door bloembollen! In de Floratuin in Julianadorp wandel je door de showtuin en mag je bloemen plukken in de pluktuin.

Groepsaccommodatie De Stolp

den hoorn, Noord-Holland (7.97km)  -  Groepsaccommodatie De Stolp op Texel trekt voornamelijk basisscholen en families met kinderen. De locatie ligt vlak bij het strand, het bos en natuurgebieden.

Theater & Restaurant De Toegift

den hoorn, Noord-Holland (8.08km)  -  Een bijzondere dinershow is te beleven bij Theater & Restaurant De Toegift. Tussen de gangen van het diner door genieten de bezoekers van een wervelende theatershow.

Museum Oud Anna Paulowna

breezand, Noord-Holland (8.63km)  -  Een ouderwetse koffiekamer, sigaren van toen en een kruidenierswinkeltje. In Museum Oud Anna Paulowna maak je kennis met het leven van toen! En er is van alles te beleven: van verkleedpartij tot prachtige fietstocht.

Landgoed De Bonte Belevenis

den hoorn, Noord-Holland (8.75km)  -  Aan de duinen van het dorpje Den Hoorn ligt Landgoed De Bonte Belevenis. Leer alles over bijzondere ambachten zoals bier brouwen of zeep maken en doe het zelf!

Kaasboerderij Wezenspyk

den burg, Noord-Holland (9.41km)  -  Neem een kijkje in de kaasopslag en leer alles over kaas en hoe het gemaakt wordt bij Kaasboerderij Wezenspyk op Texel.

Schapenboerderij Texel

texel, Noord-Holland (10.42km)  -  Vooral in het voorjaar is een bezoek aan Schapenboerderij Texel een bijzondere belevenis. Wie weet zie je met eigen ogen een lammetje ter wereld komen! En anders zijn er nog veel meer dieren te zien.

Georgische Begraafplaats Texel

oudeschild, Noord-Holland (10.83km)  -  De Georgische begraafplaats Loladse in Oudeschild (gemeente Texel) herinnert aan de opstand van de Georgiërs aan het eind van de Tweede Wereldoorlog.

Compleet dagje Texel voor gezin en familie

oudeschild, Noord-Holland (11.73km)  -  Een dagje naar Texel is een dagje vakantie. Geniet zonder zorgen van een ritje over Texel, ga bij EcoMare langs en verken het Texelse landschap. Texeltours haalt je op en brengt je weer thuis! Of maak een rondrit tijdens je vakantie.

Ontdek alle hotspots van het charmante Texel

oudeschild, Noord-Holland (11.73km)  -  Een dagje naar Texel betekent een korte vakantie, met welk gezelschap je ook gaat. Heerlijk uitwaaien zonder zorgen doe je met Dagje Texel. Kies voor een compleet verzorgd en onvergetelijk bezoek aan het waddeneiland.

Kaap Skil - zeemansverhalen en gerookte vis

oudeschild, Noord-Holland (11.8km)  -  Geniet van een lekker gerookt visje, luister naar spannende zeemansverhalen en repareer een visnet. In het Texelse museum Kaap Skil staan jutters en zeelui centraal en krijg je zelf ook zeebenen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Hotel Den Helder bowlen