Uitstapjes vlakbij De Plompe Toren

-in the spotlights-

Bewaerschole

burgh-haamstede, Zeeland (2.78km)  -  Ontdek internationale kunst in de tentoonstellingsruimte Bewaerschole in Burgh-Haamstede. Hier wordt actuele kunst getoond.

Museum de Burghse Schoole

burgh-haamstede, Zeeland (2.91km)  -  Museum de Burghse Schoole is een authentiek schoolgebouw van rond 1845. Hoe zag een dagje school er vroeger uit? Ontdek in het museum ook meer over de historie van Burgh en omgeving.

Huis van Burgh

burgh-haamstede, Zeeland (2.94km)  -  Geniet van een actief dagje uit met elkaar bij Huis van Burgh. Midgetgolfen, bowlen, groepsuitdagingen aangaan en daarna gezellig een hapje eten.

Recreatiepark 't Lapje

burgh-haamstede, Zeeland (4.67km)  -  Recreatiepark 't Lapje zit vol actief vermaak voor jong en oud. Voetballen, midgetgolfen en trampoline springen. Een leuke bestemming voor een actief dagje uit.

-in the spotlights-

Bowling Renesse

renesse, Zeeland (5.25km)  -  Bowling Renesse is een prima plek voor een rustig en gezellig spelletje, bijvoorbeeld op een regenachtige dag. Je kunt hier bowlen, snookeren of poolen. Het centrum staat in het midden van dit toeristische Zeeuwse dorp.

't Boemeltreintje

renesse, Zeeland (5.26km)  -  Rijd comfortabel van plek naar plaats met 't Boemeltreintje. Dit is namelijk geen hobbeltrein, maar een comfortabele trein op autobanden. Ontdek Schouwen-Duiveland tijdens de rondrit!

Kabouterbos Renesse

renesse, Zeeland (5.66km)  -  In Kabouterbos Renesse zie je echt de kabouters! Aan het werk, schuilend in een kasteeltje, lopend over een hoog bruggetje tussen twee bomen... er is zelfs een heel dorpje, verstopt tussen het mos!

Eendenkooi Renesse

renesse, Zeeland (6.1km)  -  In de Eendenkooi van Renesse ving men sinds 1891 eenden... om op te eten. Ook nu dat niet meer nodig is, stikt het in de waterplas nog altijd van de eendjes. Boek een rondleiding!

Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa

kerkwerve, Zeeland (7.27km)  -  Wandelen met alpaca's of zelfs een potje golfen op het platteland tussen deze schattige beesten? Het kan bij de Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa in Kerkwerve. Volg een rondleiding of doe mee aan een workshop alpacawol.

The Scuba Experience

scharendijke, Zeeland (7.84km)  -  Het Nederlandse onderwaterleven is zeer bijzonder. Duikschool Scharendijke organiseert duiken in de Grevelingen en de Oosterschelde voor beginners en gevorderden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Plompe Toren