Uitstapjes vlakbij De Kanovijver

Nollebos Vlissingen

vlissingen, Zeeland (0.2km)  -  Stap onder de bomen van het Nollebos, direct naast de Boulevard van Vlissingen en achter de duinen. Hier kun je heerlijk wandel langs de mooie kreken en stroomgeulen. Van hier wandel je door de duinen zo naar het strand.

Panorama Walcheren

vlissingen, Zeeland (1.14km)  -  Neem een kijkje bij kunstschilder Jo Dumon Tak, die nu al jaren aan een enorme panorama's van zeegezichten van Walcheren werkt!

Zeeuws maritiem muZEEum

vlissingen, Zeeland (1.98km)  -  De Zeeuwse wateren hebben Vlissingen prachtige natuur en avontuurlijke verhalen van dappere zeehelden opgeleverd. Kom alles te weten over deze maritieme geschiedenis in het Zeeuws maritiem muZEEum.

Museumschip Mercuur

vlissingen, Zeeland (1.98km)  -  Museumschip ex Hr.Ms. Mercuur, ook wel de bekend als de ex. Hr.Ms. Onverschrokken heeft al heel wat beleefd. Bezoek het schip en kijk hoe dit schip er van binnen uit ziet!

The Game Factory Vlissingen

vlissingen, Zeeland (2.12km)  -  Speel meer dan 100 arcadegames bij The Gaming Factory Vlissingen. Ga je voor een potje flipperen, racen of toch voor Fortnite? Alle games zijn bij de prijs inbegrepen.

Keizersbolwerk Vlissingen

vlissingen, Zeeland (2.13km)  -  Het Keizersbolwerk is het begin van de Boulevard van Vlissingen en met het grote beeld van Michiel de Ruyter het bekendste punt van de stad. Hier kun je de loodsboten zien wegvaren door de oude 'Waterpoort'.

Rondvaart Vlissingen

vlissingen, Zeeland (2.72km)  -  Vaar mee met Rondvaart Vlissingen over de Westerschelde om zeehonden te spotten die dichtbij liggen te zonnen. Of ga een dagje mee vissen!

Westerschelde Ferry Vlissingen-Breskens

vlissingen, Zeeland (3.11km)  -  Iedereen aan boord! Een tocht van Vlissingen naar Breskens en andersom met de Westerschelde Ferry is een echt uitje. Geniet van een mooi vergezicht over het water en de schepen en ontdek aan de overkant een ander stukje Zeeland.

Zwembad Vrijburgbad

vlissingen, Zeeland (3.76km)  -  Ontspan in het water en trek je baantjes, terwijl de kinderen spelen met alle leuke speelgoed in het water. Of kom op tijden dat de Waterspeeltuin in het zwembad drijft. Het Vrijburgbad is leuk voor jong en oud!

Park Toorenvliedt

middelburg, Zeeland (5km)  -  Ontdek het mooie Park Toorenvliedt in Middelburg. Hier kom je voor een prachtige wandeling, spelen in de speeltuin of een gezellige picknick. Een compleet en gezellig dagje uit.

Avonturenpark Valkenisse

biggekerke, Zeeland (5.24km)  -  De indoor speeltuin van Strandcamping Valkenisse is een fijne speelplek voor kinderen, ook als het regent. Iedereen is welkom om te spelen in Avonturenpark; alleen voor campinggasten is de toegang gratis.

Beadle

middelburg, Zeeland (6.23km)  -  Creatief met sieraden? Bij Beadle vind je kralen en bedeltjes in duizenden kleuren om zelf de mooiste sieraden te maken.

Stadsbrouwerij Middelburg

middelburg, Zeeland (6.24km)  -  Proef écht Middelburgs bier in Stadsbrouwerij Middelburg tijdens een rondleiding, proeverij of high beer. De passie spat er vanaf en de smaak... die is uitstekend!

Elsje Fiederelsje Pannenkoekenhuis

breskens, Zeeland (6.27km)  -  Ambachtelijke pannenkoeken, warme wafels of poffertjes: het is allemaal smullen bij Elsje Fiederelsje Pannenkoekenhuis. Stevige trek? Neem dan een pannenkoek met shoarma, brie en champignons of diverse soorten vis.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Kanovijver