Uitstapjes vlakbij Goffertstadion

Florapark Nijmegen

nijmegen, Gelderland (1.7km)  -  Het Florapark heeft iedereen wat te bieden! Geniet van een wandeling over het lindelaantje en langs de oude bomen of kom spelen in de speelweide.

Kinderboerderij 't Boerke

nijmegen, Gelderland (1.94km)  -  Beleef de gezellige beestenboel op Kinderboerderij 't Boerke. Er zijn hier pony's, pauwen, muizen, konijnen en cavia's. Ook is er een bijenkast, een aquarium en een volière met mooie vogels.

Planet Awesome

nijmegen, Gelderland (2.34km)  -  Planet Awesome heeft veel opties voor een onvergetelijke middag! Stap in een kart en daag je vrienden uit voor een wedstrijdje, gooi strike na strike op de bowlingbaan of stap in de wereld van VR.

Hortus Nijmegen

nijmegen, Gelderland (2.67km)  -  Hortus Nijmegen bestaat eigenlijk uit twee tuinen. In de Botanische tuin kun je door allemaal verschillende landschappen struinen en bijzondere planten bewonderen. De Theetuin staat vol prachtige bloemenperken en exposities van beeldhouwers. Hier...

Café Van Buren

nijmegen, Gelderland (2.97km)  -  Aan de geliefde Molenstraat in Nijmegen is Café Van Buren te vinden. Lekker lunchen en dineren om daarna gezellig samen te borrelen.

Help, de directeur is ontvoerd!

nijmegen, Gelderland (2.97km)  -  Help, het bedrijf ontvangt een filmpje waaruit blijkt dat de directeur is ontvoerd! Roep je team bijeen om de baas te bevrijden. Aan de hand van telefonische aanwijzingen en opdrachten speur je de stad af om de directeur te vinden...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Goffertstadion