Uitstapjes vlakbij De Ulesprong

Speelbos Joure

joure, Friesland (4.92km)  -  Vind eindeloos speelplezier in Speelbos Joure. Het speelparadijs is overdekt en wel 1500 vierkante meter groot. Eindeloos genieten!

Museum Sloten

sloten, Friesland (7.21km)  -  Neem een kijkje in het verleden van het Friese Sloten in Museum Stedhûs Sleat. En bewonder de bijzondere collectie toverlantaarns!

Skutsjesilen op de Friese Meren

leeuwarden, Friesland (7.27km)  -  Sportief of niet, varen op de Friese meren is altijd een geschikt dagje uit. Nog leuker wordt het op een echt skûtsje, die vast bekend zijn door het jaarlijkse skûtsjesilen. Voor sportliefhebbers, een bedrijfsuitje of een familiedag.

Puzzelmuseum

joure, Friesland (7.61km)  -  In het Puzzelmuseum in Joure kun je zelf fanatiek aan de slag. Kom snel langs en ontdek alle puzzels, raadsels en breinbrekers.

Vuurtoren Lemmer

lemmer, Friesland (8.94km)  -  De vuurtoren van Lemmer is in 1994 gebouwd. Het is een open staalconstructie en niet toegankelijk voor bezoekers. Wel kan er naar gekeken worden.

Duikmuseum Lemmer

lemmer, Friesland (9.07km)  -  Alles willen weten over duiken, maar toch liever niet nat worden? Dan is het Duikmuseum in Lemmer echt een aanrader! Van modern tot heel erg ouderwets: elke duikersoutfit is hier te zien!

Solex verhuur Sloten

wijckel, Friesland (10.24km)  -  Het platteland van het Friese Gaasterland verkennen? Doe dit dan comfortabel en milieuvriendelijk op een solex of een e-chopper van Solex verhuur Sloten!

Skûtsje zeilen voor groepen

heeg, Friesland (10.45km)  -  Actie en avontuur: dat is zeilen in een skûtsje. Zelf aan de fok of het roer in handen? Of beman het grootzeil! Je mag alles zelf doen tijdens een dagje zeilen. Natuurlijk kun je ook ontspannen genieten.

Galerie De Scheepskamer

heeg, Friesland (10.94km)  -  Geïnspireerd door zee, zeilen, schepen en havens. In galerie De Scheepskamer hangen allerlei schilderijen en foto's met, zoals de naam al doet vermoeden, een nautisch thema. Schip Ahoy!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Ulesprong