Uitstapjes vlakbij ReLove Exchange

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (2.03km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

Art experience RTXP in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.42km)  -  Door de geschiedenis wandelen aan de hand van 50 iconische schilderijen? Dat kan bij art experience RTXP in Amsterdam. Prachtig geschilderde studies van de meesterwerken laten zien hoe de schilderkunst steeds weer veranderde.

Heineken Experience

amsterdam, Noord-Holland (0.46km)  -  Liefhebbers van het wereldberoemde goudgele gerstenat kunnen terecht in de voormalige Heineken-brouwerij in Amsterdam. Bestaan er eigenlijk wel volwassen wereldburgers die nog geen Heineken bier gedronken hebben?

Amsterdam Canal Cruises

amsterdam, Noord-Holland (0.5km)  -  Een feestje vieren, Amsterdam ontdekken of genieten van een heerlijk diner? Ontdek de schoonheid van de Amsterdamse grachten in een rondvaartboot van Canal Cruises.

CC Amstel Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.56km)  -  Aan de Amstel, midden in de Amsterdamse wijk De Pijp, ligt CC Amstel. Het culturele clubhuis noemt zichzelf een 'ontmoetingsplaats voor theater, muziek en cultuur'.

Ga op date met je hond bij Woof & Me!

amsterdam, Noord-Holland (0.58km)  -  Bij Woof & Me, het eerste hondencafé van Amsterdam, staat de hond centraal! Hier ga je niet lunchen met een vriend(in), familielid of je geliefde. Nee, hier ga je op date met je trouwe viervoeter!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van ReLove Exchange