Uitstapjes vlakbij De Miljoenenlijn

Wandel op blote voeten in het BloteVoetenPark!

BRUNSSUM, LIMBURG - De dresscode van het BloteVoetenPark in Brunssum: blote voeten! Banjer door de modder, klauter over hindernissen en dwaal door het doolhof. Beleef een avontuur in de natuur, op blote voeten.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag

volwassenen vanaf € 7,00

kinderen vanaf € 3,75

peuters gratis

Camping Hitjesvijver

HEERLEN, LIMBURG - Cultuursnuiven, wandelen, zwemmen, in het mooie Limburgse land is voor iedereen wat te doen! Camping hitjesvijver ligt vlakbij steden als Maastricht, Valkenburg of Aken, shopliefhebbers halen hun hart op!

elke dag geopend

entree vanaf € 5,50

peuters gratis

Drielandenpunt Vaals

VAALS, LIMBURG - Vaals is het hoogste punt van Nederland en bevindt zich precies op de grens met België en Duitsland. Het is een leuke ervaring om hier eens een kijkje te nemen.

elke dag geopend

gratis toegang

Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua

GULPEN, LIMBURG - Zwembad Mosaqua beschikt over een groot, verwarmd golfslagbad. De glijbaan is helemaal donker met lasereffecten. Wie durft het aan?

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op donderdag

entree vanaf € 9,50

peuters vanaf € 3,75

Hotel Hoeve de Plei

MECHELEN, LIMBURG - Hotel Hoeve de Plei in Mechelen biedt gastvrijheid en gemoedelijkheid. Romantisch samen overnachten in het Limburgse landschap of een nachtje weg met het hele gezin.

elke dag geopend

entree vanaf € 62,00

Café Zuid

MAASTRICHT, LIMBURG - Geniet op een schommelbank aan de Maas van de heerlijkste hapjes en drankjes. Breng een bezoekje aan Café Zuid in Maastricht.

elke dag geopend

entree vanaf € 2,10

Kasteel Amstenrade

AMSTENRADE, LIMBURG - Beleef de romantiek van 'Limburgs Versailles' en waan je prins en prinses voor een dag in Kasteel Amstenrade.

elke dag geopend

entree vanaf € 0,80