De Kookfabriek Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.45km)  -  Volg een kookworkshop bij De Kookfabriek en maak je eigen twee-, drie- of viergangenmenu onder begeleiding van een professional. Na de kookles eet je natuurlijk zelf lekker alles op!

Speeltuin Amstelpark

amsterdam, Noord-Holland (1.9km)  -  Glij van de glijbaan en bewaar je evenwicht op de touwladders. Kom spelen in speeltuin Amstelpark!

Ziggo Dome Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.98km)  -  De grootste concertlocatie van Nederland is Ziggo Dome! Marco Borsato, Lionel Richie, André Rieu: allemaal schitteren ze op de planken van dit bijzondere moderne stadion.

Eindeloos jumpen bij Jumpsquare Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.99km)  -  In Jumpsquare Amsterdam is de sky the limit. Speel al jumpend een potje basketbal, maak sierlijke salto's en laat je vallen in een enorm luchtkussen. Hier jump je de hele dag!

Galerie ART District

amsterdam, Noord-Holland (2.05km)  -  Een liefhebber van kunst maar geen budget voor een duur kunstwerk? Ga dan naar galerie ART District. Zuiver originele kunstwerken voor betaalbare tarieven.

Woonmall Villa ArenA

amsterdam, Noord-Holland (2.06km)  -  Met ruim vijftig woonwinkels heeft Villa ArenA alles in huis voor de keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer.

Johan Cruijff ArenA - zakelijke events

amsterdam, Noord-Holland (2.15km)  -  Een evenement of vergadering in stijl organiseren? In de Johan Cruijff ArenA zijn er zalen te huur voor elke gelegenheid. Of vergader exclusief in een van de skylounges en schuif daarna aan in een van de restaurants.

Johan Cruijff ArenA

amsterdam, Noord-Holland (2.15km)  -  De Johan Cruijff ArenA is de thuishaven van voetbalclub Ajax, maar ook de plek waar verschillende concerten en grote evenementen worden gehouden.

Stadiontour in Johan Cruijff ArenA

amsterdam, Noord-Holland (2.15km)  -  Neem een kijkje achter de schermen in de Johan Cruijff ArenA. Doorloop tijdens een Tour van 75 minuten alle hoogtepunten van het stadion. De kleedkamer, spelerstunnel en natuurlijk de Ajax Gallery of Fame.

De Mirandabad

amsterdam, Noord-Holland (2.25km)  -  Geniet van het warme water in 'De Mirandabad'. Naast heerlijke bubbelbaden, whirlpools, stoomcabines en kruidenbaden kun je bij mooi weer ook buiten zwemmen.

VR Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.36km)  -  Lasergamen in een andere wereld, zelf vliegen en zombies uitschakelen: beleef samen de wildste avonturen bij VR Amsterdam.

AFAS Live

amsterdam-zuidoost, Noord-Holland (2.47km)  -  Het poppodium van Nederland: AFAS Live (voorheen de Heineken Music Hall). Ieder week treden hier bekende artiesten op.

Pathé Arena

amsterdam, Noord-Holland (2.53km)  -  Met wel veertien bioscoopzalen zorgt Pathé Arena voor een grote keus aan nieuwe films. Uniek is de IMAX-ervaring in deze bioscoop.

Gamestate Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.53km)  -  Get your game on! In Gamestate Amsterdam vind je meer dan negentig games. Speel airhockey, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, waarmee je prijzen kunt winnen.

The Upside Down Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.6km)  -  The Upside Down Amsterdam is een ode aan de moderne Nederlandse cultuur. Dropjes, dancemuziek, Mondriaan: bewonder allerlei typisch Hollandse dingen in spectaculaire themakamers met een extreem hoge selfiewaarde.

Museum Amstelland

ouderkerk aan de amstel, Noord-Holland (2.68km)  -  Ontdek de geschiedenis van Ouderkerk aan de Amstel in Museum Amstelland. Bijzonder: het museum is gevestigd in vier oude diaconiehuisjes en wordt volledig door vrijwilligers gerund.

RAI Theater

amsterdam, Noord-Holland (2.78km)  -  Het RAI Theater in de Amsterdam RAI is een van de grootste theaterzalen van Amsterdam. Dit ultramoderne theater is voorzien van de nieuwste snufjes het gebied van podiumtechniek. Hier treden grote binnenlandse en buitenlandse artiesten op.

Speelboerderij Elsenhove

amstelveen, Noord-Holland (2.83km)  -  Ga op stap met de boer en help mee met het voeren van de dieren van Speelboerderij Elsenhove. Koeien, schapen, varkens, geiten: ze wonen hier allemaal!

RAI Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.94km)  -  RAI Amsterdam is één van de bekendste evenementenhallen van Nederland. Deze indrukwekkende locatie is makkelijk bereikbaar en heeft een oppervlakte van maar liefst 87.000 vierkante meter.

ABN AMRO Kunstruimte

amsterdam, Noord-Holland (3.13km)  -  ABN AMRO verzamelt al veertig jaar kunst. Bewonder de grootste bedrijfscollectie van Nederland in de kunstruimte in entreehal van het hoofdkantoor in Amsterdam.

Maak de rit van je leven in een supercar

almere, Flevoland (3.17km)  -  Maak je ultieme droomrit in een Audi R8 of een Maserati GranTurismo S bij Drive the Passion! Nu ben jij het die de blits maakt op de weg en anderen voorbij racet in een jaloersmakende sportauto. Natuurlijk ga je ook op de kiek met je supercar.

Watersport bij Kanoschool.nl

wormer, Noord-Holland (3.2km)  -  Kanoschool.nl is niet voor watjes! Kanopolo, raften of probeer de waveski eens uit! Kanoën gebeurt in de grachten van Amsterdam, maar Kanoschool.nl kom je ook tegen op het strand.

Akzonobel Art Foundation

amsterdam, Noord-Holland (3.22km)  -  Bezoek de AkzoNobel Essential Art Space voor bijzondere kunst en diverse tentoonstellingen. Rondleidingen zijn mogelijk op afspraak.

Intratuin Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (3.47km)  -  Intratuin Amsterdam heeft niet alleen alles voor de tuin, het is bijvoorbeeld ook mogelijk een foto op tuincanvas af te drukken.

Museum De Dageraad

amsterdam, Noord-Holland (3.52km)  -  In Museum De Dageraad dompel je jezelf onder in de wereld van de beroemde kunst- en architectuurstroming de Amsterdamse School én het bekende Plan Zuid van architect H.P. Berlage.

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Amstelsport