1

Uitstapjes vlakbij PonyparkCity Vakantiepark

Filmhuis Hardenberg

hardenberg, Overijssel (2.15km)  -  In de accommodatie van Bios Hardenberg toont Filmhuis Hardenberg bijzondere films: klassiekers, documentaires of films die veel publiciteit hebben gekregen. Dit zijn in de meeste gevallen geen grote commerciële kaskrakers.

Bios Hardenberg

hardenberg, Overijssel (2.15km)  -  In de Bios Hardenberg geniet je van de nieuwste films. Ook zijn er regelmatig live-vertoningen van grote concerten, opera's of balletuitvoeringen in binnen- en buitenland.

Theater De Voorveghter

hardenberg, Overijssel (2.15km)  -  Cultuur beleef je in Hardenberg in Theater De Voorveghter. In een gezellige accommodatie beleef je hier een ontspannen avondje uit.

Natuuractiviteitencentrum De Koppel

hardenberg, Overijssel (3.11km)  -  Meer weten over de natuur in en om Hardenberg? Dan is Natuuractiviteitencentrum De Koppel je startpunt. Duik de ontdekhoek in of ga op expeditie in de Koppeltuinen.

Wildwater kanobaan Hardenberg

hardenberg, Overijssel (3.12km)  -  In Hardenberg vind je de enige natuurlijke wildwaterbaan van Nederland. De Vecht zorgt voor een hoogteverschil van anderhalve meter. Een avontuur voor iedere peddelliefhebber!

Knof de Pad Kinderwandelroute

hardenberg, Overijssel (3.5km)  -  Volg de sporen van Knof de Pad tijdens deze leuke wandelroute in Hardenberg, speciaal voor kinderen. Weet je als echte speurneus het mysterie van de verdwenen kok op te lossen?

Zwemparadijs de Zandstuve

rheeze, Overijssel (3.73km)  -  Camping de Zandstuve heeft een subtropisch zwembad en een waterspeeltuin! Op zomerse dagen ligt het buitenbad klaar voor een verfrissende duik.

Cobus Speelkasteel

rheeze, Overijssel (3.73km)  -  Cobus Speelkasteel is een indoor speeltuin voor kinderen tot en met tien jaar op Kampeerdorp de Zandstuve in Rheeze.

Expedition Outdoor

loozen, Overijssel (4.05km)  -  Iets actiefs doen met z'n allen? Bij Expedition Outdoor in het Overijsselse dorpje (Loozen bij Hardenberg) weten ze daar wel raad mee. Teambuilding op en top!

Boerengolf Veurink

rheeze, Overijssel (4.06km)  -  Gewapend met een houten klompje aan een stok golfen in de weilanden. Boerengolf is een leuke buitenactiviteit voor jong en oud. En bij de familie Veurink wordt daarbij ook nog eens koffie en boerencake geserveerd.

Vergaderen in Slagharen

slagharen, Overijssel (4.17km)  -  Attractiepark Slagharen is meer dan een pretpark: het is ook een prima plek voor unieke vergaderingen. Alle vergaderarrangementen worden op maat gemaakt.

Slagharen Accommodaties

slagharen, Overijssel (4.17km)  -  Overnachten bij Slagharen Accommodaties is een must voor liefhebbers van Amerika en westerns. De lodges in Vakantiepark Slagharen zijn namelijk in Amerikaanse stijl, compleet met Indianen dreamcatchers aan de muur.

Evenementenhal Hardenberg

hardenberg, Overijssel (4.25km)  -  Bij Evenementenhal Hardenberg is haast alles mogelijk. Van beurzen tot concerten en van vergaderingen tot bruiloften. Bezoek een beurs of organiseer het zelf!

Zandverstuiving Rheezerbelten

rheeze, Overijssel (4.8km)  -  Verwonder je op Zandverstuiving Rheezerbelten over de prachtige natuur van het Vechtdal. Maak een wandeling of ga picknicken met het hele gezin!

Hoeve Bosman

de krim, Overijssel (5.79km)  -  Bij Hoeve Bosman ervaar je het boerenleven in optima forma! Kinderen leren alles over het boerenleven op het Klompenpad.

Wandel door de prachtige Vijvertuinen van Ada Hofman

loozen, Overijssel (5.93km)  -  De prachtige Vijvertuinen van Ada Hofman bevatten wel vijftig vijvers prachtige waterplanten die het water kraakhelder houden. De ontwerpster, Ada Hofman, heeft een grote verzamelingen planten, struiken en bomen bijeengebracht.

Vechtdal Bushcraft

diffelen, Overijssel (6.9km)  -  Ga de natuur in, maar dan écht! Leer de kunst van het survivallen met Vechtdal Bushcraft en ontdek de waarde van het bos.

Eurofly Paragliding

stegeren, Overijssel (7.57km)  -  Zwevend door de lucht bekijk je de prachtige natuur vanuit een bijzondere invalshoek. Welkom bij Paraglidingcentre Eurofly!

Restaurant en indoor speeltuin De Wolventuin

stegeren, Overijssel (8.65km)  -  Laat het weer buiten voor wat het is en ontdek de indoor speelwereld met zones voor jonge en oude kinderen van De Wolventuin in Ommen. Eet ondertussen een hapje in het restaurant met binnentuin.

Tuinen Mien Ruys

dedemsvaart, Overijssel (8.88km)  -  Wandel rustig door de mooi aangelegde tuinen van tuinarchitect Mien Ruys. Ze begon in de jaren twintig van de vorige eeuw met haar proeftuinen. Inmiddels zijn haar drie oudste tuinen een rijksmonument.

Natuurspeeltuin De Kleine Tuinman

dedemsvaart, Overijssel (9.29km)  -  Verstop je tussen het hoge gras, want wie je daar vindt moet wel van hele goede huize komen! Hutten bouwen, graven naar een schat, zandkastelen bouwen: in Natuurspeeltuin De Kleine Tuinman beleef je de natuur met alle zintuigen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van PonyparkCity Vakantiepark