1

Boot Koffie

baarn, Utrecht (0.59km)  -  Koop koffiebonen, volg coffee art workshops of doe een koffieproeverij bij Boot Koffie in Baarn.

De Naald van Waterloo

baarn, Utrecht (0.68km)  -  De Naald van Waterloo ligt kaarsrecht tegenover Paleis Soestdijk. Bewonder de grote gedenkzuil in de bosrijke omgeving van Baarn.

Pekingtuin

baarn, Utrecht (0.68km)  -  Kom relaxen en vogeltjes kijken in de Pekingtuin in Baarn. Inclusief speeltuin en restaurants.

Hertenkamp Maarschalksbos

baarn, Utrecht (0.78km)  -  Damherten, dwerggeiten, Soay-schapen, Texelse schapen, geiten, eenden en ander waterwild zijn te vinden in Hertenkamp Maarschalksbos.

Paleis Soestdijk

baarn, Utrecht (1.42km)  -  Paleis Soestdijk gaf bezoekers altijd een blik behind the scenes bij de koninklijke familie. Het paleis is nog van buiten het hek te bewonderen, maar is niet langer toegankelijk.

Bosbad De Vuursche

baarn, Utrecht (1.7km)  -  Zwemmen? Of toch midgetgolfen? Het kan allebei in Baarn bij Bosbad De Vuursche. Dit prachtige recreatieterrein heeft alles in huis voor een zomers dagje weg met het hele gezin.

Jumpsquare Baarn

baarn, Utrecht (1.95km)  -  Ontdek Jumpsquare in Baarn, een indoor trampolinepark waar je urenlang kunt jumpen met uitdagende attracties. Jump bij de Valo Jump en ontdek de beweegelijke jump work-out of leer en oefen je favoriete stunt bij de Jump Obstacles.

Kinderspeurtocht Kasteel Groeneveld

baarn, Utrecht (2.1km)  -  Ben de Boomwachter zorgt voor de bomen bij Kasteel Groeneveld. Hij neemt alle kinderen graag mee voor een spannende zoektocht door het park en een ontmoeting met bijzondere bomen.

Kasteel Groeneveld

baarn, Utrecht (2.1km)  -  In Kasteel Groeneveld in Baarn geniet je van rijke historie, het groen rondom het landhuis en de wisselende tentoonstellingen. Een leuk en historisch dagje uit!

Op zoek naar de natuur bij Kasteel Groeneveld

baarn, Utrecht (2.1km)  -  De natuur rond Kasteel Groeneveld zit vol spannende verrassingen voor kinderen. Ze beleven en ontdekken de natuur met het leuke programma dat is opgesteld door Staatsbosbeheer: zelf thee plukken, geblinddoekt bomen herkennen en nog veel meer.

Xylotheek in Kasteel Groeneveld

baarn, Utrecht (2.1km)  -  In Kasteel Groeneveld bevindt zich één van de drie xylotheken van Nederland. Een indrukwekkende collectie boomboeken. Bijzonder om eens tussen te neuzen!

Pannenkoekenboerderij De Smickel

soest, Utrecht (3.22km)  -  Bij De Smickel smul je van de heerlijkste pannenkoeken. Je hebt de keuze uit maar meer dan tweehonderd soorten. Het knusse restaurant is gevestigd in een omgebouwde boerderij. Rondom De Smickel vind je allerlei dieren: vissen, vogels en konijnen.

Klimbos Gooi-Eemland

lage vuursche, Utrecht (3.52km)  -  Op Landgoed Pijnenburg in Lage Vuursche, ligt het leuke en uitdagende Klimbos Gooi-Eemland. Met tien verschillende klimroutes vind je er tussen de boomtoppen voor ieder wat wils.

Lammetjes kijken op de boerderij

soest, Utrecht (3.61km)  -  Kijk bij de pasgeboren lammetjes op de gastvrije boerderij van Pieter en Anneke Kuijer in Soest, tijdens een van de vier lammetjesdagen. Kinderen kunnen in het voorjaar ook hun verjaardagsfeestje vieren op deze boerderij.

De Oude Kerk

soest, Utrecht (4.44km)  -  Een prachtige verschijning in het centrum van Soest: de Oude Kerk. De kerk werd gebouwd in 1350.

Bowling- & Partycentrum Overhees

soest, Utrecht (4.46km)  -  Strikes gooien op één van de zes bowlingbanen, een hapje eten in de sfeervolle ambiance van het restaurant en vergaderen in De Achterkamer. Welkom bij Bowling- en Partycentrum Overhees!

Speelbos 't Laer

laren, Noord-Holland (4.49km)  -  Tijd om terug te gaan naar de natuur. Want buiten spelen is goed voor je! Ontdek het zelf en ga ravotten in Speelbos 't Laer.

Groepsuitjes tussen de geiten

hoogland, Utrecht (4.52km)  -  Op Geitenboerderij Breevoort organiseer je gerust iedere week een leuk uitje met vrienden of collega's. Een speciale versie van Expeditie Robinson spelen, een dropping of smullen van geitenkaasjes? Kies zelf maar!

Privétuin Het Landje in Eemnes

eemnes, Utrecht (4.57km)  -  Waar eens de koeien graasden, ligt nu een schitterende tuin met een mooie waterpartij, waterval, stenen walletjes en de prachtigste bloemen en planten. Geniet tijdens één van de open dagen in het seizoen van deze prachtige oase van rust!

NatureBliss Walks

lage vuursche, Utrecht (5.03km)  -  Tijdens een wandeling door de natuur met NatureBliss Walks kom je helemaal tot rust. Word één met de natuur!

Midgetgolftuinen Lage Vuursche

lage vuursche, Utrecht (5.33km)  -  Actief bezig zijn en genieten van een mooie omgeving kan bij de Midgetgolftuinen van Lage Vuursche. In de tuinen liggen drie verschillende banen.

Het Gagelgat

soest, Utrecht (5.7km)  -  Er valt heel veel te beleven op boerderij het Gagelgat. Op de boerderij beleef je tijdens een interactieve verhalenspeurtocht de geschiedenis van boeren en paarden. Ook kun je zien hoe bejaarde paarden worden verzorgd.

De Paardenkamp

soest, Utrecht (5.74km)  -  In De Paardenkamp wonen ongeveer 120 paarden. Bezoekers zijn elke dag van de week welkom om gratis de paarden te bezoeken of om een rondleiding langs de weilanden te krijgen.

Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Tot €2,- korting op je tickets! In het Oude Ambachten & Speelgoed Museum komen vervlogen tijden tot leven. Bewonder kinderspeelgoed, ontdek oude ambachten en bezoek nostalgische winkeltjes vol echte spullen van vroeger. Leuk: soms is er ook een Poppen- en Berendokter in het museum.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Station Baarn