Uitstapjes vlakbij Kroon's Polders

Bunkermuseum Wn 12H

vlieland, Friesland (5.88km)  -  Op Vlieland ligt in de duinen een bunkercomplex dat tijdens de Tweede Wereldoorlog onderdeel was van de Atlantikwall. Nu is het opgeknapt en een bijzonder museum: Bunkermuseum Wn 12H.

De Vlielandse Kaasbunker

vlieland, Friesland (6.6km)  -  Voor bijzondere kaas ga je naar de Vlielandse Kaasbunker. Proef de zeewierkaas, de kaas met duinkruiden en bierkaas en neem een kijkje in de bunker met een videotour.

Beklim de vuurtoren van Vlieland

vlieland, Friesland (6.8km)  -  De vuurtoren van Vlieland is kort, maar staat wel op het hoogste duin van het eiland. Kom de vuurtoren bezichtigen en klim naar boven voor een prachtig uitzicht.

Informatiecentrum De Noordwester

vlieland, Friesland (7.11km)  -  Ontdek het eiland Vlieland in Informatiecentrum de Noordwester. Aai roggen, bewonder vondsten op de Jutterzolder en ontvang een heus juttersdiploma!

Kabouterpad Vlieland

vlieland, Friesland (7.11km)  -  Vlieland heeft een hele bijzondere kabouter: Bastiaan! Hij neemt je graag mee op speurtocht door het bos. Hier vertelt hij je alles over de geheimen van het bos en over het leven van de kabouters. Ga je mee?

Vakantiehuis Lindeval op de Wadden

vlieland, Friesland (7.15km)  -  Waai lekker uit tijdens een weekendje of weekje Vlieland. Overnachten kan in vakantiehuis Lindeval, naar ontwerp van Utrechts architectenbureau Strand-NL. Het huis heeft zes slaapkamers en een terras met uitzicht op de duinen.

Fietsverhuur Frisia

vlieland, Friesland (7.17km)  -  Wie een dagje lekker wil uitwaaien op de fiets in Vlieland is bij Frisia Fietsverhuur aan het juiste adres.

Museum Tromp's Huys

vlieland, Friesland (7.24km)  -  In Museum Tromp's Huys is van alles te vinden over het maritieme verleden van Vlieland. En reken maar dat daar veel over te vertellen is!

Het Drenkelingenhuisje van Vlieland

vlieland, Friesland (7.4km)  -  Een klein wit huisje doorbreekt het prachtige natuurgebied de Vliehors: het Drenkelingenhuisje, oftewel het Juttersmuseum. Hier vind je van alles over de zee.

Fietsverhuur Zeelen - Vlieland

vlieland, Friesland (7.65km)  -  Wie lekker op Vlieland wil fietsen, huurt een fiets bij Fietsverhuur Zeelen. Reserveer online en de fiets staat voor je klaar als je van de boot stapt.

Zeehondentochten Vlieland

vlieland, Friesland (7.74km)  -  Een tocht naar de Wadden is niet compleet zonder zeehonden te hebben gezien. Zeehondentochten Vlieland vaart je naar hun favoriete plekken: de zandplaten waar ze graag liggen te zonnen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kroon's Polders