1

Uitstapjes vlakbij Babassu Amsterdam Zuid

Winkelen in Amsterdam - Cornelis Schuytstraat

amsterdam, Noord-Holland (0.09km)  -  Stijlvolle winkels, eet-, drink-, en uitgaansgelegenheden. Die kom je gegarandeerd tegen als je door de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam struint!

elke dag geopend 

Comedytrain in Toomler

amsterdam, Noord-Holland (0.37km)  -  Lachen, gieren en brullen in de Toomler met komedianten als Henry van Loon, Daniël Arends, Najib Amhali en Ronald Goedemondt.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Het Concertgebouw Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.49km)  -  Kom luisteren naar de mooiste muziek, de beste orkesten en de beroemdste solisten in de wereldberoemde Grote Zaal van Het Concertgebouw.

elke dag geopend 

Stedelijk Museum Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.68km)  -  Het Stedelijk Museum Amsterdam is een museum voor klassiek moderne en hedendaagse kunst, opgericht in 1874.

elke dag geopend 

Levend Paardenmuseum

amsterdam, Noord-Holland (0.71km)  -  In een prachtig neoclassicistisch gebouw in hartje Amsterdam vind je het Levend Paardenmuseum. Ga terug in de tijd in de Hollandsche Manege - de oudste rijschool van Nederland - en leer alles over het paardrijden van vroeger.

's maandags gesloten 

Jongerenkorting met Entrée op concerten in Concertgebouw

amsterdam, Noord-Holland (0.71km)  -  Entrée is de jongerenvereniging van het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest. De jongste groep krijgt zo de kans op tegen aantrekkelijke tarieven kennis te maken met klassieke muziek. Daarnaast zijn er speciale events.

elke dag geopend 

MiniMarkt

amsterdam, Noord-Holland (0.71km)  -  Shoppen in Amsterdam? Neem een kijkje bij MiniMarkt, een klein warenhuis met tijdloze kinderkleding, decoraties en veel speelgoed

elke dag geopend 

Michael Kors Amsterdam Hooftstraat

amsterdam, Noord-Holland (0.75km)  -  Kleed je 'casual chique' met de ontwerpen van Michael Kors. Het wereldwijd bekende merk heeft een vestiging aan de PC Hooftstraat.

elke dag geopend 

Van Gogh Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.77km)  -  In het Van Gogh Museum hangen meer dan 200 schilderijen van de bekende kunstenaar Vincent van Gogh. Bekijk de ontwikkeling zijn werk.

elke dag geopend 

Bekijk the Rock Stars of Art in het Moco Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.84km)  -  In het Moco Museum aan het Museumplein hangt het werk van de rocksterren uit de kunstwereld. Iconische kunst, popart en moderne streetart met een knipoog én een boodschap. Tijdens een dagje Amsterdam mag je Moco niet missen!

elke dag geopend 

P.C. Hooftstraat

amsterdam, Noord-Holland (0.85km)  -  Shoppen in de PC Hooftstraat is een belevenis op zich. Vergaap je aan dure kleding of spot bekende mensen.

elke dag geopend 

Vondelpark Openluchttheater

amsterdam, Noord-Holland (0.89km)  -  Het Vondelpark Openluchttheater bevindt zich in het leukste park van Amsterdam en is in de zomer lang het podium voor toneel, comedy, dans en muziek.

vandaag nog gesloten, geopend 5 mei t/m 11 september 

Criminele teambuilding - De Gestolen Rembrandt

amsterdam, Noord-Holland (1.07km)  -  Ga samen met je collega's op zoek naar een gestolen schilderij van Rembrandt. Een spannende ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Amsterdam.

doordeweeks geopend 

Ski-Inn Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.08km)  -  Ski-Inn Amsterdam is overdekt, hier is het dus altijd prima weer! Leef je uit op de rollerbaan. Durf jij van de zwarte piste?

elke dag geopend 

Divection Duikopleidingen

amsterdam, Noord-Holland (1.08km)  -  Leer duiken bij Divection Duikopleidingen! Neem een introductieduik of start met een cursus. Geniet van de wondere onderwaterwereld.

elke dag geopend 

Rijksmuseum Amsterdam: een must voor iedereen

amsterdam, Noord-Holland (1.11km)  -  Het Rijksmuseum legt achthonderd jaar Nederlandse geschiedenis bloot met 8000 verschillende objecten. Van de beroemde schilderijen van Frans Hals, Jan Steen, Johannes Vermeer en Rembrandt tot poppenhuizen en Delfts Blauw.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Babassu Amsterdam Zuid