Uitstapjes vlakbij Jachthaven Colijnsplaat

Galerie Lijn 3

geersdijk, Zeeland (6.15km)  -  Galerie Lijn 3 huist in de omgebouwde stal van een historische boerderij op Zuid-Beveland. Binnen in de stal en buiten in de grote tuin staat en hangt moderne figuratieve kunst. Wandel langs de kunst of ontdek je eigen talent tijdens een...

Frisia Rondvaarten

zierikzee, Zeeland (7.13km)  -  Ga op zeehondensafari of maak een heerlijke dagtocht vanuit Kamperland naar Zierikzee. Voor een spetterende dag op het water ben je bij Frisia Rondvaarten aan het goede adres.

De Dikke Toren

zierikzee, Zeeland (7.26km)  -  De Sint Lievensmonstertoren, beter bekend als de Dikke Toren (1510), is niet te missen tijdens je bezoekje aan Zierikzee. Beklim de toren voor een prachtig uitzicht over de Zeeuwse stad en de Oosterschelde.

Gevangenis Gravensteen

zierikzee, Zeeland (7.46km)  -  De oudste gevangenis van Zeeland vind je in Zierikzee: gevangenis Gravensteen. Hier werden ooit gevangenen onder barre omstandigheden opgesloten. Nu staan de deuren gelukkig open als je een kijkje komt nemen tijdens een van de rondleidingen.

Stadhuismuseum Zierikzee

zierikzee, Zeeland (7.46km)  -  Het Stadhuismuseum in Zierikzee is al een bezoek waard door het bijzondere gebouw. Het oude stadhuis heeft een bijzondere zoldering van houten spanten. Bezoek vaste exposities als de Kajak van Zierikzee en bekijk de vondsten uit scheepswrakken.

Museumhaven Zeeland

zierikzee, Zeeland (7.64km)  -  De Museumhaven Zeeland is een museum op twee locaties. Op de buitenlocatie liggen historische schepen en binnen nemen bezoekers een kijkje in de werf.

Oestour

wilhelminadorp, Zeeland (9.05km)  -  Trek een dagje de Zeeuwse natuur in en leer uw eigen oesters rapen, openen en bereiden tijdens Oestour.

De Plompe Toren

burgh-haamstede, Zeeland (10.26km)  -  Het dorp Koudekerke is verdwenen. Het enige wat nog rest is de Plompe Toren. Geniet op de toren van het weidse uitzicht over de Oosterschelde en ontdek binnenin de mysterieuze geschiedenis van het verdronken dorp.

Ambachtscentrum Goes

goes, Zeeland (10.59km)  -  In het Ambachtscentrum in Goes vinden oude ambachten hun werkplezier terug. Neem een kijkje in dit karakteristiek opgebouwde, overdekte marktpleintje. In de huisjes rond het plein demonstreren ambachtslieden allerlei oude ambachten.

Huis van Burgh

burgh-haamstede, Zeeland (12.21km)  -  Geniet van een actief dagje uit met elkaar bij Huis van Burgh. Midgetgolfen, bowlen, groepsuitdagingen aangaan en daarna gezellig een hapje eten.

Museum de Burghse Schoole

burgh-haamstede, Zeeland (12.53km)  -  Museum de Burghse Schoole is een authentiek schoolgebouw van rond 1845. Hoe zag een dagje school er vroeger uit? Ontdek in het museum ook meer over de historie van Burgh en omgeving.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Jachthaven Colijnsplaat