1

Uitstapjes vlakbij Eekhoorn Experience

Mobilisatiemuseum Weest op uw hoede

prinsenbeek, Noord-Brabant (3.49km)  -  In het Mobilisatiemuseum Weest op uw hoede leer je over een vergeten periode uit de Nederlandse geschiedenis: de mobilisatie van het Nederlandse leger van 1939 tot 1940. Een bijzonder museum om in rond te lopen.

Bierreclame Museum

breda, Noord-Brabant (3.77km)  -  Wie houdt er niet van een lekker biertje op zijn tijd? In het Bierreclame Museum bevindt zich de grootste collectie oude bierreclames van heel Europa.

Heemkundemuseum De Rijf

prinsenbeek, Noord-Brabant (3.94km)  -  In Heemkundemuseum De Rijf herleef je het verleden van Prinsenbeek. Voor de oudere bezoeker is het museum een plek om mooie herinneringen op te halen en voor jongeren een manier om te leren over het verhaal van hun woonplaats.

Princenhaags Museum

breda, Noord-Brabant (4.03km)  -  De Bredase wijk Princenhage was vroeger een zelfstandige gemeente, maar is in 1942 aan Breda toegevoegd. In het Princenhaags Museum blijft de geschiedenis van de wijk bewaard met documenten, foto's en voorwerpen uit de historie van Princenhage.

NAC Museum

breda, Noord-Brabant (4.67km)  -  Een voetbalclub heeft geen grote prijzenkast nodig om een rijke historie te hebben. In het NAC Museum kun je de schatten uit de geschiedenis van de Bredase voetbalclub bewonderen.

Het Boshuis

breda, Noord-Brabant (5.68km)  -  In het Boshuis kun je in een prachtige omgeving een ruimte afhuren om een cursus, workshop of training te geven of om te vergaderen.

Bootje Varen Breda

breda, Noord-Brabant (5.75km)  -  Ontdek Breda vanaf het water in een sloep van Bootje Varen Breda. Laat je meevoeren door een schipper of huur zelf een bootje en ga op pad. Trossen los!

Pier15®

breda, Noord-Brabant (5.86km)  -  Drie, twee, één.. go! Verbeter je skate skills en maak je ervaringen nóg uitdagender op de banen van Pier15® in Breda!

Belcrum Beach

breda, Noord-Brabant (5.9km)  -  Voor een stranddag hoef je niet ver van huis: bij Belcrum Beach in Breda geniet je midden in de stad van alles wat het strand te bieden heeft.

BoulesBitesBar Breda

breda, Noord-Brabant (5.91km)  -  Bezoek BoulesBitesBar in Breda en ontdek een grootschalige eet-, drink- en Jeudeboulebeleving. Verken een combinatie van juichen, eten, drinken en gezelligheid in een stedelijke setting.

Dok 19

breda, Noord-Brabant (5.99km)  -  Relaxen bij Dok 19 in het zonnetje op het terras aan de mooie oude Haven, met een van hun speciaalbiertjes in de hand: dat is de sfeer van Breda beleven.

Winkelhof 't Sas

breda, Noord-Brabant (6.04km)  -  Aan de voet van de Grote Kerk in Breda ligt winkelhof 't Sas. Via een poortje kom je op een knus binnenplein met winkeltjes, horeca en een hotel.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Eekhoorn Experience