Uitstapjes vlakbij Cadeauwinkel Lily & Rose

Folkingestraat Groningen

groningen, Groningen  -  De Folkingestraat in Groningen, is een winkelstraatje met een heel eigen karakter. Wie een dagje uit in Groningen is, mag dit straatje zeker niet missen. Alleen de kleurrijke etalages met leuke hebbedingetjes zijn al het bekijken waard.

Noorderlicht Fotogalerie

groningen, Groningen (0.05km)  -  Bijzondere foto-exposities zijn het hele jaar te zien in de Noorderlicht Fotogalerie. Je ziet hier foto's van jong talent maar ook van eigenzinnige fotografen uit binnen- en buitenland. Daarnaast is het de hoofdlocatie van de jaarlijkse...

Grand café en nachtclub Huize Maas

groningen, Groningen (0.06km)  -  In Huize Maas kun je in grand café Kleintje Maas lekker eten voor een vriendelijke prijs. Het eetcafé heeft al een lange geschiedenis van gastvrijheid. 's Nachts vier je in Huize Maas een feestje: dan is het een nachtclub.

Vismarkt Groningen

groningen, Groningen (0.1km)  -  Ga naar de markt op de Vismarkt in Groningen! Hier vind je bijna iedere dag een markt met vis, bloemen of antiek: voor ieder wat wils.

De Akerk

groningen, Groningen (0.12km)  -  De Der Aa-kerk heeft er na de Tweede Wereldoorlog flink vervallen bij gestaan. Sinds 1982 is de kerk echter gerestaureerd en toegankelijk voor bezoek en verhuur.

De Groningse kinderboekhandel

groningen, Groningen (0.13km)  -  In de Groningse kinderboekhandel heb je keuze uit wel 5000 verschillende boeken. De winkel biedt zowel boeken voor peuters en kleuters als jongvolwassenen. Met behulp van het vriendelijke personeel vindt je sowieso hét boek dat je zoekt!

Ariola Groningen

groningen, Groningen (0.15km)  -  Ariola is al twee keer uitgeroepen tot leukste winkel van Nederland. Wandel dit gezellige kruidenierswinkeltje binnen en waan je even in Italië.

De Kaaskop

groningen, Groningen (0.2km)  -  Voor bourgondiërs uit het noorden is delicatessenwinkel De Kaaskop een must. In hartje Groningen vind je hier lekkere en eerlijke producten uit de regio.

Pure Groningen

groningen, Groningen (0.21km)  -  Pauze tijdens een shopsessie? Bijkletsen met een vriendin? Leuke date? Pure is de ideale locatie. Donuts, koffie, shakes: hier staat van alles op het menu voor de gezonde (en soms minder gezonde) zoetekauw.

Universiteitsmuseum Groningen

groningen, Groningen (0.25km)  -  In het Universiteitsmuseum Groningen ontdek je alles over de wetenschap van vroeger en nu. Zet voet in de kamer van de eerste vrouwelijke arts Aletta Jacobs en verwonder je over de wetenschappelijke ontdekkingen.

Museum aan de A

groningen, Groningen (0.28km)  -  Ontdek de geschiedenis van de stad en provincie Groningen in het pittoreske Museum aan de A, opvolger van het Noordelijk Scheepvaartmuseum.

De Uurwerker

groningen, Groningen (0.32km)  -  Bij De Uurwerker schuif je buiten in het hofje aan bij een van de picknicktafels. Binnen zitten kan natuurlijk ook. De menukaart is veelzijdig, met lekkere vega opties.

Snoepwinkel Droppie Groningen

groningen, Groningen (0.36km)  -  Dropliefhebbers opgelet! Bij het Groningse snoepwinkeltje Droppie vindt je schappen vol met wel 300 soorten snoep en (oudhollands) snoepgoed. Je koopt er zoal muntdrop, salmiakdrop, framboosjes, dropmint staafjes, apekoppen en finse dropstockies.

The Game Box Groningen

groningen, Groningen (0.38km)  -  Als echte game liefhebber zit je bij The Game Box Groningen aan het goede adres. Probeer de meer dan vijftig verschillende games van zowel vroeger als nu.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Cadeauwinkel Lily & Rose