Uitstapjes vlakbij Beatrix Theater Utrecht

Jaarbeurs in Utrecht

utrecht, Utrecht (0.15km)  -  Jaarbeurs in Utrecht is de plek voor alle bekende beurzen en evenementen, zoals de vakantiebeurs en de Studie Beurs. Jaarbeurs ligt tegenover het Centraal Station aan het Jaarbeursplein, waar ook het Beatrix Theater is gelegen.

elke dag geopend 

Rabo Museum

utrecht, Utrecht (0.31km)  -  Doorloop de geschiedenis en ontwikkeling van de Rabobank in het Rabo Museum. Het museum is gevestigd in de voormalige effectenkluis van de Rabobank.

geopend op afspraak of bel +31 (0)88 722 6600 

Bioscoop Kinepolis Jaarbeurs

utrecht, Utrecht (0.36km)  -  Een avondje genieten in een megabioscoop: dat kan bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. De ultieme bioscoopervaring!

elke dag geopend 

Kinepolis Jaarbeurs

utrecht, Utrecht (0.36km)  -  Spontaan een filmpje pakken in Utrecht? In megabioscoop Kinepolis Jaarbeurs draait er altijd wel iets leuks en er is plek zat. Er zijn veertien zalen met duizenden stoelen.

elke dag geopend 

Hoog Catharijne

utrecht, Utrecht (0.4km)  -  Om te winkelen in Hoog Catharijne in Utrecht hoef je het station niet eens te verlaten. Vanuit de trein stap je zo een van de tientallen winkels in.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Molen de Ster

utrecht, Utrecht (0.46km)  -  Molen de Ster is in 1721 gebouwd en is tweeënhalve eeuw lang, tot 1982, als houtzagerij gebruikt. Maar ook nu draait de molen! Elke zaterdag kun je zaagdemonstraties zien en een rondleiding volgen. Of bezoek het Molencafé.

open op zaterdag 

De Gebouwengids Utrecht, rondleidingen architectuur en stedenbouw

utrecht, Utrecht (0.47km)  -  Ontdek de Utrechtse Uithof door de professionele ogen van de Gebouwengids. Langs de eerste onderwijsgebouwen en de nieuwste studentenhuisvesting, leert iedereen de geschiedenis kennen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 623 1701 / +31 (0)6 13 56 06 15 

Muziekpodium TivoliVredenburg

utrecht, Utrecht (0.57km)  -  Het meest veelzijdige en grootste muziekpodium van het land, dat is TivoliVredenburg!

elke dag geopend 

De Inktpot

utrecht, Utrecht (0.58km)  -  De Inktpot: het grootste bakstenen gebouw van Nederland. Spot je de ufo op het dak?

elke dag geopend 

Bison Bowling Utrecht

utrecht, Utrecht (0.67km)  -  Midden in het centrum van Utrecht bevindt zich Bison Bowling Utrecht. Eerst lekker eten en dan je skills testen op de bowlingbaan.

elke dag geopend 

Gamestate Utrecht

utrecht, Utrecht (0.67km)  -  Gamestate Utrecht is de allergrootste arcadehal van de Benelux. Je vindt er honderden games. Van een klassieke game als Pac-Man en de ouderwetse flipperkast tot racesimulatoren en games in 4D.

elke dag geopend 

De Bijenkorf Utrecht

utrecht, Utrecht (0.73km)  -  De Bijenkorf in Utrecht ligt heel centraal en is hét toonaangevende warenhuis met vernieuwende product- en merkcollecties.

elke dag geopend 

De Rijksmunt

utrecht, Utrecht (0.76km)  -  De monumentale Rijksmunt (1911) in Utrecht en het omliggende Muntkwartier zijn een bezoekje meer dan waard.

elke dag geopend 

BoulesBitesBar Utrecht

utrecht, Utrecht (0.8km)  -  Speel gezellig een potje Jeu de Boules op de professionele baan van BoulesBitesBar in Utrecht. Geniet van hapjes, drankjes en gezelligheid in de Utrechtse Oudegracht.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Stedentrips Utrecht

utrecht, Utrecht (0.81km)  -  Geniet van de oude stad Utrecht. Utrecht met zijn oude historie kent veel plekken die je echt een keer moet zien. En er zijn altijd wel culturele activiteiten te doen.

elke dag geopend 

Oudegracht

utrecht, Utrecht (0.81km)  -  Slenter langs de gezellige Oudegracht, als sinds de tiende eeuw dé levensader van Utrecht.

elke dag geopend 

Pathé Rembrandt Utrecht

utrecht, Utrecht (0.82km)  -  Geniet van de nieuwste films in Pathé Rembrandt aan de Oudegracht in het gezelligste deel van Utrecht.

elke dag geopend 

Pannenkoekenrestaurant De Oude Muntkelder

utrecht, Utrecht (0.82km)  -  De geur van pannenkoeken komt naar boven en nestelt zich in je brein. Daar kun je niet omheen! Stap op die trap naar De Oude Muntkelder en geniet van heerlijke pannenkoeken.

elke dag geopend 

Pannenkoekenrestaurant De Oude Muntkelder

utrecht, Utrecht (0.82km)  -  Bij Pannenkoekenrestaurant De Oude Muntkelder eet je sfeervol in een van de oude kelders aan de gracht. Bij mooi weer kun je terecht op het terras pal aan het water.

elke dag geopend 

Kanoverhuur Utrecht

utrecht, Utrecht (0.86km)  -  Geniet van het water met een bootje van Kanoverhuur Utrecht. Ontdek de mooie grachten of maak een tocht door natuurgebied de Amelisweerd.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Beatrix Theater Utrecht