Uitstapjes vlakbij DiveWorld

Grolsch Brouwerij Tour

enschede, Overijssel (3.77km)  -  Ontdek tijdens de Grolsch Brouwerij Tour alles over bier - en Grolsch in het bijzonder! Tijdens een rondleiding van ongeveer 2,5 uur door de brouwerij leer je alles over onder andere het brouwproces en de geschiedenis van het biermerk.

Monkey Town Enschede

enschede, Overijssel (0.25km)  -  Wat kun je veel doen bij Monkey Town Enschede! Lekker klimmen, klauteren en glijden van toffe glijbanen, maar ook voetballen in een voetbalkooi. Je kunt hier zelfs lasergamen!

IJsbaan Twente

enschede, Overijssel (0.28km)  -  IJsbaan Twente beschikt over een overdekte indoor 400-meterbaan en een kleine binnenbaan van 30 meter bij 60 meter. Bezoekers kunnen hier vrij schaatsen. Of volg schaatslessen, een ijzige clinic of waag je aan een schaatswedstrijd.

De Grolsch Veste

enschede, Overijssel (0.45km)  -  De Grolsch Veste ligt in hartje Enschede en is de thuishaven van voetbalclub FC Twente. Bezoek een wedstrijd of volg een rondleiding langs plekken die normaal gesproken verborgen blijven voor bezoekers.

Vrijhof Culture

enschede, Overijssel (1.44km)  -  Kom een avondje lachen bij een cabaretvoorstelling, beluister muziek van een strijkorkest of volg een interessante lezing. Het Vrijhof Cultuurcentrum biedt een gevarieerd aanbod van voorstellingen, cursussen en exposities speciaal voor studenten....

B&B en theetuin Op 't Oorbeck

enschede, Overijssel (1.97km)  -  De theetuin Op 't Oorbeck en de naastgelegen schuur bieden een schitterend decor als begin- of eindpunt van een wandeltocht of fietsritje door de omgeving van het kleine dorpje Twekkelo, dicht bij Enschede.

Spoorfietsen in Twente

hengelo, Overijssel (2.29km)  -  Alsof je zelf een locomotief bent. Zo voel je je op een spoorfiets! Het is ook in Nederland mogelijk om een oud spoortracé te volgen op een fiets die precies op de rails past. Tussen Hengelo en Twekkelo ligt een oud goederenspoor, dat gaat langs...

Zwembad Het Slagman

enschede, Overijssel (2.99km)  -  Zwembad Het Slagman in Enschede is een heerlijk zwembad om baantjes te trekken, zwemlessen te volgen, of mee te doen aan een lesje aquajoggen!

Kattencafé KatDeau

hengelo, Overijssel (3.52km)  -  Kattencafé KatDeau is wel héél bijzonder: hier vind je namelijk alleen maar haarloze sphynxkatten. De katten worden liefkozend de blootjes genoemd door de eigenaren.

Intratuin Enschede

enschede, Overijssel (3.68km)  -  Planten, ligbedden, kookboeken en kattenbakkorrels. Intratuin Enschede biedt alles op het gebied van groenvoorziening, huisdieren, tuinieren en lekker eten.

Historisch Museum Hengelo

hengelo, Overijssel (3.95km)  -  Het Historisch Museum Hengelo houdt de herinnering aan de geschiedenis van deze Twentse stad levend. Hier zie je onder andere de foto- en documentatieverzameling waar Stichting Oald Hengel in 1937 mee begon.

Speeltuin 't Mekkelholt

enschede, Overijssel (4.03km)  -  In speeltuin 't Mekkelholt in Enschede klimmen en klauteren kinderen de hele dag op alle speeltoestellen. Ook organiseert de speeltuin leuke activiteiten, zoals een disco en een rommelmarkt.

Kunstcentrum Tetem

enschede, Overijssel (4.23km)  -  Wandel zomaar museum Tetem binnen voor een gratis bezoekje. Hier bekijk je innovatieve tentoonstellingen over de samenleving en onze media.

Synagoge Enschede

enschede, Overijssel (4.3km)  -  De Synagoge van Enschede werd al in 1928 gebouwd en wordt nog altijd gebruikt als gebedshuis. Stap binnen in het monumentale pand en volg een rondleiding.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van DiveWorld