Uitstapjes vlakbij Puzzeluitje.nl

Vesting Adventure

naarden, Noord-Holland (0.55km)  -  Ga op avontuur in het middeleeuwse vestingstadje Naarden met Vesting Adventure. Spring op de mountainbike, op de step, ga boogschieten of doe een toffe speurtocht.

Kinderboerderij De Pluimgraaf

naarden, Noord-Holland (0.88km)  -  Bij kinderboerderij De Pluimgraaf in Naarden lopen de geiten rond in een bunker uit de Eerste Wereldoorlog. Maar op deze mooie boerderij zijn nog veel meer dieren te vinden. Kom ze gezellig knuffelen en voeren.

Speelpark Oud Valkeveen

naarden, Noord-Holland (3km)  -  De hele dag schommelen, glijden, springen, vliegen, klimmen en klauteren kan in Speelpark Oud Valkeveen. Dit familiepark aan het mooie Gooimeer belooft een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

Zwembad De Zandzee

bussum, Noord-Holland (3.37km)  -  Zwembad De Zandzee heeft onder meer een wedstrijdbad en een peuterbad in de stijl van Nijntje. Elke vrijdagavond is er discozwemmen voor kinderen!

Fort Werk IV

bussum, Noord-Holland (3.4km)  -  Fort Werk IV is het enige overgebleven fort van de verdedigingswerken rond Bussum. Het is opengesteld voor publiek en geschikt voor evenementen.

Theater Spant!

bussum, Noord-Holland (3.43km)  -  Theater Spant! zorgt voor een cultureel avondje uit! Het theater bestaat al sinds 1969 en ruim vijfitg jaar later staan er grote namen op de planken.

Zwembad Sijsjesberg

huizen, Noord-Holland (4.74km)  -  Tussen bos en hei ligt het prachtige openluchtzwembad Sijsjesberg verscholen. Met een duikplank, glijbaan en ligweiden kan hier worden genoten van de zomer.

OERRR speelnatuur 's-Graveland

's-graveland, Noord-Holland (5.43km)  -  Ontdek met het hele gezin het OERRR natuurspeelbos van 's-Graveland. Hier vermaken de kinderen zich uren op een terrein van meer dan 0,5 hectare vol bomen, water, zand, bloemen en beestjes.

Sterrenwacht Gooi en Vechtstreek

's-graveland, Noord-Holland (5.43km)  -  Haal de hemellichamen dichterbij met behulp van de drie telescopen van Sterrenwacht Gooi en Vechtstreek. In het winterseizoen is er iedere vrijdagavond een sterrenkijkavond. Of kom op zondag naar de zon kijken met behulp van de zonnetelescoop.

Het Huizer Museum

huizen, Noord-Holland (5.75km)  -  Bekijk het Huizen van toen! In het Huizer Museum, aan de rand van de historische vissersbuurt, ontdek je hoe de boeren en vissers vroeger leefden. Daarnaast zijn er ook boeiende wisselexposities te zien.

Almeerse Botter AM1

almere-haven, Flevoland (6.19km)  -  Vaar mee met de Almeerse Botter AM1 vanaf Almere-Haven. De charmes van deze historische botter weten je vast te verleiden tot een dagje op het water.

Kinepolis Huizen

huizen, Noord-Holland (6.23km)  -  Deze bioscoop is met vier zalen niet groot, maar je hoeft geen film te missen. Het filmprogramma is niet iedere dag hetzelfde maar gedurende de week staan gewoon alle populaire films van het moment een keer op de rol!

Corrosia Theater, Expo & Film

almere-haven, Flevoland (6.39km)  -  Corrosia Theater, Expo en Film is het cultureel centrum van Almere-Haven. Corrosia heeft één theaterzaal waar regionale en ook landelijke podiumkunstenaars op de planken staan. Wekelijks wordt de zaal omgetoverd tot filmhuis. De hal is exporuimte.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Puzzeluitje.nl