Uitstapjes vlakbij Restaurant Het Sluishuis

Recreatiegebied Nijkerk aan Zee

nijkerk, Gelderland (0.1km)  -  Recreatiegebied Nijkerk aan Zee heeft verschillende ligstranden met uitzicht op de landelijke Veluwepolder. Heerlijk ontspannen!

elke dag geopend 

Forellenvisvijvers en Restaurant 'De Berenkuil'

putten, Gelderland (1.89km)  -  Vang forellen en neem ze mee naar huis. In de drie grote forellenvijvers van De Berenkuil zitten regenboogforellen en graskarpers. Gegarandeerd sla je hier wat aan de haak. In het bijbehorende restaurant kun je gezellig een hapje eten of wat drinken.

's zondags gesloten 

Stoomgemaal Hertog Reijnout

nijkerk, Gelderland (1.97km)  -  Midden in de polder Arkemheen ligt het stoomgemaal Hertog Reijnout. Kom tijdens de maaldagen en bewonder het stoomgemaal onder stoom!

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 1 oktober, van 10:00 uur tot 16:00 uur 

Stoomgemaal Arkemheen

nijkerk, Gelderland (1.97km)  -  In de polder Arkemheen ligt een stoomgemaal en een bijbehorend bezoekerscentrum.

vandaag nog gesloten, geopend 4 april t/m 1 oktober, van 10:00 uur tot 16:00 uur 

Putter Stoomgemaal

putten, Gelderland (2.22km)  -  Bewonder het laatste, gerestaureerde stoomgemaal van Nederland. Zie hoe de stokers het vuur opstoken en hoe het waterrad het waterpeil op de juiste hoogte houdt.

open op woensdag - soms geopend op maandag, donderdag en zaterdag 

Golfen in Putten

putten, Gelderland (3.83km)  -  Kom een dagje golfen bij Dutch Golf Putten en sla je slag! Als beginner leer je hier precies wat de juiste club is, maar ook als gevorderde golfer ben je hier aan het juiste adres.

elke dag geopend 

Museum Nijkerk

nijkerk, Gelderland (3.86km)  -  Museum Nijkerk is een jong museum dat met haar collectie oudheidkundige en culturele materialen de geschiedenis van Nijkerk levend houdt.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Oude Ambachten Atelier

nijkerk, Gelderland (3.87km)  -  Op zoek naar een mooie zelfgemaakte kaars? Haast je naar het Oude Ambachten Atelier en ga aan de slag of laat iets maken. Ook leuk voor kinderfeestjes!

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Galerie Polhus

nijkerk, Gelderland (4.02km)  -  Het centrum van Nijkerk biedt plaats aan een galerie, ondergebracht in een monumentaal pand. Hier worden steeds wisselende kunstwerken getoond.

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag 

Intratuin Nijkerk

nijkerk, Gelderland (4.47km)  -  Bij Intratuin Nijkerk zijn er naast bloemen en planten ook sfeer- en interieurartikelen te vinden. Ook is er een gezellig tuincafé.

elke dag geopend 

Jachthaven De Eemhof

zeewolde, Flevoland (4.81km)  -  Jachthaven De Eemhof heeft een leuke boulevard voor passanten te voet of voor mensen die hun boot aanmeren. Of volg een lesje wakeboarden bij de Eemhof Watersport & Beachclub.

elke dag geopend 

Strand Nulde

putten, Gelderland (5km)  -  Lekker ravotten op het strand of genieten van de zon! Strand Nulde is een prachtig recreatiestrand met vele voorzieningen voor jong en oud! Hier is altijd wat te beleven.

elke dag geopend 

Jaap van der Krol Bad

nijkerkerveen, Gelderland (5.09km)  -  Of je al kunt zwemmen, of het nog moet leren: in het Jaap van der Krol zwembad van Nijkerk voel je je helemaal thuis. Ook dé plek voor een spetterend kinderfeestje, zwemdisco en verschillende aquasporten.

elke dag geopend 

Horsterwold

zeewolde, Flevoland (5.17km)  -  Het Horsterwold in Flevoland mag dan een jong bos zijn, het is ook een van de grootste aaneengesloten loofbossen van Nederland. Struin door het gebied en ontmoet konikpaarden, ontdek moeras en stranden en kom helemaal tot rust.

elke dag geopend 

Rederij De Zuidwal

spakenburg, Utrecht (5.73km)  -  Rederij De Zuidwal maakt met de twee schepen De Zuidwal en Linquenda verscheidene vaartochten, ook voor langere periodes.

open op donderdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag 

Zeilen met Spakenburgse botters

bunschoten-spakenburg, Utrecht (5.87km)  -  Zeilen op een echte Spakenburgse botter? Dat kan bij botter.nl. Verschillende arrangementen zijn mogelijk in combinatie met een vaartocht.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 25 41 14 11 / +31 (0)6 53 50 38 09 

Historische zeilevenementen met een botter op de voormalige...

bunschoten, Utrecht (5.89km)  -  Beleef een dag vol nostalgie aan boort van een authentieke botter op de voormalige Zuiderzee. Ga met familieleden, vrienden of collega's het water op om een heerlijk dagje te varen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 25 41 14 11 

Duik in de rijke historie van vissersdorp Spakenburg

bunschoten-spakenburg, Utrecht (5.93km)  -  Zeg je Spakenburg, dan zeg je klederdracht! Bekijk de mooiste klederdracht in Museum Spakenburg en ga terug het rijke boerenleven van deze regio.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Klederdracht- en Visserijmuseum

bunschoten, Utrecht (5.94km)  -  In het Klederdracht- en Visserijmuseum zijn 120 poppen te zien. Allemaal in de typisch Spakenburgse klederdracht.

vandaag nog gesloten, geopend 16 april t/m 12 september, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Restaurant Het Sluishuis