Uitstapjes vlakbij Roompot - Het Grote Zand

Galerie Wildevuur

hooghalen, Drenthe (2.73km)  -  Bewonder de beelden en schilderijen bij Galerie Wildevuur. De galerie bevindt zich in een prachtig landhuis en dat maakt de sfeer erg bijzonder.

Huifkarcentrum 't Hoefijzer

zwiggelte, Drenthe (5.11km)  -  De huifkarren bij Huifkarcentrum 't Hoefijzer zijn per uur te huur inclusief koetsier. Laat je rondrijden en ga ontspannen op pad met het gezin of familie. Ook leuk voor een kinderfeestje!

Duurzaamheidscentrum Assen

assen, Drenthe (6.95km)  -  Ontdek alles over duurzaamheid in het Duurzaamheidscentrum Assen. Bezoek de expo's, schuif aan in het restaurant en neem een kijkje in de mooie tuin. Je kunt hier ook meedoen aan leuke workshops en speurtochten.

Stadsboerderij Asserbos

assen, Drenthe (6.96km)  -  Kinderboerderij De Hofstede ligt midden in het groen van het Asserbos. Kom geiten en schapen knuffelen in de knuffelweide, spelen in de moestuin of wandel mee met de kaboutertocht.

Het Asserbos

assen, Drenthe (6.96km)  -  Een stukje natuur in de stad: het Asserbos ligt aan de rand van het centrum van Assen. Een mooi natuurgebied om te wandelen en met de kinderen te spelen.

Museum Regiment Stoottroepen

assen, Drenthe (7.67km)  -  Meer dan vijftig jaar inzet, moed en strijdbaarheid: het duistere leven van de stoottroepen staat centraal in de historische collectie van het Museum Regiment Stoottroepen, ook wel bekend als het Stoottroepersmuseum.

Drents Museum

assen, Drenthe (7.82km)  -  Ga op verkenningstocht door het Drents Museum. Het museum is een mooie mix van oud en nieuw, iets wat je al ziet aan het gebouw.

DNK - De Nieuwe Kolk

assen, Drenthe (7.97km)  -  DNK, ook wel De Nieuwe Kolk, is de culturele huiskamer van Assen. In DNK vind je een bibliotheek, theater en bioscoop. Schuif aan voor een koffie in het café of maak je eigen 3D-print in de bieb.

Van Mooi tot Maf

assen, Drenthe (8km)  -  Bij woonwinkel Van Mooi tot Maf aan de Singelpassage in Assen helpen Felicia en Nadia je een eigen sfeer voor in huis te creëren aan de hand van woonartikelen.

C+B Museum Grolloo

grolloo, Drenthe (8.12km)  -  Het C+B Museum is een hommage aan de Drentse bluesband Cuby + Blizzards. In de oude boerderij van leadzanger Harry Muskee kunnen fans hun hart ophalen aan oude muziekfragmenten, foto's en muziekinstrumenten van de band.

Speelvijver Ieberenplas

elp, Drenthe (8.13km)  -  De Ieberenplas is een mooie recreatieplas in de boswachterij Grolloo. De plas heeft een zandstrand en wordt helemaal omringd door bos. Het gebied is voor iedereen gratis toegankelijk.

Shortgolf De Warrel

westerbork, Drenthe (8.38km)  -  Shortgolf is een golfvariant. Het wordt gespeeld op kleine golfbanen met negen holes. De baan ligt bij restaurant De Warrel. Shortgolf is zeer geschikt voor de beginnende golfer.

Asser Bowling Centrum

assen, Drenthe (8.53km)  -  Kom langs voor een spannende pot bowls. Gooi een balletje op één van de acht bowlingbanen van het Asser Bowling Centrum. Het bowlingcentrum ligt in de stadskern van Assen. Besluit een uurtje bowlen met een pannenkoek in restaurant Kapitein Stroop.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Roompot - Het Grote Zand