1

Uitstapjes vlakbij Wijnhoeve de Colonjes

Boerengolf De Horst

groesbeek, Gelderland (1.2km)  -  Trek die boerenkiel maar uit de kast en de klompen uit het stof. Zet je beste Hollandse boerenbeentje voor en ga boerengolven tussen de koeien!

Pannenkoekenrestaurant Den Tol Plasmolen

plasmolen, Limburg (3.45km)  -  Zin in een simpele pannenkoek met suiker of ga je voor een gevulde pannenkoek met zalm, sla en mosterd-dillesaus? Bij pannenkoekenrestaurant Den Tol in Plasmolen kan het allemaal!

Golfhuisje Plasmolen

plasmolen, Limburg (3.49km)  -  Elke baan van midgetgolfbaan 't Golfhuisje heeft een minimale lengte van 12 meter. Hier kun je lekker actief bezig zijn met de hele familie! En voor- of achteraf lekker genieten in de brasserie!

Bowling Plasmolen

plasmolen, Limburg (3.58km)  -  Bij Bowling Plasmolen beleef je een onvergetelijke tijd terwijl je de kegels van de baan rolt.

Pannekoekenbakker Plasmolen

plasmolen, Limburg (3.65km)  -  Kom naar Limburg en geniet van een van de 250 verschillende pannenkoeken bij de Pannekoekenbakker in Plasmolen. Ook biedt de Pannekoekenbakker arrangementen aan. Leuk voor een familiedag, kinderfeestje of bedrijfsuitje.

Eethuis De Diepen

milsbeek, Limburg (3.68km)  -  Sluit een fiets- of wandeltocht af met een overheerlijke pannenkoek bij eethuis De Diepen in het Limburgse Milsbeek en beleef het sentiment van vroeger met een oud-Hollands spel.

Pitch&Putt Golf Molenhoek

molenhoek, Limburg (4.25km)  -  Pitch&Putt Molenhoek is voor Nederlandse begrippen een erg 'buitenlandse baan'. Dat komt door de hoogteverschillen van het Limburgse heuvelland. Dat maakt het golfen extra uitdagend!

Recreatiegebied Mookerplas

plasmolen, Limburg (4.44km)  -  Recreatiegebied De Mookerplas is een verademing voor watersportliefhebbers. Kanoën, roeien, zeilen, surfen: het kan hier allemaal!

Imkerij Immenhof

heumen, Gelderland (4.96km)  -  Bij Imkerij Immenhof is alle informatie te vinden over de honingbij. Naast de informatie van het bezoekerscentrum, worden er ook lezingen gegeven. Pas op dat je niet (aan)gestoken wordt!

Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg

berg en dal, Gelderland (5.69km)  -  De groen-roodgeblokte kleedjes op tafel en de antieke sfeer maken pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg tot een klein museum, met oer-Hollandse pannenkoeken!

Heemtuin Malden

malden, Gelderland (5.75km)  -  Heemtuin Malden is een vrij toegankelijk natuurgebied. Ga zelf op ontdekkingstocht of volg een excursie.

Landschapmuseum

beek-ubbergen, Gelderland (6.15km)  -  Wandel door Hollandse glorie en laat je inspireren door elf miniatuurlandschappen, ontmoet de dassen of maak een stevige wandeling door demonstratiegebied Palland.

Museumpark Orientalis - Heilig Land Stichting

heilig landstichting, Gelderland (6.18km)  -  Reis door de wereld van de drie heilige boeken en stap binnen in de leefwereld van de drie wereldreligies jodendom, christendom en islam in Museumpark Orientalis Heilig Land Stichting.

Cenakelkerk

heilig landstichting, Gelderland (6.34km)  -  De Cenakelkerk is al van veraf te herkennen aan de twee witte torens en koepel.

Intratuin Malden

malden, Gelderland (6.58km)  -  Koop een mooi boeket bij de Bloemenshop, geniet van een hapje en een drankje bij het Tuincafé en krijg inspiratie voor de eigen tuin bij de Intratuin in Malden.

Coffyn - koffiebranderij en proeverij

malden, Gelderland (6.6km)  -  Geniet van een heerlijk, versgebrand kopje koffie met uitzicht op de Waal. Koffie is bij Coffyn een echte belevenis. Proeven, demonstraties en workshops maken deze belevenis compleet.

Ateliermuseum Jac Maris

heumen, Gelderland (6.65km)  -  In Ateliermuseum Jac Maris is te zien hoe beeldhouwer Jac Maris woonde en werkte. Bij het museum hoort ook een beeldentuin.

Kabouterroute langs de Kabouterboom

beek-ubbergen, Gelderland (6.72km)  -  De Kabouterboom is al bijna vijfhonderd jaar oud. Het is de allerdikste boom van Nederland en te vinden in het Kabouterbos. Zouden er kabouters in wonen? Zoek het uit tijdens de Kabouterroute!

Hortus Nijmegen

nijmegen, Gelderland (7.11km)  -  Hortus Nijmegen bestaat eigenlijk uit twee tuinen. In de Botanische tuin kun je door allemaal verschillende landschappen struinen. De Theetuin staat vol prachtige bloemenperken en kun je bijkomen op het terras.

Recreatiegebied Wylerbergmeer

beek-ubbergen, Gelderland (7.18km)  -  In het heuvelachtige landschap van Het Rijk van Nijmegen ligt recreatiegebied Wylerbergmeer. Hier waant de bezoeker zich in het buitenland! Een echt dagje uit.

Speeltuin Brakkefort

nijmegen, Gelderland (7.22km)  -  Rijd op de scootertjes of glijd vliegensvlug van de glijbaan naar beneden. In speeltuin Brakkefort in Nijmegen raken kinderen niet snel uitgespeeld!

Speeltuin De Leemkuil

nijmegen, Gelderland (7.24km)  -  In de grootste speeltuin van Nijmegen zijn meer dan negentig speeltoestellen voor kleine en grote kinderen. Ze kunnen hier de hele dag naar hartenlust spelen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wijnhoeve de Colonjes