Uitstapjes vlakbij Museum Het Schip

Tony's Thuis Store

amsterdam, Noord-Holland (0.48km)  -  Tony's Chocolonely fan? Dan moet je echt naar Tony's Thuis Store in Amsterdam gaan. Stapels repen staren je aan. Dat kan je toch niet weerstaan?

Cultuurpark Westergas

amsterdam, Noord-Holland (0.48km)  -  Cultuur, recreatie en natuur vullen elkaar aan in Cultuurpark Westergas. Dit stadspark heeft ruimte genoeg voor concerten en evenementen, maar biedt ook kleinere expositieruimtes.

Schuif aan bij je favoriete tv-programma

amsterdam, Noord-Holland (0.48km)  -  Maak op het Westergasfabriekterrein je lievelingsprogramma mee. Een avondje uit, terwijl je in het publiek zit bij bekende televisieshows. Beleef de spanning achter de schermen van een televisieopname en ontmoet beroemde presentatoren en gasten.

Museum om de Hoek

amsterdam, Noord-Holland (0.61km)  -  Altijd al meer willen weten over de lokale geschiedenis en cultuur van Amsterdam? Beleef de bijzondere verhalen op verschillende manieren bij de verschillende lokale buurtmusea, verspreid door de stad.

Playhood

amsterdam, Noord-Holland (0.71km)  -  Ontdek de magie van het spel en laat je fantasie de vrije loop bij Playhood. In deze indoor speeltuin spelen kinderen in allerlei kleine winkeltjes, waarin ze de rol van kapper, postbode en nog veel meer kunnen kruipen.

Theater Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.78km)  -  Theater Amsterdam opende op 8 mei 2014 met de theatervoorstelling ANNE, over het leven van Anne Frank. In het theater, net buiten het centrum, staan voorstellingen voor langere tijd op het programma.

Pianola Museum

amsterdam, Noord-Holland (1.46km)  -  Ontdek de geschiedenis van de pianola, de zelfspelende piano, in het Pianola Museum in Amsterdam. Dat klinkt als muziek in de oren!

Amaze Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.57km)  -  Ga op een audiovisuele trip vol spectaculaire lichteffecten, lasers, visuals, rook en indringend geluid bij Amaze. Ontwikkeld door evenementenorganisator ID&T!

Kringloopwinkel RataPlan Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.59km)  -  RataPlan is de grootste kringloopwinkel van Amsterdam: twee verdiepingen in een grote lichte hal, waar je echt van alles kunt vinden. Kleding, fietsen, elektronica of leuke hebbedingetjes, maar ook meubels en zelfs bouwmateriaal.

Amsterdam Tulip Museum

amsterdam, Noord-Holland (1.71km)  -  Tulpen, molens en klompen. Daar staat Nederland in het buitenland om bekend. De geschiedenis van één van deze clichés, de tulp, ontdek je in Amsterdam Tulip Museum.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum Het Schip