1

Uitstapjes vlakbij Zeilen met de Koh-i-Noor -...

Vuurtoren Lemmer

lemmer, Friesland (0.27km)  -  De vuurtoren van Lemmer is in 1994 gebouwd. Het is een open staalconstructie en niet toegankelijk voor bezoekers. Wel kan er naar gekeken worden.

Ir. D.F. Woudagemaal

lemmer, Friesland (2.2km)  -  Het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld staat in Lemmer. Het Ir. D.F. Woudagemaal is in 1920 gebouwd en is nog altijd te bezoeken.

Duikmuseum Lemmer

lemmer, Friesland (2.72km)  -  Alles willen weten over duiken, maar toch liever niet nat worden? Dan is het Duikmuseum in Lemmer echt een aanrader! Van modern tot heel erg ouderwets: elke duikersoutfit is hier te zien!

Showtuinen Kwekerij Joosten

rutten, Flevoland (4.27km)  -  Ontdek de schoonheid van de natuur bij de showtuinen van Kwekerij Joosten. Hier zijn honderden soorten irissen en hemerocallissen te bewonderen, elke maand in een andere staat.

Museum Sloten

sloten, Friesland (7.29km)  -  Neem een kijkje in het verleden van het Friese Sloten in Museum Stedhûs Sleat. En bewonder de bijzondere collectie toverlantaarns!

Skutsjesilen op de Friese Meren

leeuwarden, Friesland (7.87km)  -  Sportief of niet, varen op de Friese meren is altijd een geschikt dagje uit. Nog leuker wordt het op een echt skûtsje, die vast bekend zijn door het jaarlijkse skûtsjesilen. Voor sportliefhebbers, een bedrijfsuitje of een familiedag.

Wandelroute Buitenbantpad

bant, Flevoland (8.45km)  -  Wandelroute Buitenbantpad biedt een frisse wind op een route die traditionele biologische landbouw combineert met bossen, drafpaden en de rand van het dorp Bant.

Strand de Ulesprong Tjeukemeer

sint nicolaasga, Friesland (8.72km)  -  Spring in het Tjeukemeer en geniet van de zon op Strand de Ulesprong. Je vindt dit zwemstrandje aan de bovenzijde van het Tjeukemeer.

De Bantsiliek

bant, Flevoland (8.88km)  -  De Bantsiliek is een multifunctioneel centrum in het hart van Bant. Er vinden allerlei activiteiten plaats, van kunstbeurs tot danswedstrijd.

Solex verhuur Sloten

wijckel, Friesland (9.33km)  -  Het platteland van het Friese Gaasterland verkennen? Doe dit dan comfortabel en milieuvriendelijk op een solex of een e-chopper van Solex verhuur Sloten!

Toeren met een solex of een DAF 33

harich, Friesland (11.91km)  -  Ga terug in de tijd met een nostalgische solex of een prachtige DAF 33. Solex Verhuur Friesland heeft de leukste ideeën voor een dagje toeren, compleet met lange solexjas of zo'n grappig automaatje!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zeilen met de Koh-i-Noor - GESLOTEN