The Game Factory Vlissingen

vlissingen, Zeeland (0.16km)  -  Speel meer dan 100 arcadegames bij The Gaming Factory Vlissingen. Ga je voor een potje flipperen, racen of toch voor Fortnite? Alle games zijn bij de prijs inbegrepen.

Zonnetrein Zeeland

vlissingen, Zeeland (0.2km)  -  Ontdek Vlissingen per zonnetrein! Door het hele stadje vind je verschillende opstapplaatsen.

Oog in oog met spannende reptielen in Iguana

vlissingen, Zeeland (0.2km)  -  Sta oog in oog met grote hagedissen, slangen en schildpadden! Reptielen Zoo Iguana in het Zeeuwse Vlissingen herbergt spannende reptielen en amfibieën, zoals een gele anaconda en een brilkaaiman.

Keizersbolwerk Vlissingen

vlissingen, Zeeland (0.22km)  -  Het Keizersbolwerk is het begin van de Boulevard van Vlissingen en met het grote beeld van Michiel de Ruyter het bekendste punt van de stad. Hier kun je de loodsboten zien wegvaren door de oude 'Waterpoort'.

Museumschip Mercuur

vlissingen, Zeeland (0.42km)  -  Stap aan boord van Museumschip Mercuur in Vlissingen en zie hoe de bemanning hier leefde in de vijftiger en zestiger jaren van de vorige eeuw. Bekijk ook de expositie Operation Calendar.

CineCity Bioscoop

vlissingen, Zeeland (0.59km)  -  Stap in de wereld van film in het Zeeuwse Vlissingen. Voor een filmavondje ben je bij CineCity aan het juiste adres!

Panorama Walcheren

vlissingen, Zeeland (0.96km)  -  Neem een kijkje bij kunstschilder Jo Dumon Tak, die nu al jaren aan een enorme panorama's van zeegezichten van Walcheren werkt!

Ark of Noah - VerhalenArk

zeewolde, Flevoland (1.33km)  -  Bezoek de kleine Ark van Noach in Nederland, beter bekend als de VerhalenArk. Check altijd voor vertrek de actuele locatie: de Ark vaart namelijk het hele land door.

Rondvaart Vlissingen

vlissingen, Zeeland (1.36km)  -  Vaar mee met Rondvaart Vlissingen over de Westerschelde om zeehonden te spotten die dichtbij liggen te zonnen. Of ga een dagje mee vissen!

Westerschelde Ferry Vlissingen-Breskens

vlissingen, Zeeland (1.5km)  -  Iedereen aan boord! Een tocht van Vlissingen naar Breskens en andersom met de Westerschelde Ferry is een echt uitje. Geniet van een mooi vergezicht over het water en de schepen en ontdek aan de overkant een ander stukje Zeeland.

Speelpaleis Bambini

vlissingen, Zeeland (1.66km)  -  Heerlijk een dag klimmen en klauteren in Speelpaleis Bambini, de grootste indoor speeltuin van Zeeland.

Noordzee Resort Vlissingen

vlissingen, Zeeland (1.68km)  -  Geniet vanaf je bank door de openslaande deuren van het schitterende uitzicht op strand en zee in zo'n gezellig strandhuisje van Noordzee Resort Vlissingen.

Nollebos Vlissingen

vlissingen, Zeeland (2.13km)  -  Stap onder de bomen van het Nollebos, direct naast de Boulevard van Vlissingen en achter de duinen. Hier kun je heerlijk wandel langs de mooie kreken en stroomgeulen. Van hier wandel je door de duinen zo naar het strand.

Intratuin Koudekerke

koudekerke, Zeeland (3.41km)  -  Bij Intratuin Koudekerke is niet alleen alles voor in en om de tuin te vinden, er is ook een dierenafdeling en woonwarenhuis.

Speeltuin De Souburgt

oost-souburg, Zeeland (3.74km)  -  De Souburgt in Oost-Souburg is een speeltuin die speciaal is gericht op kinderen tussen de nul en vier jaar oud.

Zwembad Vrijburgbad

vlissingen, Zeeland (3.99km)  -  Ontspan in het water en trek je baantjes, terwijl de kinderen spelen met alle leuke speelgoed in het water. Of kom op tijden dat de Waterspeeltuin in het zwembad drijft. Het Vrijburgbad is leuk voor jong en oud!

Vakantieoord Broedershoek

koudekerke, Zeeland (4.15km)  -  Vakantieoord Broedershoek geeft ieder wat wils. Geniet van het prachtige Zeeuwse strand in Koudekerke en waai eens helemaal uit!

Elsje Fiederelsje Pannenkoekenhuis

breskens, Zeeland (5.08km)  -  Ambachtelijke pannenkoeken, warme wafels of poffertjes: het is allemaal smullen bij Elsje Fiederelsje Pannenkoekenhuis. Stevige trek? Neem dan een pannenkoek met shoarma, brie en champignons of diverse soorten vis.

Penini Sailing

breskens, Zeeland (5.1km)  -  Zeil over de Westerschelde en de Noordzee met Penini Sailing en geniet van een dagtocht! Startpunt is de jachthaven van Breskens.

Park Toorenvliedt

middelburg, Zeeland (5.48km)  -  Ontdek het mooie Park Toorenvliedt in Middelburg. Hier kom je voor een prachtige wandeling, spelen in de speeltuin of een gezellige picknick. Een compleet en gezellig dagje uit.

Fort Rammekens

ritthem, Zeeland (5.92km)  -  Het oudste nog bestaande zeefort van West-Europa bevindt zich in Vlissingen. De groene oase op Walcheren, waar historie, cultuur en natuur samenkomen.

Bounce Valley Middelburg

middelburg, Zeeland (5.94km)  -  Jump heen en weer en op en neer bij Bounce Valley Middelburg. Trotseer obstakels, glijbanen en nog veel meer opblaasbaar plezier!

Stadswandeling Vlissingen

Stadswandeling Vlissingen

10% korting op al je tickets Op zoek naar een interessante stedentrip? Denk dan eens aan het Zeeuwse Vlissingen! Kies één van de boeiende stadswandelingen met gids en ontdek alles over deze mooie plek aan de Westerschelde.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zeeuws maritiem muZEEum