1

Uitstapjes vlakbij Beklimming Sint...

Sint Stevenskerk

nijmegen, Gelderland  -  De oudste en grootste kerk van Nijmegen is de Sint Stevenskerk. Beklim de Sint Stevenstoren of geniet van een rondleiding.

Commanderie van Sint Jan

nijmegen, Gelderland (0.14km)  -  De Commanderie van Sint Jan wordt nog goed gebruikt. In het eeuwenoude pand bevinden zich inmiddels drie culinaire bedrijven. Geniet van lekker eten en drinken!

Brouwerij de Hemel

nijmegen, Gelderland (0.14km)  -  In Brouwerij De Hemel ontdek je alles over de geschiedenis van bier en mag je zelf ook het bijzondere bier van De Hemel proeven.

Primark Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.2km)  -  Voor hip, trendy én betaalbaar ga je shoppen bij Primark Nijmegen. Hier vind je de laatste mode tegen een spotprijsje.

Onbeperkt pannenkoeken eten en varen op de Waal

nijmegen, Gelderland (0.22km)  -  Pannenkoeken, zoveel je lust! Kom lekker onbeperkt eten op de Pannenkoekenboot, die tijdens het eten over de Waal vaart. Geniet van prachtig, steeds wisselend zicht over de Nijmeegse bruggen en natuurgebied de Ooijpolder.

Rockcafé Backstage

nijmegen, Gelderland (0.26km)  -  Rockcafé Backstage betekent niet alleen bier drinken en rockmuziek luisteren. Je kan hier ook een potje darten of pinballen.

Dille & Kamille Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.28km)  -  Dille & Kamille Nijmegen lokt je binnen met heerlijke geuren. In een prettige zweem van geurkaarsen, zeepjes en specerijen dwaal je langs robuuste potten en pannen voor in huis, tuin of keuken.

Grootmoeders Keukenmuseum

nijmegen, Gelderland (0.3km)  -  Grootmoeders Keukenmuseum verzamelt keukenspullen uit rond 1900. Ook heeft dit kleine museum een winkel uit grootmoeders tijd.

Kronenburgerpark Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.31km)  -  Kom in het bruisende Nijmegen tot rust in het Kronenburgerpark, een rijksmonument met bijzondere flora en fauna!

Infocentrum WO2 Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.39km)  -  Informatie en beleving gaan hand in hand in het Infocentrum WO2 Nijmegen. Je ziet de tanks op je afkomen en beleeft de oorlog intensief in een zes minuten durende film. In dit minimuseum ontdek je alles over Nijmegen in oorlogstijd.

Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

nijmegen, Gelderland (0.39km)  -  Een bezoekje aan Nijmegen is pas compleet als je binnen hebt gekeken bij het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis. Een bruisende ode aan Nijmegen en haar historie.

Pannenkoekenrestaurant 't Hoogstraatje Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.4km)  -  't Hoogstraatje bevindt zich op een unieke locatie. Kom pannenkoeken eten in een belangrijk middeleeuws pand, vroeger bewoond door de rentmeester van Reinoud II, hertog van Gelre. Leuk in combinatie met een wandeling door de mooie stad Nijmegen.

Tante Hannie Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.41km)  -  Je kijkt je ogen uit bij Tante Hannie! Deze Kijk-Doe-Koop winkel in Nijmegen verkoopt van alles op het gebied van licentie-artikelen zoals Walt Disney en de Minions. Elke zaterdagmiddag zijn er doe-activiteiten achter in de winkel.

LUX Nijmegen

nijmegen, Gelderland (0.44km)  -  Film, debat, theater en muziek. Het aanbod van LUX Nijmegen is divers en internationaal. Keus genoeg voor een avondje uit.

Club Novia

nijmegen, Gelderland (0.45km)  -  Dans, spring, ga helemaal uit je dak in danscafé Club Novia in Nijmegen! In dit gezellige café gaan de handen de lucht in. Hier draaien professionele dj's. Pak een drankje en ga lekker los.

De Bastei

nijmegen, Gelderland (0.46km)  -  Ontdek de historie van de vestigingsstad Nijmegen in De Bastei, museum voor natuur en cultuurhistorie.

Café De Fuik

nijmegen, Gelderland (0.48km)  -  Een avondje stappen in Nijmegen is niet compleet zonder Café De Fuik.

Rijksmonument Het Valkhof

nijmegen, Gelderland (0.49km)  -  De Barbossa-ruïne in het Valkhofpark in Nijmegen stamt uit 1155 en is daarmee een van de oudste burchten van Nederland. De Barbarossa-ruïne en de Sint Nicolaaskapel vormen samen met Het Valkhof een rijksmonument.

Café Van Buren

nijmegen, Gelderland (0.49km)  -  Aan de geliefde Molenstraat in Nijmegen is Café Van Buren te vinden. Lekker lunchen en dineren om daarna gezellig samen te borrelen.

Nationaal Fietsmuseum Velorama

nijmegen, Gelderland (0.51km)  -  Sinds 1981 laat Nationaal Fietsmuseum Velorama de geschiedenis van de fiets zien. In het museum aan de Waalkade zie je diverse historische exemplaren.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Beklimming Sint Stevenstoren Nijmegen