1LaserQuest Nijmegen

Laserstralen schieten voorbij tijdens een potje LaserQuest of LaserSquash. Wie wint het gevecht? Net zo'n strijd is het bij MysticGolf, door de blacklights en fluoriserende wanddecoraties. Beleef een spannend, sportief, maar vooral heel leuk dagje weg bij LaserQuest Nijmegen.

Schuilen in een nis van de mysterieuze LaserQuest Arena en dan maar wachten op de tegenstander. Iedereen draagt een pack, een soort vest, over zijn kleding. Hierin zit een wapen ter verdediging. Sluip door de nevel en raak het pack van tegenstanders. Een spannende strijd!
Nog spannender is de LaserSquash, waarbij een groots spektakel de deelnemers overdondert. Laserstralen en geluid leiden je af, maar het enige doel is de hoogste score te halen!

Een keer wat anders dan midgetgolfen? Doe eens mee met een potje MysticGolf, dat is golfen in het donker met allemaal spannende blacklights en fluoriserende wanddecoraties. Door de verschillende hindernissen sta je bij elke baan voor een nieuwe uitdaging.

LaserQuest Nijmegen in Nijmegen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 10,95 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

LaserQuest Nijmegen: lasergamen en blacklight golfen