Uitstapjes vlakbij Hofje zonder Zorgen

Frans Hals Museum (Hof)

haarlem, Noord-Holland (0.19km)  -  In het Frans Hals Museum bewonder je oude kunst, hedendaagse kunst en een prikkelende mix van oud en nieuw. Het museum heeft twee locaties: Hof en Hal. Locatie Hof is het gebouw van het oorspronkelijke Frans Hals Museum.

Verwey Museum Haarlem

haarlem, Noord-Holland (0.19km)  -  Leer alles over de rijke historie van Haarlem in het Verwey Museum. Film, historische voorwerpen en wisselende exposities nemen je mee terug in de tijd.

De Vries Van Stockum

haarlem, Noord-Holland (0.46km)  -  Boekhandel De Vries Van Stockum in hartje Haarlem is heerlijk om doorheen te dwalen. De winkel huist in vijf historische panden, waarvan de oude details nog goed te zien zijn.

Wandelen met Gilde Haarlem

haarlem, Noord-Holland (0.48km)  -  Ontdek de historische stad Haarlem aan de hand van een bevlogen stadsgids van het Gilde Haarlem. De vrijwillige gidsen kennen de mooiste plekjes in de stad en weten daar ook nog eens meeslepend over te vertellen!

Pathé Haarlem

haarlem, Noord-Holland (0.49km)  -  Midden in de historische binnenstad van Haarlem vind je de Pathé bioscoop. Het gebouw is goed te herkennen door de grote glazen voorpui. Geniet in één van de acht zalen van jouw favoriete film.

Frans Hals Museum (Hal)

haarlem, Noord-Holland (0.51km)  -  In het Frans Hals Museum bewonder je oude en hedendaagse kunst: een prikkelende mix van oud en nieuw. Het museum heeft twee locaties, Hof en Hal. Locatie Hal vind je in De Hallen.

Archeologisch Museum Haarlem

haarlem, Noord-Holland (0.52km)  -  Verborgen in een oude gewelfde kelder vind je het Archeologisch Museum Haarlem. Hier zie je de historie van de eeuwenoude stad aan de hand van bodemschatten. En: de toegang is gratis!

Grote of Sint-Bavokerk Haarlem

haarlem, Noord-Holland (0.57km)  -  De Grote of Sint-Bavokerk midden in het centrum van Haarlem is een echte blikvanger. De kerk behoort tot de top 100 van de Nederlandse UNESCO-monumenten en is het bezoeken zeker waard. Regelmatig worden er orgelconcerten gehouden.

Lush Haarlem

haarlem, Noord-Holland (0.58km)  -  Snuffelen, smeren, uitproberen... ga je gang in de heerlijk ruikende cosmetica-winkel Lush in Haarlem. Handgemaakte zeepjes, maskers en make-up strijden om je aandacht.

Shoppen in Haarlem

haarlem, Noord-Holland (0.6km)  -  Haarlem is de ideale stad voor een gezellige middag shoppen. Geniet van de sfeervolle binnenstad, de vele horecagelegenheden en het brede winkelaanbod!

Teylers Museum

haarlem, Noord-Holland (0.69km)  -  Bezoek het oudste geopende museum van Nederland: Teylers Museum. Hier vind je een rijke wetenschappelijke collectie, mineralen en fossielen en waan je je even in de achttiende eeuw als je Pieter Teylers Huis binnenstapt.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Hofje zonder Zorgen