1

Bewaerschole

burgh-haamstede, Zeeland (0.14km)  -  Ontdek internationale kunst in de tentoonstellingsruimte Bewaerschole in Burgh-Haamstede. Hier wordt actuele kunst getoond.

Pannekoekenmolen De Graanhalm

burgh-haamstede, Zeeland (0.63km)  -  Volkoren pannenkoeken eten in een ouderwetse molen op een steenworp afstand van het strand? Het klinkt als een droom, maar het kan bij De Graanhalm in Burgh-Haamstede.

Museum de Burghse Schoole

burgh-haamstede, Zeeland (0.92km)  -  Museum de Burghse Schoole is een authentiek schoolgebouw van rond 1845. Hoe zag een dagje school er vroeger uit? Ontdek in het museum ook meer over de historie van Burgh en omgeving.

Huis van Burgh

burgh-haamstede, Zeeland (1.44km)  -  Geniet van een actief dagje uit met elkaar bij Huis van Burgh. Midgetgolfen, bowlen, groepsuitdagingen aangaan en daarna gezellig een hapje eten.

Recreatiepark 't Lapje

burgh-haamstede, Zeeland (2.07km)  -  Recreatiepark 't Lapje zit vol actief vermaak voor jong en oud. Voetballen, midgetgolfen en trampoline springen. Een leuke bestemming voor een actief dagje uit.

Mountainbikeroute Westerschouwen

burgh-haamstede, Zeeland (2.37km)  -  Beklim steile zandheuvels, hobbel omlaag over trappetjes en geniet van de mooie bossen en duinen in de kop van Schouwen op deze mountainbike route.

De Plompe Toren

burgh-haamstede, Zeeland (2.75km)  -  Het dorp Koudekerke is verdwenen. Het enige wat nog rest is de Plompe Toren. Geniet op de toren van het weidse uitzicht over de Oosterschelde en ontdek binnenin de mysterieuze geschiedenis van het verdronken dorp.

Kabouterpad Westerschouwen

westenschouwen, Zeeland (3.81km)  -  De boswachter weet het zeker: in boswachterij Westerschouwen wonen kabouters! Volg het kabouterpad en ga zelf op zoek.

Wandelroutes Westerschouwen

westenschouwen, Zeeland (3.81km)  -  In boswachterij Westerschouwen heeft Staatsbosbeheer vijf gemarkeerde wandelroutes uitgezet, die je leiden langs de mooiste plekken.

Klimbos Zeeland Westerschouwen

burgh-haamstede, Zeeland (3.81km)  -  Beleef een avontuur in de bomen van Klimbos Zeeland Westerschouwen! Het park ligt vlakbij het strand. Je daagt hier je vrienden, familie of jezelf uit op zesgekleurde parcoursen.

Eendenkooi Renesse

renesse, Zeeland (3.9km)  -  In de Eendenkooi van Renesse ving men sinds 1891 eenden... om op te eten. Ook nu dat niet meer nodig is, stikt het in de waterplas nog altijd van de eendjes. Boek een rondleiding!

't Boemeltreintje

renesse, Zeeland (3.91km)  -  Rijd comfortabel van plek naar plaats met 't Boemeltreintje. Dit is namelijk geen hobbeltrein, maar een comfortabele trein op autobanden. Ontdek Schouwen-Duiveland tijdens de rondrit!

Bowling Renesse

renesse, Zeeland (4.07km)  -  Bowling Renesse is een prima plek voor een rustig en gezellig spelletje, bijvoorbeeld op een regenachtige dag. Je kunt hier bowlen, snookeren of poolen. Het centrum staat in het midden van dit toeristische Zeeuwse dorp.

Paardrijden bij Manege Grol

renesse, Zeeland (4.29km)  -  Maak een buitenrit te paard door de duinen en over het strand! Bij Manege Grol kun je verschillende buitenritten boeken - beginner of gevorderd - of paardrijles nemen.

Kabouterbos Renesse

renesse, Zeeland (4.92km)  -  In Kabouterbos Renesse zie je echt de kabouters! Aan het werk, schuilend in een kasteeltje, lopend over een hoog bruggetje tussen twee bomen... er is zelfs een heel dorpje, verstopt tussen het mos!

The Scuba Experience

scharendijke, Zeeland (8.33km)  -  Het Nederlandse onderwaterleven is zeer bijzonder. Duikschool Scharendijke organiseert duiken in de Grevelingen en de Oosterschelde voor beginners en gevorderden.

Alpacafarm Kerkwerve

kerkwerve, Zeeland (9.18km)  -  Wandelen met alpaca's of zelfs een potje golfen op het platteland tussen deze schattige beesten? Het kan bij de alpacafarm in Kerkwerve. Volg een rondleiding of doe mee aan een workshop alpacawol.

Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam

ouddorp, Zuid-Holland (9.71km)  -  Een verfrissende duik nemen in het Grevelingenmeer? Bij Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam kies je uit meerdere opties om het water van het Grevelingenmeer te trotseren!

Zeeland Buitenland - Natuurspeelpark

ouddorp, Zuid-Holland (9.92km)  -  Oude kleren aan en op naar Zeeland Buitenland, een natuurspeelpark aan de oevers van het Grevelingenmeer. Kom vlotten bouwen, kanovaren, klimmen en lekker spelen. Of stel een heel programma samen!

Natural High

Natural High

Ga voor actie op het strand Trotseer het zand en de zilte wind aan de kust van Ouddorp. Kom kitebuggyen of blokarten bij Natural High! Of waag je aan beide experiences op je stoere dagje uit op het strand.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Galerie Het Oude Raadhuis