Uitstapjes vlakbij Bowling Westland

Sportcentrum Vreeloo

de lier, Zuid-Holland (0.06km)  -  In De Lier vind je het zwembad van Sportcentrum Vreeloo. Voor allerlei soorten waterpret ben je hier op de goede plek. Neem zwemles, speel waterpolo, doe mee met aquarobic of trek simpelweg baantjes.

Waterskibaan Wollebrand

honselersdijk, Zuid-Holland (1.39km)  -  Waterskiën, beachvolleyballen, boogschieten of toch liever een rondvaart? Bij Wollebrand valt te kiezen uit veel activiteiten. Er is zelfs de mogelijkheid om te trouwen bij Wollebrand!

Kinderboerderij Skip

naaldwijk, Zuid-Holland (2.3km)  -  Bij Kinderboerderij Skip vind je cavia's, chinchilla's, pony's en hamsters. Dit is echter niet alles: ook exotische dieren zoals een echte slang en tropische egels zijn hier te bewonderen.

Zwembad De Hoge Bomen

naaldwijk, Zuid-Holland (2.45km)  -  Jong en oud, sportief en relaxed, buiten en binnen: Zwembad De Hoge Bomen in Naaldwijk is geschikt voor elke zwemmer en voor ieder moment!

WestlandTheater De Naald

naaldwijk, Zuid-Holland (2.84km)  -  Kom naar het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk voor de nieuwste films of theatervoorstellingen. Het theater heeft twee zalen die ook worden verhuurd voor feesten en evenementen.

Westlands Museum

honselersdijk, Zuid-Holland (3.15km)  -  Wat maakt het Westland zo bijzonder? Juist, de tuinbouw! Het Westlands Museum showt je de leukste weetjes en ontdekkingen over de geschiedenis van deze streek.

Hoeve Bouwlust

maasland, Zuid-Holland (4.12km)  -  Bezoek Hoeve Bouwlust en ontdek alle leuke activiteiten in het weiland tussen de schapen en de koeien. Je kunt hier ook heerlijk dineren en overnachten.

Prinsenbos

naaldwijk, Zuid-Holland (4.32km)  -  Een koninkrijkje in de natuur, waar alle kinderen de baas zijn en heerlijk kunnen spelen. Op avontuur in het Prinsenbos

Zwembad De Waterman

wateringen, Zuid-Holland (4.94km)  -  Openluchtzwembad De Waterman heeft drie verschillende baden en is een leuk dagje uit bij mooi weer. In de grote ligweide kun je heerlijk van de zon genieten.

Bezoekerscentrum Het Staelduinse Bos

hoek van holland, Zuid-Holland (5.2km)  -  Het Staelduinse Bos in het Westland biedt een uniek stukje natuur. In het bezoekerscentrum d' Oude Koestal ontdekt de bezoeker alles over dit natuurgebied.

Museum De Schilpen

maasland, Zuid-Holland (5.35km)  -  Wandel door de geschiedenis van de kruidenier en van het dorp Maasland in Museum De Schilpen.

Alpine Sports

den hoorn, Zuid-Holland (5.67km)  -  Skiën of snowboarden is makkelijk te leren op de rolbaan van Alpine Sports. Men blijft altijd op dezelfde positie en 'daalt' dus eindeloos lang af. Er is een spiegelwand voor zelfcorrectie.

Rondvaart Europoort

hoek van holland, Zuid-Holland (5.97km)  -  Stap op de rondvaartboot Europoort en vaar door de beroemde haven van Rotterdam, waar de grootste zeeschepen liggen. Naast deze zeereuzen zijn er ook zeehondjes te spotten. Op zoek naar rust? Neem dan de boot naar het Tweede Maasvlaktegebied of...

Zwembad Kerkpolder

delft, Zuid-Holland (6km)  -  Dagje zwemmen in Delft? Kom naar zwembad Kerkpolder. Het zwembad heeft drie verschillende baden en bij mooi weer kunnen de kids buiten spelen in de speelweide.

Van der Ende Racing Inn

poeldijk, Zuid-Holland (6.04km)  -  De Van der Ende Racing Inn heeft de langste indoorkartbaan van Nederland. Het circuit is maar liefst 1,2 kilometer lang!

Sonnetje Pannenkoek & Zo

maasland, Zuid-Holland (6.43km)  -  Jaren geleden was het een melkveehouderij, maar nu is 't Sonnetje een gezellig pannenkoekenrestaurant. Kies uit meer dan honderd pannenkoeken.

Museumhuis Verdieping Gemeenlandshuis

maassluis, Zuid-Holland (6.57km)  -  Dat het Gemeenlandshuis in Maassluis een bijzondere functie had, dat kun je aan de buitenkant wel zien. Wil je verder kijken en eens zien achter de imposante gevel? Dat kan in dit Museumhuis!

Nationaal Sleepvaartmuseum Maassluis

maassluis, Zuid-Holland (6.6km)  -  Het Nationaal Sleepvaart Museum Maassluis is het enige museum ter wereld met alles over de sleepvaart. In dit museum ervaar je de geschiedenis van verschillende sleepvaartbedrijven.

Natuurspeeltuin Avonturis

maassluis, Zuid-Holland (6.64km)  -  Kom avonturen beleven in de natuurspeeltuin! Ga op zoek naar vlinders, spot schepen op de zee en spetter in het rond.

Museum Maassluis

maassluis, Zuid-Holland (6.68km)  -  In het Museum Maassluis komen de geschiedenis van Maassluis en moderne kunst elkaar tegen. Je vindt er zowel historische werken over Maassluis als hedendaagse kunst.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bowling Westland