Uitstapjes vlakbij Buitenplaats Sparrendaal

Laco Driebergen

driebergen-rijsenburg, Utrecht (1.36km)  -  Trek sportieve baantjes of kom lekker ontspannen zwemmen bij Laco Driebergen. Vier bassins, een glijbaan en een buitenbad zorgen ervoor dat je hier heerlijk kan zwemmen!

Schaapskooi Heidestein

zeist, Utrecht (2.41km)  -  Bij bezoekerscentrum Schaapskooi Heidestein kun je terecht voor mooie wandelroutes of voor informatie over de omgeving. Breng meteen een bezoekje aan de Drentse heideschapen die op landgoed Heidestein in Zeist lopen.

Natuurspeelbos De Boswerf

zeist, Utrecht (3.32km)  -  Lekker naar buiten! Ga ravotten in de natuur, speel verstoppertje tussen de struiken en bewonder de kleine beestjestuin. De Boswerf is daarnaast het ideale startpunt voor een wandeling door de natuur.

Beauforthuis - podium & theatercafé

austerlitz, Utrecht (4.04km)  -  Omgeven door de bossen van Soest staat een historisch kerkje van rond 1850. Het bijzondere Beauforthuis biedt nu een podium aan intieme concerten en exposities. Het Beauforthuis is dagelijks geopend voor een hapje in het theatercafé.

Slot Zeist

zeist, Utrecht (4.12km)  -  Elk jaar kun je weer andere exposities bewonderen in de Culturele vleugel van Slot Zeist. Lunchen in het prachtige slot kan in de Brasserie. Wil je de historische stijlkamers een keertje zien? Ga dan mee met een rondleiding.

Slottuintheater Zeist

zeist, Utrecht (4.12km)  -  Het Slottuintheater is een openluchttheater op een prachtige locatie: in de tuinen van het zeventiende-eeuwse Slot Zeist. De voorstellingen zijn gratis. Vanaf het voorjaar tot en met het najaar zijn er regelmatig voorstellingen. Check het programma.

Parkhuys Rosarium

doorn, Utrecht (4.67km)  -  Bij Parkhuys Rosarium in Doorn is er naast lekker eten en drinken genoeg te doen voor jong en oud. Zo zijn er onder andere skelters en trampolines. Ook is er een midgetgolfbaan.

Dorpsboerderij De Brink

zeist, Utrecht (5.11km)  -  Kinderboerderij De Brink in Zeist is één van de grootste kinderboerderijen van Nederland. Hier knuffel je dieren als pony's, konijnen en geiten, midden tussen het groen.

Uitkijktoren De Kaap

doorn, Utrecht (5.17km)  -  Ontdek Uitkijktoren De Kaap en beklim de 25 meter hoge toren die op de 40 meter hoge Doornse Kaap staat. Geniet van het mooiste uitzichten over Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug.

Speelbos Nieuw Wulven

houten, Utrecht (6.83km)  -  Een bos om in te verdwalen, om hutten in te bouwen en met modder te spelen. Het Speelbos Nieuw Wulven is een plek waar kinderen de regels bepalen en hun fantasie de vrije loop laten.

Landgoed Den Treek-Henschoten

woudenberg, Utrecht (6.93km)  -  Landgoed Den Treek-Henschoten is een prachtig stukje natuur in de buurt van Woudenberg. In dit bosrijke gebied vind je kilometerslange wandel-, fiets- en ruiterroutes. Het bos is ook populair bij mountainbikers.

Het Waterliniepad

dordrecht, Zuid-Holland (7.4km)  -  Op het Waterliniepad loop je in zestien etappes langs de voormalige verdedigingslinies. In totaal 350 kilometer wandelplezier langs talloze forten, bunkers, sluizen fraaie vestingstadjes. En hoewel je altijd dicht bij de randstad bent, loop je...

Fort bij Vechten

bunnik, Utrecht (7.4km)  -  Het prachtige Fort bij Vechten is een leuke stop tijdens een fietstocht door het Utrechtse landschap. Ontdek de roerige geschiedenis van het fort en bezoek het Waterliniemuseum.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Buitenplaats Sparrendaal