1

Uitstapjes vlakbij Aquaventura Slidepark

Avonturenpark Hellendoorn

hellendoorn, Overijssel  -  Tientallen spannende attracties en shows zorgen voor een avontuurlijk dagje uit voor jong en oud in Avonturenpark Hellendoorn.

Bakkerij- en IJsmuseum

hellendoorn, Overijssel (0.79km)  -  Na het overlijden van bakker en ijscoman Gerrit Valk, werd zijn bakkerij omgebouwd tot museum. In het museum staan prachtige attributen die het verhaal van veel bakkerijen uit de vorige eeuw vertellen.

Sterrenwacht Hellendoorn

nijverdal, Overijssel (2.72km)  -  Sterrenwacht Hellendoorn neemt bezoekers mee langs de zon, Mars en de nevel van Orion. Een spannende ruimtereis!

Mountainbikeroute Hellendoorn

nijverdal, Overijssel (2.72km)  -  De noordelijke Sallandse Heuvelrug is minder bekend, maar door de hoogteverschillen zeer geliefd bij mountainbikers. Door dit gebied slingert, daalt en klimt MTB-route Hellendoorn!

Heideslak Sallandse Heuvelrug

nijverdal, Overijssel (2.72km)  -  Wil je lekker achteroverleunen en toch het bos in? Of ben je misschien wat slecht ter been? Stap in de electrokar de Heideslak en maak een interessante tocht over de Sallandse Heuvelrug bij Nijverdal.

Speelbos Sallandse Heuvelrug

nijverdal, Overijssel (2.72km)  -  In Speelbos Sallandse Heuvelrug van Staatsbosbeheer spelen kinderen heerlijk buiten in de vrije natuur. De jonge avonturiertjes klimmen en klauteren over een speciaal samengestelde route door de dichtbegroeide bossen. Gaaf!

Kabouterpad Sallandse Heuvelrug

nijverdal, Overijssel (2.72km)  -  Er wonen kabouters in het bos op de Sallandse Heuvelrug! Overal hebben ze sporen achtergelaten: kleine voetafdrukken, geplet gras en zelfs een kabouterdrolletje. Ga je mee op zoek?

Escape Room Overijssel

nijverdal, Overijssel (2.82km)  -  Bij De Wilgenweard vind je Escape Room Overijssel, met twee zenuwslopende kamers. Helemaal bijzonder: de spectaculaire ontsnappingstocht in het bos.

De Wilgenweard, voor sportieve groepsuitjes

nijverdal, Overijssel (2.82km)  -  De Wilgenweard is het centrum voor sportieve groepen. Wie durft er af te dalen in het ondergrondse gangenstelsel of de vijftien meter hoge klimtoren te bedwingen? Een super accommodatie ook voor familieweekenden want je kunt er overnachten.

Landgoed Schuilenburg

hellendoorn, Overijssel (2.94km)  -  Vier je feest op het voormalige kasteelterrein van Landgoed Schuilenburg. De Sagenschuur midden op het terrein wordt gebruikt voor feesten en partijen. Hier is ook een overzicht in woord en beeld van de roemruchte geschiedenis van het landgoed.

De Budde Nijverdal

nijverdal, Overijssel (2.98km)  -  Café-restaurant De Budde is een sfeervol en origineel restaurant, voor echte levensgenieters.

ZINema Nijverdal

nijverdal, Overijssel (3.33km)  -  ZINema Nijverdal is niet groot, maar heeft wel alle films die er op het moment draaien. Er is één zaal om film te kijken. Een keer wat anders? Kom dan naar het Filmhuis voor wereldklassefilms.

Groepsaccomodatie De Ossenkamp

hellendoorn, Overijssel (3.55km)  -  In Groepsaccommodatie De Ossenkamp slapen groepen tot dertig personen. Het verblijf ligt vlak bij het dorp Hellendoorn. In de omgeving zijn diverse attracties.

Groepsaccommodatie De Boerschop

luttenberg, Overijssel (4.05km)  -  In een schitterend natuurgebied met verschillende landschapsstijlen ligt Groepsaccommodatie De Boerschop. Deze hoeve biedt plaats aan maximaal 35 personen.

Pannenkoekenhuus en Nationaal Blikkenmuseum Marle

marle, Overijssel (4.37km)  -  Geniet van een unieke ervaring bij Pannenkoekenhuus Marle. Naast het eten van een heerlijke pannenkoek valt de bijzondere collectie van meer dan 10.000 blikken te bewonderen. Het Nationaal Blikkenmuseum is geïntegreerd in het restaurant. Je vindt...

Landbouwmuseum De Laarman

luttenberg, Overijssel (4.57km)  -  Bewonder de oude mengvoederinstallatie in de voormalige veevoedersilo. Dit pand is omgebouwd tot landbouwmuseum De Laarman. Geniet hier van nog veel meer oude werktuigen, tractoren en machines uit de landbouwhistorie van Salland.

Luttenberg Belevingsroute

luttenberg, Overijssel (4.88km)  -  Lekker de natuur in met het hele gezin? Maak er een belevenis van met de Luttenberg Belevingsroute. Speelpret gegarandeerd met alle speeltoestellen die je onderweg tegenkomt!

Klompenatelier Dijkman

luttenberg, Overijssel (4.98km)  -  Martin Dijkman is een vakbekwame klompenmaker, die wel van een grapje houdt. De meest bijzondere klompen door hem vervaardigd, zijn hier te bewonderen.

Ballorig Nijverdal

nijverdal, Overijssel (5.21km)  -  Ongestoord spelen, terwijl papa en mama rustig een kopje koffie drinken. In Ballorig Nijverdal is dit scenario werkelijkheid! Groot en klein vermaakt zich uitstekend in dit overdekte speelparadijs.

Zorgboerderij Aan 't Zandeinde

lemele, Overijssel (6.91km)  -  Aan 't Zandeinde is een echte kijk-, doe- en zorgboerderij. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in de stal en de kleine biggetjes te knuffelen,

Discotheek Zaal Dijk

lemele, Overijssel (6.97km)  -  Beleef een ultieme verjaardag of maak een spectaculaire verfpartij mee in discotheek Zaal Dijk.

Pitch & Putt Golf Lemele

lemele, Overijssel (7.25km)  -  Een prachtige locatie aan de voet van de Lemelerberg, een Ierse pub, een ruim terras: Pitch&Putt golfbaan Lemele in Overijssel is een droom voor iedere golfer.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Aquaventura Slidepark