Uitstapjes vlakbij Escape Room Zuid-Friesland...

Nationaal Park Weerribben-Wieden

ossenzijl, Overijssel (4.58km)  -  Dankzij de goede zorg voor Nationaal Park De Weerribben-Wieden kunnen bezoekers van dit prachtige gebied genieten. Het Buitencentrum heeft kaarten, informatie en leuke routes om de omgeving mee te verkennen.

Kabouterpad Weerribben

ossenzijl, Overijssel (4.58km)  -  Er wonen kabouters in Nationaal Park De Weerribben! Overal hebben ze sporen achtergelaten: kleine voetafdrukken, geplet gras en zelfs een kabouterdrolletje. Ga je mee op zoek?

Fit & Fun Plaza Wolvega

wolvega, Friesland (9.18km)  -  Magisch bowlen, probeer uit het bij Fit & Fun in Wolvega! Of speel een potje lasergame en spring en stuiter op de trampolines. Dit entertainment center combineert verschillende activiteiten met culinaire arrangementen.

Victoria Park Wolvega

wolvega, Friesland (10.7km)  -  Victoria Park Wolvega is een fantastische plek voor liefhebbers van paardendrafsport. Geniet van een hapje en een drankje met uitzicht op de dravende paarden.

De Bantsiliek

bant, Flevoland (11.16km)  -  De Bantsiliek is een multifunctioneel centrum in het hart van Bant. Er vinden allerlei activiteiten plaats, van kunstbeurs tot danswedstrijd.

Pegasushof

bant, Flevoland (12.69km)  -  Met schaduwtuinen, vijvers en een terras dat uitkijkt over het polderlandschap is de moderne tuin op het Pegasushof een lust voor het oog.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Escape Room Zuid-Friesland - GESLOTEN