Uitstapjes vlakbij Bakkerijmuseum De Oude...

Meelmolen De Herder

medemblik, Noord-Holland (0.6km)  -  Molen De Herder in Medemblik maalt ambachtelijk meel voor de consument. Kom op een zaterdag zelf kijken hoe het meel wordt gemalen in de molen. Dit prachtige stukje oud-Hollandse techniek staat in volle glorie te pronken aan de Westerdijk.

FunFestijn Indoorspeeltuin

medemblik, Noord-Holland (1km)  -  Bij indoor speelparadijs FunFestijn in Medemblik wacht een waar schateiland op nieuwsgierige piraatjes! In deze gezellig binnen- en buitenspeeltuin vermaken kinderen zich urenlang.

The Bee

opperdoes, Noord-Holland (2.1km)  -  Bij The Bee ervaar je de kunst van het bijenhouden. Zie imkers aan het werk en proef de allerlekkerste honing.

Recreatiebedrijf Wat Aars - midgetgolf

onderdijk, Noord-Holland (3.48km)  -  De midgetgolfbanen van Recreatiecentrum Wat Aars zijn mooi aangelegd en ogen zeer strak en nieuw. Probeer hier ook een keer het minder bekende biljartgolf. Dit speel je op lange tafels die zijn voorzien van verschillende hindernissen.

Het Regthuys Abbekerk

abbekerk, Noord-Holland (7.4km)  -  Neem een kijkje in de geschiedenis van West-Friesland. In Het Regthuys Abbekerk vind je een kleine verzameling West-Friese oudheden en curiosa.

Theetuin De Libel

andijk, Noord-Holland (8.03km)  -  Verscholen achter de dijk in Andijk ligt theetuin De Libel. Hier vindt je oase van rust, natuur en loslopende dieren, aangevuld met lekkernijen zoals scones en home made gebak.

Het Koeienhuis

benningbroek, Noord-Holland (9.85km)  -  Vergader in de rustgevende omgeving van Het Koeienhuis, temidden van de Wagyu-runderen. Of neem een kijkje in de winkel, waar zelfs chefkok Ron Blaauw zijn vlees inkoopt!

Tulpenexcursie

slootdorp, Noord-Holland (11.2km)  -  Stap binnen in de prachtige tulpenwereld en volg een rondleiding door de kassen of over de tulpenvelden. Hollandser kan een dagje weg niet zijn!

Biesheuvel Knoflook

slootdorp, Noord-Holland (11.43km)  -  Ga je stinken van knoflook? Niet bij Biesheuvel Knoflook! Hier wordt verse knoflook geproduceerd met een frissere en zachtere smaak dan de gewone knoflook. Ga het eens proberen en volg een rondleiding door het familiebedrijf!

Klimpark Streekbos

bovenkarspel, Noord-Holland (11.97km)  -  Klim door bomen, slinger aan touwbruggen en beland zonder kleerscheuren weer met beide benen op de grond. Want natuurlijk zit je veilig vast tijdens een klimervaring bij Klimpark Streekbos.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij