Uitstapjes vlakbij De Kanovijver

Nollebos Vlissingen

vlissingen, Zeeland (0.2km)  -  Stap onder de bomen van het Nollebos, direct naast de Boulevard van Vlissingen en achter de duinen. Hier kun je heerlijk wandel langs de mooie kreken en stroomgeulen. Van hier wandel je door de duinen zo naar het strand.

elke dag geopend 

CineCity Bioscoop

vlissingen, Zeeland (1.4km)  -  Stap in de wereld van film in het Zeeuwse Vlissingen. Voor een filmavondje ben je bij CineCity aan het juiste adres!

elke dag geopend 

Zonnetrein Zeeland

vlissingen, Zeeland (1.8km)  -  Ontdek Vlissingen per zonnetrein! Door het hele stadje vind je verschillende opstapplaatsen.

elke dag geopend 

Oog in oog met spannende reptielen in Iguana

vlissingen, Zeeland (1.81km)  -  Sta oog in oog met grote hagedissen, slangen en schildpadden! Reptielen Zoo Iguana in het Zeeuwse Vlissingen herbergt spannende reptielen en amfibieën, zoals een gele anaconda en een brilkaaiman.

elke dag geopend 

Sint Jacobskerk

vlissingen, Zeeland (1.83km)  -  De Sint Jacobskerk in Vlissingen stamt uit de zestiende eeuw. Bezoek de kerk en bewonder de rijke historie.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Strandhotel Westduin: vergaderen in de duinen

vlissingen, Zeeland (1.88km)  -  Strandhotel Westduin in Vlissingen beschikt over negen vergaderzalen, waardoor het een geschikte locatie is voor zakelijke bijeenkomsten.

elke dag geopend 

Intratuin Koudekerke

koudekerke, Zeeland (1.9km)  -  Bij Intratuin Koudekerke is niet alleen alles voor in en om de tuin te vinden, er is ook een dierenafdeling en woonwarenhuis.

's zondags gesloten 

Speelpaleis Bambini

vlissingen, Zeeland (1.91km)  -  Heerlijk een dag klimmen en klauteren in Speelpaleis Bambini, de grootste indoor speeltuin van Zeeland.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Panorama Walcheren

vlissingen, Zeeland (1.93km)  -  Neem een kijkje bij kunstschilder Jo Dumon Tak, die nu al jaren aan een enorme panorama's van zeegezichten van Walcheren werkt!

gesloten, bijna weer open  23 juni t/m 8 januari, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Zeeuws maritiem muZEEum

vlissingen, Zeeland (1.98km)  -  De Zeeuwse wateren hebben Vlissingen prachtige natuur en avontuurlijke verhalen van dappere zeehelden opgeleverd. Kom alles te weten over deze maritieme geschiedenis in het Zeeuws maritiem muZEEum.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Museumschip Mercuur

vlissingen, Zeeland (1.98km)  -  Stap aan boord van Museumschip Mercuur in Vlissingen en zie hoe de bemanning hier leefde in de vijftiger en zestiger jaren van de vorige eeuw. Bekijk ook de expositie Operation Calendar.

open op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag 

Keizersbolwerk Vlissingen

vlissingen, Zeeland (2.13km)  -  Het Keizersbolwerk is het begin van de Boulevard van Vlissingen en met het grote beeld van Michiel de Ruyter het bekendste punt van de stad. Hier kun je de loodsboten zien wegvaren door de oude 'Waterpoort'.

elke dag geopend 

Ark of Noah - VerhalenArk

zeewolde, Flevoland (2.69km)  -  Bezoek de kleine Ark van Noach in Nederland, beter bekend als de VerhalenArk. Check altijd voor vertrek de actuele locatie: de Ark vaart namelijk het hele land door.

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 

Rondvaart Vlissingen

vlissingen, Zeeland (2.72km)  -  Vaar mee met Rondvaart Vlissingen over de Westerschelde om zeehonden te spotten die dichtbij liggen te zonnen. Of ga een dagje mee vissen!

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 30 september 

Westerschelde Ferry Vlissingen-Breskens

vlissingen, Zeeland (3.11km)  -  Iedereen aan boord! Een tocht van Vlissingen naar Breskens en andersom met de Westerschelde Ferry is een echt uitje. Geniet van een mooi vergezicht over het water en de schepen en ontdek aan de overkant een ander stukje Zeeland.

elke dag geopend 

Zwembad Vrijburgbad

vlissingen, Zeeland (3.76km)  -  Ontspan in het water en trek je baantjes, terwijl de kinderen spelen met alle leuke speelgoed in het water. Of kom op tijden dat de Waterspeeltuin in het zwembad drijft. Het Vrijburgbad is leuk voor jong en oud!

elke dag geopend 

Speeltuin De Souburgt

oost-souburg, Zeeland (3.77km)  -  De Souburgt in Oost-Souburg is een speeltuin die speciaal is gericht op kinderen tussen de nul en vier jaar oud.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Park Toorenvliedt

middelburg, Zeeland (5km)  -  Ontdek het mooie Park Toorenvliedt in Middelburg. Hier kom je voor een prachtige wandeling, spelen in de speeltuin of een gezellige picknick. Een compleet en gezellig dagje uit.

elke dag geopend 

Avonturenpark Valkenisse

biggekerke, Zeeland (5.24km)  -  De indoor speeltuin van Strandcamping Valkenisse is een fijne speelplek voor kinderen, ook als het regent. Iedereen is welkom om te spelen in Avonturenpark; alleen voor campinggasten is de toegang gratis.

geopend, elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Kanovijver