1

Uitstapjes vlakbij Het Oude Brandspuithuis

Sauna & Wellness Ons Buiten

oostkapelle, Zeeland (3.64km)  -  Zet je gedachten even uit en kom tot rust in Sauna & Wellness Ons Buiten. Zeeuws ontspannen in de unieke zoutgrot, sauna en whirlpool. Terwijl jij geniet, kunnen de kinderen zich binnen of buiten vermaken in de speeltuin.

Imkerij Poppendamme

grijpskerke, Zeeland (4.05km)  -  Bijen en honing spelen de hoofdrol bij Imkerij Poppendamme. Op het terras genieten gasten van heerlijk honingijs of honinggebak. En in de tentoonstelling is van alles te leren over de bij en de imkerij.

Atelier Hoed Gezien

middelburg, Zeeland (4.68km)  -  Laat je inspireren door de hoeden van Atelier Hoed Gezien. De ware kunstwerken, ontworpen door hoedenontwerper Hanny Mallekote, liggen uitgestald in de etalage - dus zijn altijd te bewonderen.

Historische markt Veere

veere, Zeeland (5.15km)  -  Klederdracht, oude ambachten, ouderwetse gezelligheid: het rijke verleden van Veere komt weer even tot leven tijdens de historische markt die in de zomer wordt gehouden.

Museum Veere

veere, Zeeland (5.18km)  -  Het Museum Veere, laat door middel van kunst, voorwerpen en andere historische overblijfselen de geschiedenis van Veere tot leven komen.

Atelier De Schapekop

veere, Zeeland (5.19km)  -  Atelier De Schapekop is een winkeltje vol schapen! Nee, geen echte natuurlijk, maar wel hele schattige schapenknuffels. Met ook nog warme truien, sokken, wollige kussens en Schotse plaids.

Grote Kerk Veere

veere, Zeeland (5.2km)  -  Een stenen reus in een piepklein stadje, zo wordt de Grote Kerk in Veere omschreven. En dat is niets teveel gezegd! Deze reus herbergt een boeiende geschiedenis die je in een gave experience kunt beleven.

Oma's Snoepwinkel

veere, Zeeland (5.2km)  -  Een zoete traktatie in een bruine zak haal je bij Oma's Snoepwinkel. Dit piepkleine winkeltje in het Zeeuwse Veere zit tot de nok toe vol met honderd verschillende soorten ouderwets snoep.

RCN de Schotsman

kamperland, Zeeland (5.21km)  -  Leef je uit in het watersportparadijs van RCN de Schotsman. Met een kabelwaterskibaan, zeilschool en een eigen jachthaven, ben je hier niet zomaar uitgekeken!

Middelburgs Minitheater

middelburg, Zeeland (5.47km)  -  Bekijk bijzonder amateurtoneel in het Middelburgse Minitheater. Decors, kostuums, grime, alles gebeurt in eigen beheer van dit theatergezelschap. Laat je verrassen!

Zeeuwse Concertzaal

middelburg, Zeeland (5.51km)  -  Voor mooie (klassieke) concerten in Middelburg moet je in de Zeeuwse Concertzaal zijn. Dit concertpodium staat bekend om de mooie akoestiek en haar bijzondere programmering.

Zeeuws Archief

middelburg, Zeeland (5.52km)  -  Zeeuwse verhalen en geschiedenis: je vindt het in het Zeeuws Archief. In de middeleeuwse kelder kunnen schoolklassen zelf in de historie van de provincie duiken.

Terra Maris

oostkapelle, Zeeland (5.53km)  -  Het museum Terra Maris beschikt over levendige tentoonstellingen over de geschiedenis van het Zeeuwse landschap. Geen saaie museumstukken, maar alle (jonge) bezoekers kunnen hier zelf op ontdekkingstocht.

Zeeuws Museum

middelburg, Zeeland (5.63km)  -  Er valt heel wat leren over Zeeland in het Zeeuws Museum. Het meest bijzondere stuk uit de collectie is een wandtapijt uit de zestiende eeuw.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Het Oude Brandspuithuis