1

Lot66 Breda


-advertentiepositie-Racen in het donker met een kart

Het kartcircuit van Lot66 in Breda staat garant voor een sensationele race-ervaring. Met veel rechte stukken, maar ook technisch bochtwerk is de baan geschikt voor iedereen vanaf acht jaar oud en vanaf 1,40 meter lang. Karters met ervaring kunnen hier racen in het donker!

Indoor activiteiten

Bowlen, ontsnappen uit een escaperoom of als lasergamer de grootste arena van Zuid-Nederland betreden. Bij Lot66 is van alles te beleven. Een echt intense ervaring is het virtual reality Icaros vliegtoestel. Met de VR bril op is het alsof je echt vliegt! Uitrusten doe je in de luxe personal cinema, waar je je eigen film kan kiezen. Met al het lekkers uit de Lot66 restaurants maak je je uitje helemaal af.

Solex en segway

Naar buiten met Lot66 kan ook. Ga op pad met de solex of met de segway en verken Breda en omgeving. Als het lekker weer is kun je ook met een kano of motorboot op ontdekkingstocht op de Brabantse wateren.

Lot66 Breda in Breda leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 9,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.lot66.nl

Foto: Lot66.
Foto: Lot66.
Foto: Lot66.
Foto: Lot66.
Foto: Lot66.
Foto: Lot66.
Foto: Lot66.
Foto: Lot66.
Foto: Lot66.
Foto: Lot66.