1

Uitstapjes vlakbij Restaurant Oranjeplaat

Museum Wings to Victory

arnemuiden, Zeeland (1.92km)  -  Stichting Wings to Victory herdenkt de overleden vliegeniers, door middel van een museum met overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 23 13 16 57 

Parachute springen bij Skydive Zeeland

arnemuiden, Zeeland (2.01km)  -  Bekijk Zeeland eens van boven en spring uit een vliegtuig! Met Skydive Zeeland heb je niets meer nodig dan een dosis moed en motivatie. Jump!

vandaag nog gesloten, geopend morgen, 1 april t/m 31 oktober, van 09:00 uur tot 18:00 uur 

Actie, sport en fun aan het water bij Kanoa

wolphaartsdijk, Zeeland (2.22km)  -  Actie, sport, fun en avontuur beleven met je groep? Kanoa Outdoor & Event organiseert outdoor activiteiten aan het Veerse Meer. Leuk voor teamuitjes en schoolreisjes!

vandaag nog gesloten, geopend morgen, 1 april t/m 1 oktober, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Historische Scheepswerf C.A. Meerman

arnemuiden, Zeeland (2.53km)  -  Ontdek Arnemuiden en haar visserij. De ruim 250 jaar oude scheepswerf leert je de fijne kneepjes van het vissersvak.

vandaag nog gesloten, geopend morgen, 1 april t/m 31 oktober, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Zeeland Boten Verhuur

middelburg, Zeeland (4.04km)  -  Hou je graag het heft in handen, maar heb je geen vaarbewijs? Dat is geen probleem bij Zeeland Boten Verhuur! Amerikaanse pontonboten, sloepen en motorboten liggen klaar om het Veerse Meer te verkennen.

vandaag nog gesloten, geopend morgen, 1 april t/m 30 september, van 08:00 uur tot 17:00 uur 

Grote Kerk Veere

veere, Zeeland (4.49km)  -  Een stenen reus in een piepklein stadje, zo wordt de Grote Kerk in Veere omschreven. En dat is niets teveel gezegd! Deze reus herbergt een boeiende geschiedenis die je in een gave experience kunt beleven.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Oma's Snoepwinkel

veere, Zeeland (4.5km)  -  Een zoete traktatie in een bruine zak haal je bij Oma's Snoepwinkel. Dit piepkleine winkeltje in het Zeeuwse Veere zit tot de nok toe vol met honderd verschillende soorten ouderwets snoep.

in het weekend geopend 

Atelier De Schapekop

veere, Zeeland (4.6km)  -  Atelier De Schapekop is een winkeltje vol schapen! Nee, geen echte natuurlijk, maar wel hele schattige schapenknuffels. Met ook nog warme truien, sokken, wollige kussens en Schotse plaids.

elke dag geopend 

Atelier Hoed Gezien

middelburg, Zeeland (4.67km)  -  Laat je inspireren door de hoeden van Atelier Hoed Gezien. De ware kunstwerken, ontworpen door hoedenontwerper Hanny Mallekote, liggen uitgestald in de etalage - dus zijn altijd te bewonderen.

open op zondag 

Museum Veere

veere, Zeeland (4.7km)  -  Het Museum Veere, laat door middel van kunst, voorwerpen en andere historische overblijfselen de geschiedenis van Veere tot leven komen.

elke dag geopend 

Historische markt Veere

veere, Zeeland (4.71km)  -  Klederdracht, oude ambachten, ouderwetse gezelligheid: het rijke verleden van Veere komt weer even tot leven tijdens de historische markt die in de zomer wordt gehouden.

vandaag nog gesloten, geopend 1 juli t/m 30 september, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Rondvaart Veere

veere, Zeeland (4.72km)  -  Ontdek prachtige natuureilanden en wilde paarden met Rondvaart Veere!

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 25 september, van 12:00 uur tot 17:00 uur 

Indoor Karting Middelburg

middelburg, Zeeland (4.77km)  -  Kom racen bij Indoor Karting Middelburg! Op de kartbaan worden snelheden boven de 60 kilometer per uur gehaald.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bowling en partycentrum de Kruitmolen

middelburg, Zeeland (5.17km)  -  Swingend discobowlen of rustig oefenen? Bij Bowling en Partycentrum de Kruitmolen kan het beide. Start of eindig je partij bowlen met een smakelijk buffet: koud/warm, Indisch of Chinees.

elke dag geopend 

Kaasboerderij Schellach

middelburg, Zeeland (5.3km)  -  Neem een kijkje op Kaasboerderij Schellach van de familie Kwekkeboom. In de boerderijwinkel is het mogelijk om een lekker stukje kaas te kopen.

's zondags gesloten 

Bevrijdingsmuseum en Bevrijdingspark Zeeland

nieuwdorp, Zeeland (5.78km)  -  Bevrijdingsmuseum Zeeland vertelt het verhaal van de De Slag om de Schelde, een sleutel tot de bevrijding van Nederland. In het Bevrijdingspark vinden bezoekers een weergave van Zeeland tijdens de oorlog.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Indoor evenementencentrum Marina Kamperland

kamperland, Zeeland (5.88km)  -  Kom in actie tijdens een potje lasergamen bij Marina Kamperland of probeer te ontsnappen uit een van de twee escaperooms.

open op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

GlowGolf Middelburg

middelburg, Zeeland (5.89km)  -  Kom een balletje slaan in Middelburg. In het donker! De glow-in-the-dark vloer en muren wijzen je de weg!

elke dag geopend 

Boonman's Wijnmakerij

nieuwdorp, Zeeland (5.9km)  -  In Boonman's Wijnmakerij draait alles om zwarte bessen. Ga op excursie en ontdek hoe de familie Boonman heerlijke producten maakt van deze vruchten.

open op woensdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 

Familiepretpark Mini Mundi

middelburg, Zeeland (6.03km)  -  Ontdek Zeeland in het groot én in het klein bij familiepretpark Mini Mundi.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Restaurant Oranjeplaat