Creatief feestje in Pottenbakkerij De Mussepot

Creatief feestje in Pottenbakkerij De Mussepot

Leuk voor een creatief kinderfeestje of workshop voor volwassenen: maak zelf de mooiste dingen achter de draaischijf. Laat je verrassen door je eigen handen! De Mussepot biedt ook miniworkshops aan voor kleine groepen, waarin je binnen een uur de fijne kneepjes van het pottenbakken leert.

Creatieve arrangementen

Heb je al zin om aan de slag te gaan? Onder professionele begeleiding leer je dat pottenbakken helemaal niet moeilijk is! De draaischijf maakt overuren en iedereen geniet!
  • Kies bijvoorbeeld voor een miniworkshop, geschikt voor gezinnen en kleine groepen. Maak in de gezellige pottenbakkerij je eigen kunstwerk van terracotta;
  • Er zijn ook arrangementen voor bedrijven, familiefeesten, reünies en andere soorten feesten.
  • De Mussepot biedt ook unieke kinderfeestjes voor jongens en meisjes vanaf vier jaar. Trek kleren aan die vies mogen worden en ontdek hoe het er aan toegaat in een echte pottenbakkerij! Ina geeft eerst een leuke demonstratie en daarna mag iedereen zelf aan de slag met klei.

Creatief feestje in Pottenbakkerij De Mussepot in Nijmegen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 10,00 p.p.) en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Vier een leuk kinderfeestje!

Creaties van terracotta.

Vier een leuk kinderfeestje!

Vier een leuk kinderfeestje!

Vier een leuk kinderfeestje!

Neem een kijkje in een echte pottenbakkerij.

Vier een leuk kinderfeestje!

Miniworkshop voor het gezin.