Uitstapjes vlakbij Museumpark Orientalis

Speeltuin De Leemkuil

nijmegen, Gelderland (1.09km)  -  In de grootste speeltuin van Nijmegen zijn meer dan negentig speeltoestellen voor kleine en grote kinderen. Ze kunnen hier de hele dag naar hartenlust spelen.

Hortus Nijmegen

nijmegen, Gelderland (1.32km)  -  Hortus Nijmegen bestaat eigenlijk uit twee tuinen. In de Botanische tuin kun je door allemaal verschillende landschappen struinen en bijzondere planten bewonderen. De Theetuin staat vol prachtige bloemenperken en exposities van beeldhouwers. Hier...

Speeltuin Brakkefort

nijmegen, Gelderland (2.31km)  -  Rijd op de scootertjes of glijd vliegensvlug van de glijbaan naar beneden. In speeltuin Brakkefort in Nijmegen raken kinderen niet snel uitgespeeld!

Café Jos Meesterschenkerij

nijmegen, Gelderland (2.33km)  -  Café Jos Meesterschenkerij werd in het verleden al eens verkozen tot beste café van Nederland. Met het ruime assortiment aan bieren, dranken en hapjes is het er echt genieten.

Kabouterroute langs de Kabouterboom

beek-ubbergen, Gelderland (2.51km)  -  De Kabouterboom is al bijna vijfhonderd jaar oud. Het is de allerdikste boom van Nederland en te vinden in het Kabouterbos. Zouden er kabouters in wonen? Zoek het uit tijdens de Kabouterroute!

Landschapmuseum

beek-ubbergen, Gelderland (2.92km)  -  Wandel door Hollandse glorie en laat je inspireren door elf miniatuurlandschappen, ontmoet de dassen of maak een stevige wandeling door demonstratiegebied Palland.

BoulesBitesBar Nijmegen

nijmegen, Gelderland (3.43km)  -  Bezoek BoulesBitesBar in Nijmegen en beleef de eet-, drink- en Jeudeboule-ervaring. Ontdek de combinatie van fanatiek spelen, eten, drinken en gezelligheid in omgeving Nijmegen.

Café Faber

nijmegen, Gelderland (3.47km)  -  Aan de rand van het centrum van Nijmegen, aan het Faberplein, vind je één van de leukste bruine cafés van de stad: Café Faber.

LUX Nijmegen

nijmegen, Gelderland (3.56km)  -  Film, debat, theater en muziek. Het aanbod van LUX Nijmegen is divers en internationaal. Keus genoeg voor een avondje uit.

Tante Hannie Nijmegen

nijmegen, Gelderland (3.62km)  -  Je kijkt je ogen uit bij Tante Hannie! Deze Kijk-Doe-Koop winkel in Nijmegen verkoopt van alles op het gebied van licentie-artikelen zoals Walt Disney en de Minions. Elke zaterdagmiddag zijn er doe-activiteiten achter in de winkel.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museumpark Orientalis