1

Uitstapjes vlakbij Wijnproeverij De Amsteltuin

Museum Amstelland

ouderkerk aan de amstel, Noord-Holland (1.5km)  -  Ontdek de geschiedenis van Ouderkerk aan de Amstel in Museum Amstelland. Bijzonder: het museum is gevestigd in vier oude diaconiehuisjes en wordt volledig door vrijwilligers gerund.

Zwembad De Meerkamp

amstelveen, Noord-Holland (2.02km)  -  Zwembad De Meerkamp beschikt over binnen- en buitenzwembaden. Daarnaast is er een vijftig meter lange waterglijbaan. Een leuk uitje bij mooi en slecht weer!

Bier proeven in Proeflokaal ANNA

amstelveen, Noord-Holland (2.83km)  -  De Naeckte brouwers: dat staat voor bieren gebrouwen met puur natuurlijke ingrediënten. En onder andere die bieren kun je proeven in Proeflokaal ANNA, terwijl je uitzicht hebt op de brouwerij zelf! Een hapje eten kan uiteraard ook.

Workshop sieraden maken

amstelveen, Noord-Holland (3.02km)  -  Maak je eigen sieraad met een workshop sieraden maken van Charmed Jewels. Binnen een paar uur heb je je eigen creatie van zilverklei gemaakt, onder begeleiding van een expert.

Rolstoeldansen

amstelveen, Noord-Holland (3.27km)  -  Een lichamelijk beperking is geen beperking om te dansen! Stichting Rolstoeldansen Nederland maakt deze recreatieve activiteit mogelijk voor gehandicapten en niet-gehandicapten waarbij muziek en beweging een belangrijke rol speelt.

Amstelsport

amsterdam, Noord-Holland (3.7km)  -  Lekker sporten in de buitenlucht, maar toch dicht bij de stad? Amstelsport biedt groepen van vijf tot honderd personen daarvoor de ideale gelegenheid.

Skischool Amstelveen

aalsmeer, Noord-Holland (4.15km)  -  Bereid je voor op de wintersportvakantie! Bij de Skischool in Amstelveen kun je je technieken bijslijpen. Je kunt hier ook voor het eerst kennismaken met skiën. De indoorhal heeft een bewegende skihelling, die bestaat uit een rollende band van...

Boerin en de Kok

nes aan de amstel, Noord-Holland (4.23km)  -  Kook (h)eerlijk bij de kookworkshop op de boerderij-kookstudio in het dorpje Nes aan de Amstel, tussen Amstelveen en Uithoorn! Italiaans, Nederlands of vegetarisch: (vrijwel) alle producten zijn biologisch!

Galerie ART District

amsterdam, Noord-Holland (4.52km)  -  Een liefhebber van kunst maar geen budget voor een duur kunstwerk? Ga dan naar galerie ART District. Zuiver originele kunstwerken voor betaalbare tarieven.

Maak de rit van je leven in een supercar

almere, Flevoland (4.59km)  -  Maak je ultieme droomrit in een Audi R8 of een Maserati GranTurismo S bij Drive the Passion! Nu ben jij het die de blits maakt op de weg en anderen voorbij racet in een jaloersmakende sportauto. Natuurlijk ga je ook op de kiek met je supercar.

Ziggo Dome Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (4.61km)  -  De grootste concertlocatie van Nederland is Ziggo Dome! Marco Borsato, Lionel Richie, André Rieu: allemaal schitteren ze op de planken van dit bijzondere moderne stadion.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wijnproeverij De Amsteltuin