Uitstapjes vlakbij Escape Room Zuid-Friesland...

Rondvaarten in de Weerribben

ossenzijl, Overijssel (3.76km)  -  Schipper Tiemen Vaartjes weet de weg door de kleine slootjes van natuurgebied De Weerribben op zijn duimpje. Ga mee voor een heerlijke tocht op het water.

vandaag nog gesloten, geopend 9 maart t/m 31 oktober 

Happy Whale botenverhuur Friesland

zoeterwoude, Zuid-Holland (4.18km)  -  Kom een dagje elektrisch varen in de sloepen van Happy Whale botenverhuur en ontdek de prachtige wateren in Friesland!

geopend op afspraak of bel +31(0)85 303 27 87 

Slapen bij de boer - Hoeve Waterschap

echtenerbrug, Friesland (4.18km)  -  Schapen, konijnen, knuffelkippen en geiten lopen los rond op de boerderij. Heerlijk rustig wakker worden. Overnacht bij Hoeve Waterschap in Echtenerbrug.

elke dag geopend 

Nationaal Park Weerribben-Wieden

ossenzijl, Overijssel (4.58km)  -  Dankzij de goede zorg voor De Weerribben kunnen bezoekers van dit prachtige gebied genieten. Het Buitencentrum heeft kaarten, informatie en leuke routes.

elke dag geopend 

Kabouterpad Weerribben

ossenzijl, Overijssel (4.58km)  -  Er wonen kabouters in Nationaal Park De Weerribben! Overal hebben ze sporen achtergelaten: kleine voetafdrukken, geplet gras en zelfs een kabouterdrolletje. Ga je mee op zoek?

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Beleef een heerlijke dag op het water in je eigen boot

echtenerbrug, Friesland (5.55km)  -  Doei drukke steden, hallo prachtige natuur! Kies voor de vrijheid van het water en huur een boot voor een heerlijk dagje varen. Of huur een boot als logeerplek voor de ultieme vaarvakantie.

vandaag nog gesloten, geopend 18 maart t/m 31 oktober 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Escape Room Zuid-Friesland - GESLOTEN