Hortus Nijmegen

Hortus Nijmegen

Kom tot rust tijdens een bezoekje aan Hortus in Nijmegen. Struin door de verschillende landschappen in de Botanische tuin, of geniet van de kleurige en geurige bloemen van de Theetuin.

In de prachtige Botanische tuin komt de natuur de bezoeker tegemoet. Hier kun je spechten, eekhoorns, karpertjes, spinnen, kikkers, padden, libellen, vlinders en een heleboel bijzondere, mooie en interessante planten zien. Ze leven in de verschillende landschappen die in deze tuin zijn nagemaakt. Wandel onder statige beuken, struin door het veenmoeras en loop omlaag langs een bergbeekje naar de vijver.

In de Theetuin kom je helemaal bij op het terras onder de grote parasol. Natuurlijk pas nadat je de prachtige bloemenperken, de kruidentuin en de vlindertuin hebt bewonderd. Hier vinden ook concerten en evenementen plaats. Bovendien is er een beeldentuin, waar kunst en natuur samenkomen.

Hortus Nijmegen in Nijmegen leent zich ook goed voor een familiedag, themafeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Hortus Nijmegen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.