1

Pitch&Putt Golf Molenhoek

molenhoek, Limburg (1.12km)  -  Pitch&Putt Molenhoek is voor Nederlandse begrippen een erg 'buitenlandse baan'. Dat komt door de hoogteverschillen van het Limburgse heuvelland. Dat maakt het golfen extra uitdagend!

Ateliermuseum Jac Maris

heumen, Gelderland (1.74km)  -  In Ateliermuseum Jac Maris is te zien hoe beeldhouwer Jac Maris woonde en werkte. Bij het museum hoort ook een beeldentuin.

Heemtuin Malden

malden, Gelderland (2.45km)  -  Heemtuin Malden is een vrij toegankelijk natuurgebied. Ga zelf op ontdekkingstocht of volg een excursie.

Coffyn - koffiebranderij en proeverij

malden, Gelderland (3.07km)  -  Geniet van een heerlijk, versgebrand kopje koffie met uitzicht op de Waal. Koffie is bij Coffyn een echte belevenis. Proeven, demonstraties en workshops maken deze belevenis compleet.

Intratuin Malden

malden, Gelderland (3.1km)  -  Koop een mooi boeket bij de Bloemenshop, geniet van een hapje en een drankje bij het Tuincafé en krijg inspiratie voor de eigen tuin bij de Intratuin in Malden.

Restaurant St. Walrick

overasselt, Gelderland (4.93km)  -  Vlakbij het natuurreservaat De Overasseltste en Hatertse Vennen ligt dit gezellige restaurant waar je zowel à la carte als pannenkoeken kunt eten. Heerlijk na afloop van een wandeling door de prachtige natuur.

Nederlands Wijnbouwcentrum

groesbeek, Gelderland (4.96km)  -  Leer alles over wijn, volg een interessante workshop en proef echte Groesbeekse wijnen in het Nederlands Wijnbouwcentrum!

Wijnhoeve de Colonjes

groesbeek, Gelderland (4.96km)  -  Altijd al eens willen weten hoe biologische wijn wordt gemaakt? Tijdens een rondleiding op wijnhoeve de Colonjes in Groesbeek kom je alles te weten!

Speeltuin Brakkefort

nijmegen, Gelderland (5.08km)  -  Rijd op de scootertjes of glijd vliegensvlug van de glijbaan naar beneden. In speeltuin Brakkefort in Nijmegen raken kinderen niet snel uitgespeeld!

Bowling Plasmolen

plasmolen, Limburg (5.1km)  -  Bij Bowling Plasmolen beleef je een onvergetelijke tijd terwijl je de kegels van de baan rolt.

Pannekoekenbakker Plasmolen

plasmolen, Limburg (5.13km)  -  Kom naar Limburg en geniet van een van de 250 verschillende pannenkoeken bij de Pannekoekenbakker in Plasmolen. Ook biedt de Pannekoekenbakker arrangementen aan. Leuk voor een familiedag, kinderfeestje of bedrijfsuitje.

Pannenkoekenrestaurant Den Tol Plasmolen

plasmolen, Limburg (5.19km)  -  Zin in een simpele pannenkoek met suiker of ga je voor een gevulde pannenkoek met zalm, sla en mosterd-dillesaus? Bij pannenkoekenrestaurant Den Tol in Plasmolen kan het allemaal!

Agrarisch Museum De Lage Hof

overasselt, Gelderland (5.26km)  -  De tentoonstelling van oude landbouw werktuigen in Agrarisch Museum De Lage Hof, vroeger De Garstkamp, in Overasselt is voor oudere mensen een feest van herkenning en voor jonge mensen een grote ontdekking!

Museum De Lage Hof

overasselt, Gelderland (5.26km)  -  De tentoonstelling van oude landbouw werktuigen in Agrarisch Museum De Lage Hof in Overasselt is voor oudere mensen een feest van herkenning en voor jonge mensen een grote ontdekking!

Wandelroute Vennen

nijmegen, Gelderland (5.28km)  -  Ontdek het heuvelige natuurgebied Rijk van Nijmegen, tussen Nijmegen en de Duitse grens. Wandel langs vennetjes en akkertjes en door bos.

Golfhuisje Plasmolen

plasmolen, Limburg (5.62km)  -  Elke baan van midgetgolfbaan 't Golfhuisje heeft een minimale lengte van 12 meter. Hier kun je lekker actief bezig zijn met de hele familie! En voor- of achteraf lekker genieten in de brasserie!

Cenakelkerk

heilig landstichting, Gelderland (5.82km)  -  De Cenakelkerk is al van veraf te herkennen aan de twee witte torens en koepel.

Hortus Nijmegen

nijmegen, Gelderland (5.83km)  -  Hortus Nijmegen bestaat eigenlijk uit twee tuinen. In de Botanische tuin kun je door allemaal verschillende landschappen struinen. De Theetuin staat vol prachtige bloemenperken en kun je bijkomen op het terras.

Afrikaans avontuur: reis door het Afrika Museum

berg en dal, Gelderland (5.87km)  -  Loop door een dorp in Mali, klim in een paalwoning uit Benin en bezoek Ghana. O, en heb je ooit tanden en veertjes in een kunstwerk gezien? In het Afrika Museum wacht binnen én buiten één groot avontuur!

Museumpark Orientalis - Heilig Land Stichting

heilig landstichting, Gelderland (5.87km)  -  Reis door de wereld van de drie heilige boeken en stap binnen in de leefwereld van de drie wereldreligies jodendom, christendom en islam in Museumpark Orientalis Heilig Land Stichting.

Boerengolf De Horst

groesbeek, Gelderland (6.13km)  -  Trek die boerenkiel maar uit de kast en de klompen uit het stof. Zet je beste Hollandse boerenbeentje voor en ga boerengolven tussen de koeien!

Rondleiding Goffertstadion

nijmegen, Gelderland (6.25km)  -  Neem een kijkje in onder andere de kleedkamers, spelerstunnel, dug-out en van NEC Nijmegen tijdens een rondleiding door het Goffertstadion.

MUZIEUM

MUZIEUM

Bestel je kaarten met korting! Even boodschappen doen of naar de stad voor een cadeautje lijkt heel simpel. Als je blind of slechtziend bent, is dit niet zo gemakkelijk. Ervaar het dagelijks leven in het donker onder begeleiding van een blinde of slechtziende gids van MUZIEUM.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Imkerij Immenhof