Uitstapjes vlakbij Strand de Ulesprong Tjeukemeer

Teambuilding en bedrijfsuitjes met roofvogels

legemeer, Friesland (2.6km)  -  Een grote roofvogel vliegt met krachtige slagen op je af en landt met zijn grote klauwen op je hand. Ervaar deze intense sensatie met collega's tijdens een roofvogelworkshop op de Valkerij Manege van Birds@Work.

elke dag geopend 

Speelbos Joure

joure, Friesland (4.92km)  -  Vind eindeloos speelplezier in Speelbos Joure. Het speelparadijs is overdekt en wel 1500 vierkante meter groot. Eindeloos genieten!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Wellness & Beauty Sauna De Woudfennen

joure, Friesland (5.26km)  -  Ontspannen doe je bij Wellness & Beauty Sauna De Woudfennen. De laatste aanwinst van het complex is de zoutsteensauna. Ook vinden er heerlijke Finse opgietingsrituelen plaats.

elke dag geopend 

Loftsiler Ballonvaarten

joure, Friesland (5.28km)  -  Ontmoet vanuit een heteluchtballon van Loftsiler Ballonvaarten de schoonheid van Noord-Nederland.

geopend op afspraak of bel +31 (0)513 41 30 97 

Museum Joure

joure, Friesland (6.49km)  -  Ontdek de geschiedenis van Joure in Museum Joure, gehuisvest in de eerste fabriek waar Douwe Egberts was gevestigd.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Museum Sloten

sloten, Friesland (7.21km)  -  Neem een kijkje in het verleden van het Friese Sloten in Museum Stedhûs Sleat. En bewonder de bijzondere collectie toverlantaarns!

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 2 oktober, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Vaartochten met paviljoentjalk in Friesland

sloten, Friesland (7.27km)  -  Ga het Friese Slotermeer op met een originele paviljoentjalk. Hijs de zeilen en vaar af met dit prachtige schip. Met een groep beleef je mooie momenten samen aan boord van 'Het Wakend Oog'. Een overnachting aan boord hoort ook tot de mogelijkheden.

elke dag geopend 

Skutsjesilen op de Friese Meren

leeuwarden, Friesland (7.27km)  -  Sportief of niet, varen op de Friese meren is altijd een geschikt dagje uit. Nog leuker wordt het op een echt skûtsje, die vast bekend zijn door het jaarlijkse skûtsjesilen. Voor sportliefhebbers, een bedrijfsuitje of een familiedag.

elke dag geopend 

Beleef een heerlijke dag op het water in je eigen boot

echtenerbrug, Friesland (7.4km)  -  Doei drukke steden, hallo prachtige natuur! Kies voor de vrijheid van het water en huur een boot voor een heerlijk dagje varen. Of huur een boot als logeerplek voor de ultieme vaarvakantie.

vandaag nog gesloten, geopend 18 maart t/m 31 oktober 

Puzzelmuseum

joure, Friesland (7.61km)  -  Het Puzzelmuseum in Joure heeft een grote collectie verschillende puzzels. Je kunt zelf ook fanatiek aan de slag.

geopend op afspraak of bel +31 (0)513 416 417 / 06 48 63 11 84 

Slapen bij de boer - Hoeve Waterschap

echtenerbrug, Friesland (8.8km)  -  Schapen, konijnen, knuffelkippen en geiten lopen los rond op de boerderij. Heerlijk rustig wakker worden. Overnacht bij Hoeve Waterschap in Echtenerbrug.

elke dag geopend 

Happy Whale botenverhuur Friesland

zoeterwoude, Zuid-Holland (8.8km)  -  Kom een dagje elektrisch varen in de sloepen van Happy Whale botenverhuur en ontdek de prachtige wateren in Friesland!

geopend op afspraak of bel +31(0)85 303 27 87 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Strand de Ulesprong Tjeukemeer