Uitstapjes vlakbij Imkerij Immenhof

Landgoed Bergzicht - De Raaf

heumen, Gelderland (0.17km)  -  Landgoed Bergzicht - De Raaf is een mooie landelijke plek voor het vieren van een feest. Je kunt terecht in verschillende historische locaties als de voormalige ambtswoning Bergzicht of in de brouwerij voor een feest in de stijl die bij je past.

Pitch&Putt Golf Molenhoek

molenhoek, Limburg (1.12km)  -  Pitch&Putt Molenhoek is voor Nederlandse begrippen een erg 'buitenlandse baan'. Dat komt door de hoogteverschillen van het Limburgse heuvelland. Dat maakt het golfen extra uitdagend!

Intratuin Malden

malden, Gelderland (3.1km)  -  Koop een mooi boeket bij de Bloemenshop, geniet van een hapje en een drankje bij het Tuincafé en krijg inspiratie voor de eigen tuin bij de Intratuin in Malden.

Restaurant St. Walrick

overasselt, Gelderland (4.93km)  -  Vlakbij het natuurreservaat De Overasseltste en Hatertse Vennen ligt dit gezellige restaurant waar je zowel à la carte als pannenkoeken kunt eten. Heerlijk na afloop van een wandeling door de prachtige natuur.

Wijnhoeve de Colonjes

groesbeek, Gelderland (4.96km)  -  Altijd al eens willen weten hoe biologische wijn wordt gemaakt? Tijdens een rondleiding op wijnhoeve de Colonjes in Groesbeek kom je alles te weten!

Speeltuin Brakkefort

nijmegen, Gelderland (5.08km)  -  Rijd op de scootertjes of glijd vliegensvlug van de glijbaan naar beneden. In speeltuin Brakkefort in Nijmegen raken kinderen niet snel uitgespeeld!

Pannekoekenbakker Plasmolen

plasmolen, Limburg (5.13km)  -  Kom naar Limburg en geniet van een van de 250 verschillende pannenkoeken bij de Pannekoekenbakker in Plasmolen. Ook biedt de Pannekoekenbakker arrangementen aan. Leuk voor een familiedag, kinderfeestje of bedrijfsuitje.

Agrarisch Museum De Lage Hof

overasselt, Gelderland (5.26km)  -  Ontdek hoe het er rond 1900 op een boerderij aan toe ging in Agrarisch Museum De Lage Hof. Voor oudere mensen een feest van herkenning en voor jonge mensen een grote ontdekking!

Wandelroute Vennen

nijmegen, Gelderland (5.28km)  -  Ontdek het heuvelige natuurgebied Rijk van Nijmegen, tussen Nijmegen en de Duitse grens. Wandel langs vennetjes en akkertjes en door bos.

Golfhuisje Plasmolen

plasmolen, Limburg (5.62km)  -  Elke baan van midgetgolfbaan 't Golfhuisje heeft een minimale lengte van 12 meter. Hier kun je lekker actief bezig zijn met de hele familie! En voor- of achteraf lekker genieten in de brasserie!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Imkerij Immenhof