Uitstapjes vlakbij Jachthaven Colijnsplaat

De Zeeuwse Rozentuin

kats, Zeeland (4.04km)  -  Flaneer tussen de kleurige bloemen in de Zeeuwse Rozentuin, vlak bij Goes. De tuin heeft meer dan duizend soorten rozen!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Galerie Lijn 3

geersdijk, Zeeland (6.15km)  -  Galerie Lijn 3 huist in de omgebouwde stal van een historische boerderij op Zuid-Beveland. Binnen in de stal en buiten in de grote tuin staat en hangt moderne figuratieve kunst. Wandel langs de kunst of ontdek je eigen talent tijdens een...

gesloten, open van  1 april t/m 31 oktober, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Bugracer.nl - Buggyverhuur

kortgene, Zeeland (6.37km)  -  Zeeland heeft water, Zeeland heeft stadjes, Zeeland is mooi! Maar heb je Zeeland weleens vanaf een Buggy bekeken? Nee? Misschien eens tijd voor Bugracer.nl!

elke dag geopend 

Meezeilen op een historisch zeilschip

zierikzee, Zeeland (7.05km)  -  Spot vogels, bruinvissen en zeehonden vanaf een historisch zeilschip en hijs de zeilen van de Scaldis of Morgenster.

gesloten, open van  1 april t/m 31 augustus, van 14:00 uur tot 17:00 uur 

Frisia Rondvaarten

zierikzee, Zeeland (7.13km)  -  Ga op zeehondensafari of maak een heerlijke dagtocht vanuit Kamperland naar Zierikzee. Voor een spetterende dag op het water ben je bij Frisia Rondvaarten aan het goede adres.

geopend op afspraak of bel +31 (0)166 - 65 43 21 

De Dikke Toren

zierikzee, Zeeland (7.26km)  -  De Sint Lievensmonstertoren, beter bekend als de Dikke Toren (1510), is niet te missen tijdens je bezoekje aan Zierikzee. Beklim de toren voor een prachtig uitzicht over de Zeeuwse stad en de Oosterschelde.

gesloten, open van  1 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Cameramuseum

zierikzee, Zeeland (7.41km)  -  Het Cameramuseum in Zierikzee vertelt het verhaal over de historie en het ontstaan van fotografie. Ontdek alles over de Schouwse fotografen, donkere kamer, projectie, stereo en studio.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Stadhuismuseum Zierikzee

zierikzee, Zeeland (7.46km)  -  Het Stadhuismuseum in Zierikzee is al een bezoek waard door het bijzondere gebouw. Het oude stadhuis heeft een bijzondere zoldering van houten spanten. Bezoek vaste exposities als de Kajak van Zierikzee en bekijk de vondsten uit scheepswrakken.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Gevangenis Gravensteen

zierikzee, Zeeland (7.46km)  -  De oudste gevangenis van Zeeland vind je in Zierikzee: gevangenis Gravensteen. Hier werden ooit gevangenen onder barre omstandigheden opgesloten. Nu staan de deuren gelukkig open als je een kijkje komt nemen tijdens een van de rondleidingen.

open op woensdag en zaterdag 

Company Sailing: arrangementen voor bedrijven en groepen

brouwershaven, Zeeland (7.52km)  -  Met de wind in de haren ontspannen tijdens een heerlijke zeiltocht met Company Sailing. Bedrijven, families of gezellig met vriendinnen: elke groep heeft de keuze uit een leuk zeilarrangement.

elke dag geopend 

Museumhaven Zeeland

zierikzee, Zeeland (7.64km)  -  De Museumhaven Zeeland is een museum op twee locaties. Op de buitenlocatie liggen historische schepen en binnen nemen bezoekers een kijkje in de werf.

gesloten, open van  23 april t/m 31 oktober, van 13:00 uur tot 16:30 uur 

Oestour

wilhelminadorp, Zeeland (9.05km)  -  Leer met Oestour zelf oesters te rapen, openen en bereiden.

geopend soms geopend op zondag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Jachthaven Colijnsplaat