Uitstapjes vlakbij Herberg de Boer'nkinkel

Museum de Kleine Arcke

hoenderloo, Gelderland (0.33km)  -  Ontdek alles over het leven van A. den Doolaard, een bekende schrijver die een groot deel van zijn leven in Hoenderloo woonde. In de overige twee kamers van het museum kom je alles te weten over de geschiedenis van het dorp Hoenderloo en de...

Museonder

otterlo, Gelderland (3.94km)  -  Ontdek alles over het leven op de Veluwe in het ondergrondse museum Museonder in Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Kröller-Müller Museum

otterlo, Gelderland (4.76km)  -  Het Kröller-Müller Museum is een unieke combinatie van kunst, natuur en architectuur. Ontdek de inspirerende kunstcollectie en de op één na grootste Van Gogh-collectie ter wereld in de prachtige omgeving van het Nationale Park de Hoge Veluwe.

Ugcheler Markepad

ugchelen, Gelderland (6.91km)  -  Ontdek het prachtige buitengebied van Ughelen. Via het klompenpad: het Ugheler Markepad geniet van je natuur, maar ook van de hoge akkers van de enk.

Radio Kootwijk

radio kootwijk, Gelderland (6.91km)  -  Radio Kootwijk is gebouwd rond het zendstation uit 1918 dat zorgde voor direct contact met Nederlands-Indië. De imposante 'Kathedraal' midden op de heide valt direct op. Het gebouw is soms toegankelijk voor publiek, het natuurgebied het hele jaar.

Restaurant De Pannekoek

beekbergen, Gelderland (7.33km)  -  De naam van het restaurant laat niets te raden over! Geniet na een mooie fietstocht door de bossen van Gelderland bij Restaurant de Pannekoek van een heerlijke pannenkoek. Er is keuze genoeg!

Vluchtmaken.com

arnhem, Gelderland (7.86km)  -  De grond verdwijnt langzaam onder de voeten en dan wordt het stil. Ga ballonvaren, zweefvliegen of paragliden met Vluchtmaken.com. Geniet van een adembenemend uitzicht!

Otterlo Events

otterlo, Gelderland (7.88km)  -  Natuur en evenementen zijn nauw met elkaar verbonden bij Otterlo Events. Op zoek naar een memorabele activiteit met vrienden, familie, teamgenoten of collega's? Dan zit je hier gebakken!

't Pannekoekhuis Ugchelen

ugchelen, Gelderland (7.94km)  -  Geniet van de prachtige Veluwse natuur en kom daarna heerlijke pannenkoeken eten bij 't Pannekoekhuis Ugchelen. De keuze uit meer dan 180 ambachtelijke pannenkoeken is verbluffend!

OERRR speelnatuur Mosselse Zand

otterlo, Gelderland (8.12km)  -  Wie durft er stoer in een boom te klimmen? En wie maakt de mooiste hut? Kom geulen graven in het zand en vul ze met water uit de pomp! Kinderen leven zich helemaal uit in OERRR speelbos Mosselse Zand bij Otterlo.

Ford museum Tullekensmolen

beekbergen, Gelderland (8.28km)  -  Bij het Ford Museum Tullekensmolen in Beekbergen zie je de mooiste oldtimers. Vierdeurs, tweedeurs, cabrio's en een oude brandweerauto in originele staat. Bekijk ook een mooie fotocollectie en films uit de jaren dertig.

Exodus Events

otterlo, Gelderland (8.98km)  -  Doe een potje discgolf of neem pijl en boog ter hand. Exodus Events verzorgt familiedagen, bedrijfsuitjes en andere evenementen op maat.

Kofferbakverkopen in Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (9.02km)  -  De Apeldoornse kofferbakverkopen zorgen voor een kleurrijk lint van kleedjes naast auto's langs het Kanaal. De snuffelmarkt vindt plaats op zes zaterdagen in de zomermaanden. Wees er op tijd bij!

Escapepark Veluwe

apeldoorn, Gelderland (9.47km)  -  Een bijzondere locatie kan voor een Escapepark op de Veluwe natuurlijk niet ontbreken! Stap binnen in een houten huis in het bos en probeer binnen zestig minuten te ontsnappen.

Wisentensafari op de Veluwe

kootwijk, Gelderland (9.52km)  -  Spot wisenten in hun natuurlijke omgeving tijdens een Wisentensafari! Ga op pad met een ervaren gids en verken een verborgen stukje Veluwe. Wie weet zie je tijdens de excursie ook wel herten en wilde zwijnen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Herberg de Boer'nkinkel