Uitstapjes vlakbij Afrika Museum

Vergaderen zaalverhuur in Afrika Museum

berg en dal, Gelderland (0.02km)  -  Vergaderen en genieten van andere culturen in één? Kies dan voor een vergaderlocatie in het Afrika Museum, gelegen in het Gelderse Berg en Dal.

's maandags gesloten 

Museumpark Orientalis - Heilig Land Stichting

heilig landstichting, Gelderland (1.2km)  -  Reis door de wereld van de drie heilige boeken en stap binnen in de leefwereld van de drie wereldreligies jodendom, christendom en islam in Museumpark Orientalis Heilig Land Stichting.

geopend, elke dag geopend 

Pannenkoekenrestaurant De Heksendans

berg en dal, Gelderland (1.22km)  -  Genieten van een prachtige groene omgeving en daarna heerlijke pannenkoeken eten: dat kan bij pannenkoekenrestaurant De Heksendans.

elke dag geopend 

Amusementspark Tivoli: veilig en vrolijk spelen

berg en dal, Gelderland (1.23km)  -  Teacups, Harm's Kippenfarm en een achtbaan! Verken de leuke attracties van Park Tivoli, een amusementspark voor kinderen tot en met tien jaar.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Cenakelkerk

heilig landstichting, Gelderland (1.44km)  -  De Cenakelkerk is al van veraf te herkennen aan de twee witte torens en koepel.

in het weekend geopend 

Speeltuin De Leemkuil

nijmegen, Gelderland (2.08km)  -  In de grootste speeltuin van Nijmegen zijn meer dan negentig speeltoestellen voor kleine en grote kinderen. Ze kunnen hier de hele dag naar hartenlust spelen.

geopend, elke dag geopend 

Kabouterroute langs de Kabouterboom

beek-ubbergen, Gelderland (2.09km)  -  De Kabouterboom is al bijna vijfhonderd jaar oud. Het is de allerdikste boom van Nederland en te vinden in het Kabouterbos. Zouden er kabouters in wonen? Zoek het uit tijdens de Kabouterroute!

elke dag geopend 

Landschapmuseum

beek-ubbergen, Gelderland (2.15km)  -  Wandel door Hollandse glorie en laat je inspireren door elf miniatuurlandschappen, ontmoet de dassen of maak een stevige wandeling door demonstratiegebied Palland.

geopend, open op zondag, woensdag 

Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg

berg en dal, Gelderland (2.44km)  -  De groen-roodgeblokte kleedjes op tafel en de antieke sfeer maken pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg tot een klein museum, met oer-Hollandse pannenkoeken!

's maandags gesloten 

Hortus Nijmegen

nijmegen, Gelderland (2.5km)  -  Hortus Nijmegen bestaat eigenlijk uit twee tuinen. In de Botanische tuin kun je door allemaal verschillende landschappen struinen. De Theetuin staat vol prachtige bloemenperken en kun je bijkomen op het terras.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag 

Olround Bowling Nijmegen

nijmegen, Gelderland (3.27km)  -  Bowlingschoenen aan, pak een bal en gooien maar! Bij Olround Bowlingcentrum wordt het een gezellig avondje uit.

elke dag geopend 

Recreatiegebied Wylerbergmeer

beek-ubbergen, Gelderland (3.28km)  -  In het heuvelachtige landschap van Het Rijk van Nijmegen ligt recreatiegebied Wylerbergmeer. Hier waant de bezoeker zich in het buitenland! Een echt dagje uit.

elke dag geopend 

Speeltuin Brakkefort

nijmegen, Gelderland (3.35km)  -  Rijd op de scootertjes of glijd vliegensvlug van de glijbaan naar beneden. In speeltuin Brakkefort in Nijmegen raken kinderen niet snel uitgespeeld!

geopend, elke dag geopend 

Café Jos Meesterschenkerij

nijmegen, Gelderland (3.38km)  -  Café Jos Meesterschenkerij werd in het verleden al eens verkozen tot beste café van Nederland. Met het ruime assortiment aan bieren, dranken en hapjes is het er echt genieten.

's maandags gesloten 

Theatergroep Kwatta - Jeugdtheatergroep

nijmegen, Gelderland (3.54km)  -  Kwatta is een jeugdtheatergroep. Ze maken speelse voorstellingen over serieuze onderwerpen en laten de kijker nadenken. Vooral voor basisschoolleerlingen zijn de voorstellingen zeer geschikt.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museum voor Anatomie en Pathologie Nijmegen

nijmegen, Gelderland (3.54km)  -  In het Museum voor Anatomie en Pathologie in Nijmegen ontdekt de bezoeker hoe het menselijk lichaam functioneert. Een verzameling embryo's en allerlei menselijke preparaten laten zien hoe ons lichaam zich ontwikkelt.

doordeweeks geopend 

Vrijheidsmuseum: welke keuzes maak jij in oorlogstijd?

groesbeek, Gelderland (3.55km)  -  Ontdek de gevolgen van oorlog en het belang van vrijheid bij het Vrijheidsmuseum in Groesbeek. Maak kennis met de verhalen van soldaten en van gewone mensen in ongewone omstandigheden. Wat zou jij doen en welke keuzes zou jij maken in hun plaats?

elke dag geopend 

Resort De Zeven Heuvelen

groesbeek, Gelderland (4.01km)  -  Een weekendje, weekje of gewoon een nachtje weg? Het kan bij Resort de Zeven Heuvelen. Dit resort in Groesbeek heeft uitstekende wellnessfaciliteiten.

elke dag geopend 

Bed & Breakfast De Pauwenhof

nijmegen, Gelderland (4.01km)  -  De Pauwenhof is een Bed & Breakfast in de periferie van het centrum van Nijmegen. De bezoeker wordt hier overweldigd door de rust en luxe van de kamers.

elke dag geopend 

Café 't Haantje

nijmegen, Gelderland (4.14km)  -  In café 't Haantje is iedereen welkom. Deze bruine kroeg heeft een gouden imago in Nijmegen en omstreken.

elke dag geopend 

TB-Events

TB-Events

Voor de helft van de prijs! Uitbeelden, liplezen, filmpjes raden, te gekke doe-opdrachten: Party at Home van TB Events staat garant voor een gezellige en hilarische familieavond! Of kies een van hun vele spannende thuisspellen, van La Casa del Dinero tot Prison Break.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Afrika Museum