Uitstapjes vlakbij Afrika Museum

Restaurant St. Walrick

OVERASSELT, GELDERLAND - Vlakbij het natuurreservaat De Overasseltste en Hatertse Vennen ligt dit gezellige restaurant waar je zowel à la carte als pannenkoeken kunt eten. Heerlijk na afloop van een wandeling door de prachtige natuur.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 23,75

kinderen vanaf € 8,95

Charme Camping Hartje Groen

SCHAIJK, NOORD-BRABANT - Charme Camping Hartje Groen in Schaijk ligt aan de rand van het grootste natuurgebied van Noord-Brabant, de Maashorst. Een camping met rust, ruimte en natuur en geschikt voor jong en oud.

elke dag geopend

entree vanaf € 10,00

Fatbiketours

DODEWAARD, GELDERLAND - Op een unieke manier de Nederbetuwe ontdekken? Spring op het zadel van een fatbike, een stoere en elektrische fiets, en laat een gids je rondleiden!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6-53775658 voor meer informatie

entree vanaf € 95,00

Museumboerderij Den Tip

HERVELD, GELDERLAND - Museumboerderij Den Tip is in 1734 gebouwd op een terp. En wie nu het boerenerf opstapt, ziet hoe de boer en boerin er vroeger leefden. Zonder waterleiding en wasmachine, maar met een waterput en een oude wastobbe.

geopend, open op zaterdag - soms geopend op woensdag

volwassenen vanaf € 2,50

kinderen vanaf € 0,50

Stadsboerderij Presikhaaf

ARNHEM, GELDERLAND - Op stadsboerderij Presikhaaf in Arnhem wonen hele bijzondere boerderijdieren van oud-Hollandse rassen. Kinderen leren hier spelenderwijs over de boerderij en haar bewoners.

elke dag geopend

gratis toegang

Museum De Lage Hof

OVERASSELT, GELDERLAND - De tentoonstelling van oude landbouw werktuigen in Agrarisch Museum De Lage Hof in Overasselt is voor oudere mensen een feest van herkenning en voor jonge mensen een grote ontdekking!

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 4,50

kinderen vanaf € 2,00

peuters gratis

Commanderie van Sint Jan

NIJMEGEN, GELDERLAND - De Commanderie van Sint Jan wordt nog goed gebruikt. In het eeuwenoude pand bevinden zich inmiddels vijf culinaire bedrijven. Geniet van lekker eten en drinken!

elke dag geopend

entree onbekend

Golfbaan Bleijenbeek

AFFERDEN, LIMBURG - Ga een gezellig dagje uit met het gezin of troef je collega's af met een hole-in-one. Golfbaan Bleijenbeek biedt tal van golfarrangementen aan.

elke dag geopend

entree vanaf € 12,50

Kunstbeurs ArtArnhem

ARNHEM, GELDERLAND - Geniet van kunst en cultuur op de kunstmarkt in Arnhem. Allerlei verschillende kunstvormen komen aan bod, waardoor er voor iedereen wel iets leuks te vinden is.

geopend, open op zaterdag

gratis toegang