1

Uitstapjes vlakbij Korenmolen De Leeuw

Kinderboerderij De Ulebelt

deventer, Overijssel (4.73km)  -  Kinderboerderij De Ulebelt is een kindvriendelijke en duurzame boerderij, waar van alles te zien en te leren is. Kom een kijkje nemen in de stal en bij de dieren die er wonen.

Boerderijmuseum De Pothaar

bathmen, Overijssel (5.83km)  -  In de stijlkamers van boerderijmuseum De Pothaar snuif je de sfeer van vroeger. Hoe werkten en leefden de boeren in Salland eeuwen terug? Bewonder hun klederdracht, werktuigen en hun onderkomen. Langer verblijven op de boerderij? Boek een B&B!

GOGO Rent

deventer, Overijssel (7.2km)  -  Ontdek Deventer met de E-Choppers van GOGO Rent. Verken Deventer op een unieke manier, cruise door de prachtige stad en geniet van de omgeving!

Stadion De Adelaarshorst

deventer, Overijssel (7.84km)  -  Moedig Go Ahead Eagles aan in hun thuishaven De Adelaarshorst. Bekijk een voetbalwedstrijd of organiseer een zakelijke presentatie!

Ski Promotion Deventer

deventer, Overijssel (7.91km)  -  Eerst even oefenen voordat je op wintersport gaat? Ga op de latten staan en zoef naar beneden bij Ski Promotion Deventer! Hier oefen je op een rolband.

Wijnmakerij De Braoke

laren, Gelderland (8.01km)  -  Maak een dagje op Wijnmakerij De Braoke compleet met bijvoorbeeld steppen, kanovaren, raften of mountainbiken. Geniet daarna in het proeflokaal van een lekker glaasje wijn.

Kunstenlab

deventer, Overijssel (8.14km)  -  Het Kunstenlab in Deventer is het kloppend hart van vele verschillende activiteiten. Leen kunst, doe mee aan een educatief project of bekijk een tentoonstelling.

Openluchtzwembad Leussinkbad

laren, Gelderland (8.15km)  -  Op warme dagen biedt het water van Openluchtzwembad Leussinkbad heerlijke verkoeling. En in de ligweide kun je ontspannen genieten van de zon!

De Zwarte Silo

deventer, Overijssel (8.19km)  -  Vier je bruiloft, personeelsfeest of andere feestelijke bijeenkomst in de industriële Zwarte Silo in het havenkwartier van Deventer, pal aan het water!

Beleefboerderij De kleine Carrousel

laren, Gelderland (8.28km)  -  Het is een gekakel van van jewelste op Beleefboerderij De kleine Carrousel, waar meer dan honderd dieren wonen. Met een kinderboerderij en speelweide vermaken kinderen én dieren zich hier uitstekend! Er is ook een lunchroom op de boerderij.

Vue Bioscoop Deventer

deventer, Overijssel (8.31km)  -  Bij deze Vue Bioscoop draait het om beleving. Een complete filmbeleving met spectaculair beeld en geluid volgens Dolby Atmos. Naast het normale aanbod organiseert Vue Deventer ook Ladies Nights en avonden met ballet en opera.

Forsaken Escape Room

deventer, Overijssel (8.32km)  -  Weet jij te ontsnappen uit het klaslokaal in Deventer? De kelder zit in een heuse verlaten bunker. Maar is die bunker wel écht zo verlaten...?

Ontdek de Achterhoek met Unieke Uitjes

laren, Gelderland (8.33km)  -  Er zijn weinig plekken in Nederland waar het zo fijn is om rond te toeren als in de Achterhoek. Huur onder andere fietsen, elektrische scooters of een kano voor een fijn dagje uit!

Kinderboerderij Dondertman

holten, Overijssel (8.41km)  -  Bij Kinderboerderij Dondertman in het Overijsselse Holten lopen veel verschillende dieren rond. Kom lekker spelen en knuffelen met de konijnen en de geiten.

Schouwburg Deventer

deventer, Overijssel (8.56km)  -  Schouwburg Deventer biedt voor ieder wat wils. Kom naar deze schouwburg voor een avondje theater, cabaret of dans.

Dille & Kamille Deventer

deventer, Overijssel (8.57km)  -  Robuuste eenvoud is het handelsmerk van Dille & Kamille. In deze winkel in Deventer vind je spulletjes voor in huis, tuin en keuken, gemaakt van natuurlijke materialen.

Etty Hillesum Centrum

deventer, Overijssel (8.58km)  -  In de eerste synagoge van Deventer is een tentoonstelling te zien over de Joodse Etty Hillesum, die in de oorlog een dagboek bijhield.

Deventer Koekwinkel

deventer, Overijssel (8.69km)  -  Aan een dagje Deventer mag een bezoek aan de Deventer Koekwinkel niet ontbreken. Proef hier de echte Bussink Deventer Koek!

Museum De Waag

deventer, Overijssel (8.71km)  -  Bezoek een van de bijzondere tentoonstellingen in Museum De Waag! Het museum staat midden in het hart van Deventer, in de monumentale Waag uit 1528.

Speelgoedmuseum Deventer

deventer, Overijssel (8.74km)  -  Tollen, springtouwen en knikkers vinden elkaar in Deventer. In het Speelgoedmuseum vinden volwassenen het speelgoed uit hun jeugd terug en ontdekken kinderen speelgoed dat voor hen nieuw is!

Conceptstore Holy Cow!

deventer, Overijssel (8.77km)  -  In de vrolijke conceptstore Holy Cow! is het altijd een feestje. Hier koop je kleurrijke cadeautjes en vrolijke hebbedingetjes.

Het Borgelerbad

deventer, Overijssel (8.83km)  -  Beleef een dagje vol waterplezier in het prachtige Borgelerbad in Deventer. Mooi weer? Spring op de airtrampoline of geniet van de zon in de ligweide.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Korenmolen De Leeuw