1

Uitstapjes vlakbij SimFlying Amsterdam

Amsterdamse Bostheater

amstelveen, Noord-Holland (1.38km)  -  Het Amsterdamse Bostheater heeft ieder jaar weer een zomers programma vol muziek en theater. Dit openluchttheater ligt midden in het Amsterdamse Bos. Toeschouwers mogen op de tribune picknicken. Uitgebreider dineren kan in restaurant Arriba.

Kom klimmen bij Be Boulder Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.39km)  -  Leef je helemaal uit op de klimparcours bij Be Boulder Amsterdam! Van makkelijk tot moeilijk: dit is een heerlijk actief uitje met je vrienden, het bedrijf of met het hele gezin. Want ook kinderen vinden dit fantastisch om te doen.

De Staalman

amsterdam, Noord-Holland (2.58km)  -  De elf meter hoge beer 'De Staalman' van Florentijn Hofman: kunstwerk als gatekeeper van het Staalmanplein in Amsterdam.

Pannenkoekenhuis Boerderij Meerzicht

amsterdam, Noord-Holland (2.9km)  -  Midden in het Amsterdamse bos ligt pannenkoekenhuis Meerzicht. Net buiten de stad is het hier genieten van de rust en de natuur. Na een lange wandeling door het bos, smaken de rijk belegde pannenkoeken extra lekker.

De Appel Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (3.5km)  -  De Appel Arts Centre in Amsterdam is een internationaal instituut voor hedendaagse kunst. De Appel noemt zichzelf nomadisch: de exposities reizen rond. Er is dus niet één vaste locatie.

Bier proeven in Proeflokaal ANNA

amstelveen, Noord-Holland (3.76km)  -  De Naeckte brouwers: dat staat voor bieren gebrouwen met puur natuurlijke ingrediënten. En onder andere die bieren kun je proeven in Proeflokaal ANNA, terwijl je uitzicht hebt op de brouwerij zelf! Een hapje eten kan uiteraard ook.

Monkey Town Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (3.79km)  -  Kom spelen bij Monkey Town Amsterdam, de grootste overdekte speeltuin in de hoofdstad. Klim en klauter in de Funhouse en speel met licht in de Schaduwkamer.

Rijksmuseum Schiphol

amsterdam, Noord-Holland (3.91km)  -  Op Schiphol hangt achter de douane een kleine collectie schilderijen uit het Rijksmuseum. Bewonder kosteloos van de 19de-eeuwse Nederlandse schilderkunst.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van SimFlying Amsterdam