Uitstapjes vlakbij Stichting Het Oude...

Romantische rozentuin

oostkapelle, Zeeland (3.51km)  -  Bezoek tijdens de open tuindagen de romantische rozentuin dicht bij de kust van Walcheren: boeiend, kleurrijk, divers en inspirerend!

vandaag nog gesloten, geopend 20 april t/m 30 juni, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Sauna & Wellness Ons Buiten

oostkapelle, Zeeland (3.64km)  -  Zet je gedachten even uit en kom tot rust in Sauna & Wellness Ons Buiten. Zeeuws ontspannen in de unieke zoutgrot, sauna en whirlpool. Terwijl jij geniet, kunnen de kinderen zich binnen of buiten vermaken in de speeltuin.

elke dag geopend 

Kaasboerderij Schellach

middelburg, Zeeland (3.82km)  -  Neem een kijkje op Kaasboerderij Schellach van de familie Kwekkeboom. In de boerderijwinkel is het mogelijk om een lekker stukje kaas te kopen.

's zondags gesloten 

Imkerij Poppendamme

grijpskerke, Zeeland (4.05km)  -  Bijen en honing spelen de hoofdrol bij Imkerij Poppendamme. Op het terras genieten gasten van heerlijk honingijs of honinggebak. En in de tentoonstelling is van alles te leren over de bij en de imkerij.

open op zaterdag - soms geopend op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Speelboerderij Hof Poppendamme

grijpskerke, Zeeland (4.11km)  -  Kom eten, drinken en spelen bij Hof Poppendamme. Hier kun je indoor en outdoor genieten op de boerderij.

elke dag geopend 

Vertigo Sports: adrenalinekick op het strand

vrouwenpolder, Zeeland (4.99km)  -  Voel de adrenaline stromen met het weidse strand als decor. Leer de fijne kneepjes van het kitesurfen of hou het droog en kom powerkiten. Geniet van een uitdagend uitje bij Vertigo Sports!

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Stalhouderij Boone - Paardentram

middelburg, Zeeland (5.03km)  -  Geniet van het mooie Zeeland, gezien vanaf een bankje in de paardentram. In de zomermaanden rijdt de paardentram elke dag door Middelburg en brengt toeristen op de mooiste plekjes!

vandaag nog gesloten, geopend 15 juni t/m 15 september, 11:30 uur 

Atelier Hoed Gezien

middelburg, Zeeland (5.05km)  -  Laat je inspireren door de hoeden van Atelier Hoed Gezien. De ware kunstwerken, ontworpen door hoedenontwerper Hanny Mallekote, liggen uitgestald in de etalage - dus zijn altijd te bewonderen.

open op zondag 

Historische markt Veere

veere, Zeeland (5.15km)  -  Klederdracht, oude ambachten, ouderwetse gezelligheid: het rijke verleden van Veere komt weer even tot leven tijdens de historische markt die in de zomer wordt gehouden.

vandaag nog gesloten, geopend 1 juli t/m 30 september, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Museum Veere

veere, Zeeland (5.18km)  -  Het Museum Veere, laat door middel van kunst, voorwerpen en andere historische overblijfselen de geschiedenis van Veere tot leven komen.

elke dag geopend 

Atelier De Schapekop

veere, Zeeland (5.19km)  -  Atelier De Schapekop is een winkeltje vol schapen! Nee, geen echte natuurlijk, maar wel hele schattige schapenknuffels. Met ook nog warme truien, sokken, wollige kussens en Schotse plaids.

elke dag geopend 

Grote Kerk Veere

veere, Zeeland (5.2km)  -  Een stenen reus in een piepklein stadje, zo wordt de Grote Kerk in Veere omschreven. En dat is niets teveel gezegd! Deze reus herbergt een boeiende geschiedenis die je in een gave experience kunt beleven.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Oma's Snoepwinkel

veere, Zeeland (5.2km)  -  Een zoete traktatie in een bruine zak haal je bij Oma's Snoepwinkel. Dit piepkleine winkeltje in het Zeeuwse Veere zit tot de nok toe vol met honderd verschillende soorten ouderwets snoep.

elke dag geopend 

RCN de Schotsman

kamperland, Zeeland (5.21km)  -  Leef je uit in het watersportparadijs van RCN de Schotsman. Met een kabelwaterskibaan, zeilschool en een eigen jachthaven, ben je hier niet zomaar uitgekeken!

elke dag geopend 

Sailcollege Zeilschool en Bootverhuur

kamperland, Zeeland (5.21km)  -  Sailcollege is gespecialiseerd in het organiseren van zeilactiviteiten, bijvoorbeeld een zeilkamp voor school. Er kunnnen ook gewoon kano's, waterfietsen en sloepen worden gehuurd.

elke dag geopend 

Speelhof Hoogerzael

middelburg, Zeeland (5.22km)  -  Natuurlijk spelen en ontdekken gaan hand in hand in Speelhof Hoogerzael. Speel met water, onderzoek de natuur en maak wilde sprongen in het groen!

elke dag geopend 

Rondvaart Veere

veere, Zeeland (5.28km)  -  Ontdek prachtige natuureilanden en wilde paarden met Rondvaart Veere!

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 25 september, van 12:00 uur tot 17:00 uur 

Zeeuws Archief

middelburg, Zeeland (5.52km)  -  Zeeuwse verhalen en geschiedenis: je vindt het in het Zeeuws Archief. In de middeleeuwse kelder kunnen schoolklassen zelf in de historie van de provincie duiken.

open op woensdag, donderdag en vrijdag 

Terra Maris

oostkapelle, Zeeland (5.53km)  -  Het museum Terra Maris beschikt over levendige tentoonstellingen over de geschiedenis van het Zeeuwse landschap. Geen saaie museumstukken, maar alle (jonge) bezoekers kunnen hier zelf op ontdekkingstocht.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Zeeuws Museum

middelburg, Zeeland (5.63km)  -  Er valt heel wat leren over Zeeland in het Zeeuws Museum. Het meest bijzondere stuk uit de collectie is een wandtapijt uit de zestiende eeuw.

's maandags gesloten 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Stichting Het Oude Brandspuithuis